Kisalföld logö

2018. 10. 23. kedd - Gyöngyi 7°C | 13°C Még több cikk.

Megújul a Bem tér környezete Győrben - forgalomkorlátozásokra kell számítani

Megújul a Bem tér környezete Győrben - forgalomkorlátozásokra kell számítani
A hétfői munkavégzés előkészületei miatt tiltó, korlátozó táblákat helyeznek el csütörtöktől.
Tovább folytatódik Győr-Nádorvárosban a Bem tér környezetének korszerűsítése az Útkezelő Szervezet koordinálásában. A tér nyugati oldalán lévő utcát hamarosan felújítják, mely a közmű-vezetékek cseréjével indul. Hétfőtől (2018. 02. 12.) az útfelújítási projektbe beemelt ivóvíz vezeték csere kezdődik el.

A Bem tér 12-14. számú házak előtti útszakasz alatt a menetirány szerinti bal oldalon van az ivóvíz vezeték, melynek cseréjéhez hétfőtől le kell zárni a forgalom elől a Bem tér nyugati oldali útját. Ezzel együtt a parkolást is megtiltják a terület korlátolása és a munkavégzés érdekében.

Az ivóvíz vezeték cserét követően a felbontott nyomvonalat helyreállítják és visszaadják a forgalom számára az utat a tavaszi gázvezeték-cseréig. A vezeték csere után – valószínűleg nyáron – várható az érdemi útépítési munkarész, mely során teljesen új burkolatot, szegélyeket és közmű-szerelvényeket, víznyelőket kap a Bem tér nyugati oldalán lévő utca.

A hétfői munkavégzés előkészületei miatt tiltó, korlátozó táblákat helyeznek el csütörtöktől és arra kérik a lakókat, parkolni szándékozókat, hogy a megállási tilalmat jelző táblákat vegyék figyelembe. A kivitelezővel történt egyeztetés alapján garázzsal, udvari beállóval rendelkező autósokat ki-és beengedik a munkaterületen belül.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tompa Eszter-gyilkosság - Meghallgatták S. Attilát: "Nem tudom, miért fojtottam meg" - fotók

Tompa Eszter-gyilkosság - Meghallgatták S. Attilát:
"Nem tudom, miért fojtottam meg. Nem tudok magyarázatot adni rá. Csak az biztos, hogy nem a baleset… Tovább olvasom