Kisalföld logö

2017. 10. 18. szerda - Lukács 12°C | 22°C Még több cikk.

Megújulnak utak, árkok Rétalapon

A helyi képviselő-testület – az árokrendszer felújítására elkülönített összegből – több mint egymillió forintot a helyi Bakonyéri út felújítására tesz félre.

A Széchenyi utca felújítására a Magyar Közút Zrt. is ajánlatot tett, amely 10–15 centiméter tört aszfalttal történő kiegyenlítő réteg, valamint 2+4 centiméteres kopóréteg építéséről szólt. A felújítás ára bruttó 6,9 millió forint lenne. A testület megbízta a körjegyzőt, hogy e 300 méteres szakaszra kérjen árajánlatot a Colas Útépítő Zrt.-től is.

A helyi Árpád utca bejáratánál hat, egy méter hosszú (300 milliméter átmérőjű) betonátereszre van szükség: megbízták a polgármestert ennek megvásárlására.

Olvasóink írták

  • 2. elihu 2011. május 23. 12:35
    „Bőny drága polgármestere is megmozdulhatna már vágre, ha már leígérte a csillagokat is az égből a választások előtt.”
  • 1. vanessa 2011. május 23. 10:46
    „szép napot!végre a nagy okosoknak eszükbe jutott,hogy miért is vannak az árkok,régen is voltak nagy esőzések, mégsem usztak az utcák,mert az árkok rendben voltak és azt a vizet elvezették a záportározoba, a földek mellett is voltak árkok, ja régen a földeket trágyázták, nem mütrágyával, hanem istálotrágyával, és az is fogta vizet,nem is usztak a földek,”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Élethű Boeing szimulátort építettek Győrben

Régi szenvedélye, a számítógépes repülés néhány éve arra sarkallta Popper János győri cégvezetőt,… Tovább olvasom