Kisalföld logö

2017. 03. 23. csütörtök - Emőke 5°C | 19°C Még több cikk.

Megújul a megálló az Ipar utcában

"A Kisalföld augusztusban adott tájékoztatást arról, hogy az Ipar utca–Puskás T. utcai autóbusz-megállót augusztus 26-tól kb. 3 hétre lezárják. Ez az időpont elmúlt, de az érintett útvonalon senki nem dolgozik. Kérdésem: mikor adják át végre a megállót?" – kérdezte Gaál Ferenc olvasónk.

Máthé-Tóth Péter, a Győri Útkezelő Szervezet kommunikációs vezetője a Kisalföldnek elmondta: az Ipar utcában a külső forgalmi sávok és az autóbusz-megállóhely felújítási munkáit végzik.

"A megállóhely burkolata bazaltbetonból készült, kötési idejét megvárva terhelhető a pályaszerkezet. A régi megállóhely felületbontása, majd a pályaszerkezet építése és a kötési idő biztosítása miatt szükség van ekkora időtartamra" – reagált a kérdésre az illetékes.

Hozzátette: az Ipar utcai felüljáró Puskás T. utca felé vezető külső sávjában építés közben ivóvízcsőtörés történt, ezenkívül a vízmű csatornafedlapokat és tolózárakna-födémet fog cserélni az érintett szakaszon. Jó hír, hogy a megállók október 1-jétől újra üzemelnek.

Olvasóink írták

 • 3. Goldmund 2012. október 01. 12:37
  „Kb. egy hónappal a munkák tényleges megkezdése előtt kitábláztak mindent, aztán tartott további egy hónapig a munka (meg a kötés). No mindegy, végül is az Ipar út nem dugóveszélyes.
  Viszont a kritkán aluli minőségű járdát és kerékpárutat is megcsinálhatták volna, ha már egyszer ott dolgoztak.”
 • 2. Oreg35 2012. szeptember 28. 09:19
  „Azon kívül a lassú munkához idő kell! Ezek mindent megtudnak magyarázni csak éppen semmi köze a valósághoz! Régebben a határidőket a kivitelezők és főként a megbízók komolyan vették. Ma nincs szankció ha mulasztanak!”
 • 1. Gőcze_László 2012. szeptember 28. 08:52
  „Azért azt figyelmbe kellene vennie a nyilatokozónak, hogy nem mindenki laikus. Amit mondott, az porhintés, köze nincs a valósághoz.
  Az ott folyó(?) munkák kapcsán csak egyre lehet gondolni, nevezetesen: a lassú munkához idő kell, a q..va, akarom mondani rendkívül lassúhoz, meg még több.
  Az igazság valahol ott lehet, hogy időközben átvonultak a Mártírok útjára a kivitelezők.”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vivit támogatják

Az agyvérzés miatt súlyos állapotban lévő, 18 éves Andorka Vivient továbbra is támogatják –… Tovább olvasom