Kisalföld logö

2017. 06. 29. csütörtök - Péter, Pál 21°C | 31°C Még több cikk.

Megrúgta áldozatát: polgárőrnek kiadva magát rabolt Győrben

A gyanúsított augusztus végén Győrben, a Szigethy Attila utca egyik autóbusz megállójában, magát polgárőrnek kiadva akart késő este igazoltatni egy 52 éves helyi lakost.

A Győri Rendőrkapitányság előzetes letartóztatását kezdeményezte annak a 30 éves győri férfinak, akit a sértett pontos személyleírása alapján fogtak el a kapitányság életvédelmi alosztályának nyomozói hétfőn délelőtt, rablás megalapozott gyanúja miatt.

A gyanúsított augusztus végén Győrben, a Szigethy Attila utca egyik autóbusz megállójában, magát polgárőrnek kiadva akart késő este igazoltatni egy 52 éves helyi lakost. Megrúgta, majd miután a sértett földre esett, készpénzt tulajdonított el tőle.

A középkorú férfi feljelentése és személyleírása alapján a nyomozók látókörébe került a büntetett előéletű támadó személye, ellene több alkalommal folyt eljárás vagyon elleni bűncselekmények elkövetése miatt.

Olvasóink írták

 • 18. Mankapunka 2012. szeptember 06. 16:13
  „GumiApo

  Az a lényeg,hogy neked van. Ettől jobban alszunk mostmár.”
 • 17. GumiApo 2012. szeptember 06. 12:48
  „Hát csak nevetni tudok az itteni hozzászólások egyikén-másikán. Voltam én is Polgárőr de amit itt irtok az komplett vicc. Fogalmatok sincsen a dolgokról.”
 • 16. Mankapunka 2012. szeptember 06. 11:25
  „Kotász Múltkori cikknél sem válaszoltál,de ide meg bedugod az orrod,mikor nem érdekel téged.
  Mi sem megyünk a politikai cikkhez,pedig ott is lehetne írni,hogy jön ide 1-2 dolog,amit írnak.”
 • 15. Mankapunka 2012. szeptember 06. 11:22
  „juhit De te sem,mert leírtam,hogy én az igazi,igazolvánnyal rendelkezőkről írtam.

  myastheniagravis Akkor már értem,hogy honnan ez a sok fusztráció,amiket szoktál nekem címezni. Innen fúj a szél.
  Más lejjebb szépen megfogalmazta,amit én is gondolok.

  "iszont a szabadidőnket áldozzuk a közrend biztonsága érdekében ingyen , az időt amit a családunktól veszünk el."
  Ezt tudod miért csinálod???? Mert utálsz otthon lenni,utálod a saját családod,mert gyerekkorodban valami trauma ért,vagy ők "rekesztettek" ki otthonról,mert úgy nézel ki,és úgy viselkedsz,amivel apádra szégyent hoztál.

