Kisalföld logö

2018. 06. 22. péntek - Paulina 16°C | 29°C Még több cikk.

Megtalálták a vízbe fúlt fiú holttestét

A búvárok kihúzták a holttestét annak fiatalembernek, aki szombaton délután eltűnt az Öttevény és Kunsziget közötti kettes számú horgásztóban.

A 22 éves debreceni fiú - akit Ricsinek hívtak - két társával együtt fürdőzött a tóban, amikor hirtelen elmerült. S ezután a társai már hiába keresték.

Fotók: Bertleff András
Fotók: Bertleff András


Mint megtudtuk, a fiatalok Dunakilitin dolgoztak; s a debreceni fiú kollégáival együtt az öttevényi szállásukról ment le csobbanni a horgásztóhoz.

A búvárok egész délelőtt keresték az eltűnt huszonéves holttestét, s végül 11 órakor találták meg.


Fotók: Bertleff András
Olvasóink írták

55 hozzászólás
 • 55. Lali(L) 2008. augusztus 26. 11:29
  „Elkészült az emlékvideo Ricsiről, itt lehet megnézni:
  http://www.youtube.com/watch?v=Hco2mW8N6e8”
 • 54. Dancs Éva 2008. augusztus 07. 05:41
  „Elkísértelek utolsó utadra, mégis hihetetlen ami történt. Mindig szeretettel gondolok Rád. Őszinte részvétem a családnak. Általános iskolai osztályfőnököd: Éva néni”
 • 53. ciro 2008. augusztus 02. 01:59
  „Pihenj Te drága szív, mely megszűntél dobogni,
  szerető jóságod nem tudjuk feledni.
  Emléked örökké bennünk él drága Ricsikénk!!
  Icuka,Ciro,Ciya,Nawzad”
 • 52. Kubu:( 2008. július 30. 20:50
  „Ricsi fantasztikus fiú volt és bánom,hogy nem tudtam jobban megismerni...de annyit tudok,h hihetetlenül meg tudott mindent magyarázni...még azt is elhittem neki amit tudtam,hogy nem igaz...
  Nem tudom elhinnio,hogy soha többet nem látjuk,nem halljuk a hangját és nem próbál segíteni nekünk ahol tud:(
  A temetés napjánál nyomasztóbb és szörnyűbb napot nem kívánok senkinek...látni a családja és a barátai arcán azt a fájdalmat és rádöbbenni,hogy itt tényleg vége...iszonyatosan rossz:(:(:(
  NYUGODJ BÉKÉBEN RICSI!!!Soha nem felejtünk el!!!”
 • 51. Merc 2008. július 30. 09:55
  „Nem tudom mikor fogjuk tudni feldolgozni ezt a borzalmat...talán soha, de nagyon sokat segített az hogy mennyien eljöttek a temetésére, és az, hogy mindenki aki tehette segítő kezet nyújtott nekünk. Ezúton szeretném megköszönni mindenkinek, aki vígasztalni próbál minket.
  Ricsike szerető nővére: Merci”
 • 50. oggy 2008. július 29. 20:08
  „Köszönjük CeNTeR! Akkor még olyan kicsik voltunk mind. Örülök, hogy te is irtál, biztos sokat jelentett volna Ricsinek is, hogy ennyien megemlékeznek rola. Még most sem tudom felfogni ami történt! Olyan hihetetlen az egész család számára! Nagyon szerettük! :´(:´(”
 • 49. CeNTeR 2008. július 29. 09:47
  „Hát ezt nem hiszem el. Most tudtam meg hogy ő volt az. Nyugodj békében Ricsi. Őszinte részvétem Oggy, Merci, Annuska és anyukátok. Eszembe jutott amikor megismertem a családotokat a Kard utcán. Nekem ez az emlék marad meg. A temetésről már lemaradtam sajnos.”
 • 48. Lali(L) 2008. július 29. 09:19
  „Köszönjük mindenkinek a részvétnyílvánításokat, és azt hogy eljöttetek a temetésére, biztos örülne ha látta volna mennyien szerették!”
 • 47. Machlik Jánosné 2008. július 29. 05:56
  „Mélyen megrázott Ricsi halála. Vidám, mindig mosolygó, segítőkész, tisztelettudó, kreatív gyerek volt, mikor tanítottam. Őszinte részvétem a családnak és minden szerettének.
  Erzsike néni, a Csapókerti Ált. Isk. magyartanára”
 • 46. Kingaaa 2008. július 28. 22:43
  „Nyugodj békében! soha de soha nem felejtelek el de ezt tudod..=( örülten fáj,hogy már nem vagy ! =(”
 • 45. Mikáczó Anna 2008. július 28. 20:45
  „áááá ezt nem hiszem el!!!:(:(legjobb barátom volt de még igy is az is marad hiába nincs közöttünk!!!!:(:( amikor meg tudtam engem nagyon olkapott a siró görcs de ma is a temetésen!!!Öszinte részvétem az egész családnak!!!SZERETLEK RICSI!!!!!!!:):) NEM FELEJTELEK EL SOHA DE SOHA!!!!!”
 • 44. Cs.Zs. (ilosz) 2008. július 28. 16:44
  „Ma végső búcsút vettünk tőle!

