Kisalföld logö

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 19°C | 28°C Még több cikk.

Megújult a gyor.hu

Megújult a győri önkormányzat internetes honlapja, a www.gyor.hu, mely 3 nyelven is elkészült.
Megújult, rendszeresen frissített honlapja van a győri önkormányzatnak. A www.gyor.hu internetes oldalain lehet szavazni, kérdezni, rendezési tervet vizsgálni, s böngészni a friss információk között.

Balogh József polgármester a minap arról tájékoztatott, hogy a már elavult és az igényektől elmaradt honlapon keresztül a város nem tudott rangjához méltón megjelenni a világhálón.
Az új honlap készítésére az önkormányzat tavaly írta alá a 6,7 millió forint plusz áfa összegű megbízási szerződést. A polgármester elmondta: az új honlap idegenforgalmi tartalma magyar, német és angol nyelven is elkészült.

A hivatalos kezdés alkalmából a város a lakosság körében Győrrel kapcsolatos kvízjátékot indít, ennek keretében szakrális, turisztikai vonatkozású és nem utolsósorban a Győri Nyárral kapcsolatos kérdésekre lehet válaszolni.

Varga Károly a honlap készítésével megbízott cég képviseletében elmondta: a beüzemelési időszakban a szerkesztők folyamatosan egyeztetnek a polgármesteri hivatal szakirodáival, s valamennyi irodánál lesz egy informatikai szempontból felkészült felelős, aki a személyzeti, elérhetőségi változásokat folyamatosan feltünteti a honlapon.

Megtekinthetők a közgyűlési beharangozók, s a tervek szerint nemsokára az ülésen elhangzottakról is tudomást szerezhet itt az olvasó. S természetesen van fórum is, ahol a városhoz kérdéseket lehet intézni, s másokkal vitákat lehet indítani. Jelenleg a honlap tartalmi, formai megjelenésével kapcsolatban érkezik a legtöbb észrevétel. A www.gyor.hu oldalait egyébként naponta 20–25 ezren látogatják, s az elmúlt hetekben 600 internetező regisztrálta magát.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Győri Nyár: volt és lesz

Pénteken látványos show-val kezdetét veszi a negyvenedik jubileumi Győri Nyár. Tovább olvasom