Kisalföld logö

2018. 03. 21. szerda - Benedek -4°C | 5°C Még több cikk.

Megszépült a győri Corvin utca - fotók

Nagyszabású megbízást teljesített sikerrel a győri Terra Kft. A nádorvárosi beruházás több hónapos szakmunkát jelentett a főként földmunkákkal és fuvarozással foglalkozó győri vállalkozásnak.

Hónapig folytak a munkálatok "Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza" győri székhelyének területén. A Corvin utcai beruházásból a Terra Kft. is oroszlánrészt vállalt, a cég feladata volt ugyanis az épület környékének teljes tereprendezése.

A közel 1000 négyzetméteres telek teljesen megújult: a közösségi ház húszszemélyes parkolója minőségi díszburkolatot kapott, körülötte pedig több száz négyzetméternyi füves zöldfelület színesíti a társasházak által közrefogott területet.

Utóbbit - az öntözőrendszer kiépítésével együtt - szintén a Terra Kft. és alvállalkozói vállalták, akik gyeptéglákból alakították ki a végeredményt. A cégnek összesen közel 30 millió forintos beruházást jelentő feladatok közé tartozott a tartós, minőségi, "U" alakú vaskerítés elkészítése és felállítása is.

A teljes udvar műszaki átadását a napokban tartották. A győri beruházással a Terra Kft. 24 éves tevékenysége újabb komoly referenciával bővült, tovább növelve az elégedett megrendelők körét.

Utóbbiak között olyan, több éve elégedett partnerek szerepelnek, mint a karbantartási és hibaelhárítási munkákra szerződött Pannon-Víz vagy az EON, amelyek a szakmai hozzáértés mellett a folyamatos rendelkezésre állást és a sürgős, mégis minőségi munkavégzést is díjazzák.

 
Sikeres átadás a Terra Kft-nél: megszépült a győri Corvin utca

Olvasóink írták

 • 7. Accra 2012. november 18. 14:19
  „Parkoló+gyeptéglázás = "Megszépült a Corvin utca"??
  Én csak egy ingatlanról olvasok itt, de leginkább csak aTerra Kft ingyen reklámja az egész...”
 • 6. tricse 2012. november 16. 09:36
  „A behajtani tilos kivéve célforgalom tábla az út két végén a hozzánemértés ékes tanúbizonysága! Az összes "szakértő" aki ebben az ügyben bármit is engedélyezett mélységesen szégyellje magát!”
 • 5. tricse 2012. november 16. 09:32
  „Az egész építkezés lakossági tájékoztatás és meghallgatás nélkül kezdődött és lakossági tiltakozás ellenére folytatódott! Egész nyáron teherautók,munkagépek zajával kellett együtt élnünk! A házunk fala megrepedt! A kivágott fákat a Győr-Szol a mai napig nem pótolta! Az elkészült út balesetveszélyes és annyira zajos,hogy nem lehet tőle pihenni! Azt nem is említem,hogy gyalog képtelenség végigmenni rajta akkora éles kövek vannak a burkolatban! Lakótelepet csináltak a zöldövezetünkből akaratunk ellenére!”
 • 4. tricse 2012. november 16. 09:28
  „1.
  Az óvodába igyekvőkkel a lakóknak tele a hócipőjük,mert ha lehetne a terembe vinnék a gyerekeiket autóval! Hajrá az egészséges ifjúságért és a mindennapi tesióráért! Parkolnak járdára,fűre,garázsok elé és arrogánsan viselkednek ha szóvá tesszük! Ha ráér bárki megtekintheti egy hétköznap reggel fél8-tól 9-ig és délután 3-tól 5-ig a helyzetet! A rendőrség nem volt kíváncsi rá!”
 • 3. tricse 2012. november 16. 09:24
  „Szégyen-gyalázat kedves Kisalföld! A lakosság általi panaszra ígért cikkből bezzeg nem lett semmi! Köszönjük szépen! A demokrácia megcsúfolása! És akkor most finom voltam!”
 • 2. Mankapunka 2012. november 16. 00:33
  „De be mennék oda megrakva teherautóval,és kipróbálni,hogy a térkövet hogyan rakták le.

  Ahogy kinéz a Szauter utcában a kerékpárút,és a járda a zajvédőfal mögött...........”
 • 1. urbaniastapista 2012. november 15. 21:10
  „Szóval a terrások is mormonok?
  Egyébként az egykori bölcsődéből kialakított imaházhoz városi asszisztenciával hozzákerítettek még pár száz négyzetmétert, kivágtak egy csomó fát, az óvodába igyekvőknek még nagyobb kanyart kell majd tenniük.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kineveztek három járási biztost megyénkben

A megyében három járási biztos kinevezésére került sor, akik mától, vagyis november 15-től meg is… Tovább olvasom