Kisalföld logö

2017. 07. 24. hétfő - Kinga, Kincső 20°C | 30°C Még több cikk.

Megújulás műsorkavalkáddal

A Széchenyi térre költözött ki szombaton a Győr TV, ahol neves sztárvendégek szórakoztatták a közönséget, miközben a segítségnyújtásról sem feledkeztek meg: az emberek tombolavásárlásaikkal a megyei kórház gyermekosztályát támogatták.
Auth Csilla fellépése
Nemrégiben több változáson is átment a helyi csatorna: új igazgatója lett O. Horváth Márta személyében, a neve Győri Városi Televízió helyett Győr TV lett, valamint elindult a formai átalakulása is. Az újítások tovább folytatódnak, s ennek részeként nyárnyitó partira invitálták az embereket szombaton a Széchenyi térre. A rendezvénynek a másik apropója az volt, hogy a csatorna tizenhat éve alakult meg s – bár ez nem kerek jubileum – a tévések a közönséggel eddig még egyszer sem ünnepeltek együtt. A szervezők az ötven szponzor jóvoltából igazán változatos programokat kínáltak a nézőknek. Majorette-bemutatóval vette kezdetét a nap, több fitneszklub s táncegyüttes is tartott bemutatót. A testépítők mellett az egykerekű kerékpárosok is elkápráztatták műsorukkal a közönséget. A legkisebbeket a Vaskakas Bábszínház meséi varázsolták el, a légvárakban pedig kedvükre próbálkozhattak az akrobatikus mutatványokkal. A Rádió Győr élő kívánságműsorában sokan lepték meg hozzátartozóikat kedvenc számukkal. A felnőttek számára igazi élményt jelentett Pusztai Antal gitárművész koncertje, akárcsak a Győri Nemzeti Színház művészeinek műsora, akik a Hotel Menthol és a Hair című musicalekből adtak elő részleteket. Fellépett még a Friends Big Band, s a fiatalok nagy örömére a népszerű Emergency House és a Garden Party is. Auth Csilla énekesnőnek az idősebb korosztály képviselői is lelkesen tapsoltak, mivel saját dalai mellett számos régi nagy sláger feldolgozását is előadta.
A szervezők a kikapcsolódás mellett azt is fontosnak tartották, hogy segítsenek a rászorulóknak. A tombola bevétele a megyei kórház gyermekosztályá ra kerül, de mint azt O. Horváth Márta igazgató elmondta: szeretnék megtoldani ezt az összeget, ezért a kezdeményezést telefonos SMS-akcióval bővítik.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egy élet díszei

A győri Kiss László valószínűleg a legidősebb faesztergályos a világon, ám másként is igaz lehet: a… Tovább olvasom