  "Valaki végleg elmehet,
  őrizd meg emlékét, és el ne feledd,
  így majd veled lesz mindig, lelke szabadon száll,
  vár a túlsó parton, hol nincsen határ."


  Pihenj csendesen a csillagok közt, hol nincs már több fájdalom.
  De szívünkben itt leszel, míg élünk e világon. Nyugodj Békében!”
 • 43. Bagi Brigi 2008. július 27. 17:22
  „Istenem...Ricsi...ezt nem tudom elhinni...:(
  nyugodj békében....:(:(:( részvétem az egész családnak :(”
 • 42. Kikke 2008. július 27. 17:03
  „Veletek érzünk és nagyon sajnáljuk a történteket!!!sok erőt és kitartást!puszi:Kriszti”
 • 41. werylaca 2008. július 26. 22:27
  „Oggy a legőszintébb részvétem Ricsi miatt de azt nem tudom h ő volt e az az ismerősöm akire gondolok légyszives küldj már rolla nekem egy képet a:werylaca@citromail.hu cimre! Előre is köszönöm és mégegyszer részvétem...”
 • 40. Kovácsné JUtka 2008. július 26. 15:26
  „Zolika kolléganője vagyok, az egész családot nagyon jól ismerem. Annuska a legkisebb gyerekem osztály társa. nap mint nap bejárnak a boltba. a fájdalmam szavakban nem is tudom kifejezni. Ricsi utazása előtt bent volt a boltba. ez a képállandóan a szemem előtt lebeg, föleg amikor dolgozom., A csemegés pult előtt áll és beszélgetünkl Ricsi Zolika és én. Otthol sem tudok szabadulni ezektől a képektől, de nem is akarok. Ricsi igy marad meg az emlékeimben. Nekem is van 3 gyerekem. Kettő máér a saját utját járja. a középső messze Hollandiában. MIndig eszem,ben van, de ilyenkor még jobban elgondolkodik az ember, hogy a sors milyen kegyetlen. Zolika fájdalmát egész nap látni nagyon borzasztó, segitene az ember, de nem tud. Egy anya fájdalmát látni, az meg leirhatatlan.- Őszinte részvétem az egész családnak- Annyit szeretnék még üzenni mindekinek aki ezt elolvassa, hogy mindegy mit tesz a gyereked, mindegy milyen, mindegy merre sodorja a sors , akkor is a gyereked marad, mert lehet, hogy ha erre rá jössz már késő”
 • 39. Kalinka Gábor 2008. július 26. 00:11
  „Mélyen lesújtott a hír és osztozom veletek a bánatban..."Megnyitod a kezed és kielégíted minden élő kívánságát"...így lesz”
 • 38. Maggie 2008. július 25. 21:15
  „A Ricsi testvérével dolgozom a hirt sajnos már hétfőn tudtuk a cikket most találtam meg.Én személyesen nem ismertem Öt de nagyon sok a kedves hozzászólás és biztosan tudom ,hogy jó ember volt.Zotyi arcán a szomorúság szívbemarkoló és nagyon sajnálom ,az egész családnak őszinte részvétem !”
 • 37. Éger Anita 2008. július 25. 20:25
  „Nagyon sajnálom,hisz voltbarátom!Őszinterészvétem a családjának és aszereteinek!Oggy nagyon sajnálom ha bármibe tudok segiteni akkor nyugottan fordulj hozzám!Hétfőn tudtam meg és nagyon kibuktam!”
 • 36. oggy 2008. július 25. 18:07
  „Köszönjük a kedves hozzászolásokat!!! Nem hittem, hogy lehet valami ennyire fájdalmas! Köszönöm ilosz, és Viki hogy irtatok. Sokat jelentett nekem. Ebben a borzaszto idöben derül ki, hogy ki az igaz barát, és ki nem! Hihetetlen, hogy ez megtörtént!!! :´( :´(”
55 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Három leg a veterán masinák világában

Trestyén László igazi rekorder: ő a tulajdonosa Magyarország legrégebbi cséplőgépének, a legidősebb… Tovább olvasom