  Erről viszont nem mi tehetünk,intézd otthon,és akkor nem kell járőröznöd unalmadban. Írtam,futott,mint a nyúl,pedig 1 versus 1 meccs lett volna neki a dakota testvérével.”
 • 14. drKotász 2012. szeptember 06. 10:01
  „Áruja el nekem valaki, hogy jönnek ide a polgárőrök, hogy róluk kelljen vitázni?”
 • 13. torabora 2012. szeptember 06. 06:32
  „ottóka dunaszegi.”
 • 12. BEry 2012. szeptember 06. 05:21
  „Bolletto talan ha nem lennel gyava es megnevezned a helyet es panaszt tennel azokra a bizonyos emberekre akkor jobb munkat vegezne az egesz polgarorseg es nem kene itt fikaznatok oket.”
 • 11. myastheniagravis 2012. szeptember 05. 22:25
  „poorman.
  Ki akar valed találkozni. De nem lehetetlen.
  Beletto:
  Szoborra nem tartunk igényt.Én ahol polgárőrködöm nem bújunk el ha van bármi. Tesszük a dolgunkat. És nem utolsó sorban megbecsülik a munkánkat!
  Igen, kis szeletét látod a szervezetnek.
  " Efféle szervezetek tagjai jórészt elnyomott, visszahúzódó, feltűnési mániában szenvedő emberek."
  Ez az a kis szelet akik nem valók közénk. Őket mi nem ismerjük.
  tommyboy.
  Sajnos vannak ilyenek. de ezek a kisebbség.a többség az teszi a dolgát.”
 • 10. tommyboy30 2012. szeptember 05. 21:27
  „"8. bellotto 2012.09.05. 19:41: Efféle szervezetek tagjai jórészt elnyomott, visszahúzódó, feltűnési mániában szenvedő emberek. Aki nem, az előtt tisztelet. Ez olyan mint a világ béke, jól hangzik, de a kutyát nem érdekli."-nagyon jól jellemezted őket!!Abszolút egyetértek Veled!!kiegészíteném azzal hogy mindig akkor és azoknál fontoskodnak ahol nem kellene(pl egy részeg aki azt sem tudja hogy hol van),de amikor több indián van akkor olyan szépen átlátszóvá vállnak hogy tanítani kéne a rejtőzködést nekik...vicc az egész!!!”
 • 9. Ivco 2012. szeptember 05. 20:54
  „Alig várom,hogy belém kössön agy vagy több ilyen alak.De hiába engem elkerülnek nincsen sikerélményem!”
 • 8. bellotto 2012. szeptember 05. 19:41
  „5
  Tisztelettel és vita nélkül. Nem bántani akarok senkit. A két szervezet nagyon hasonlít. Korod miatt nem tudom ismered-e a munkásőrséget. Nekem van szerencsém. Leírtam őket ezt tartom is, arrol nem beszélve nagyon sokat igazoltan voltak távol külömböző ürüggyel a munkától és fizették is nekik. Idevehetjük az önkéntes rendőr intézményét is. Megtörtént doog: Részegen autózó önkéntes rendőr igazoltatáskor első szavai én önkéntes rendőr vagyok. Helyben le kellett volna lőni, de még büntit se kapott. Tudom hogy kis keresztmetszetét látom a szervezetnek, de itt ez van. Nem mondom meg hol és nem teszek panaszt sem, csak szobrot ne emeljünk. Efféle szervezetek tagjai jórészt elnyomott, visszahúzódó, feltűnési mániában szenvedő emberek. Aki nem, az előtt tisztelet. Ez olyan mint a világ béke, jól hangzik, de a kutyát nem érdekli.”
 • 7. poorman 2012. szeptember 05. 18:54
  „No kedvenc önkéntes rendőröm... bocsánat!!!!! polgárőröm megszólalt! :)))
  Kikéri magának... mit is 5-öske???
  Ti annyira hülyék vagytok, hogy már hamisítanak is benneteket.. " polgárőrnek kiadva magát"... :)))
  Látod ezt hozta a " közfeladatot ellátó személy" státusza!
  Mindenesetre azt ajánlom, hogy, engem messze kerüljetek el!”
 • 6. juhit 2012. szeptember 05. 18:17
  „Mankapunka, bellotto, Ti még olvasni sem tudtok. :) Annyira nem vagytok képben, az ember elolvassa a hsz-otokat és lefordul a székről, annyira nevet. :)”
 • 5. myastheniagravis 2012. szeptember 05. 17:13
  „2. beletto.
  Nincs igazad. Nem ismered a polgárőröket!A rendezvényen nem szoktak lebzselni. Az igazi polgárőrök nevében kikérem magamnak amit írsz. Nem tudsz rólunk semmit, csak szájaskodsz! Belehet állni a soraink közé, és akkor megtudod mi az a lebzselés.Igen , szolgálatban nem ioszunk! Tehát részegek sem lehetünk ez oknál kifolyólag.Hogy nálatok ez van arról meg nem mi az igazi polgárőrök tehetünk. Dokumentálni lehet a dolgokat és lehet menni a polgármesteri hivatalba jelezni hogy mik vannak felétek.Egyébként nem tudom hol laksz. De közületek valók.
  Egyébként ha olvasod "polgárőrnek kiadva magát" tehát nem polgárőr. Igazoltatni meg nincs jogunk!Viszont a szabadidőnket áldozzuk a közrend biztonsága érdekében ingyen , az időt amit a családunktól veszünk el.Minden negatívummal együtt.
  Munkásőrség meg nem létezik.”
 • 4. zoltania2 2012. szeptember 05. 16:41
  „Ha az ürgét bezárnák úgy 10 évre akkor annak lenne visszatartó ereje! No de a Hantó féle igazságszolgáltatástól még dicséretet kap ! max.”
 • 3. zoltania2 2012. szeptember 05. 16:41
  „Ha az ürgét bezárnák úgy 10 évre akkor annak lenne visszatartó ereje! No de a Hantó féle igazságszolgáltatástól még dicséretet kap ! max.”
 • 2. bellotto 2012. szeptember 05. 16:36
  „Munkásőrök, polgárőrök : esznek , isznak(merevre), potyáznak, most már rabolnak is. Írni-olvasni alig tudnak,de mobilt, biciklit kaptak, minden rendezvnyen ott lebzselnek, általában az első részegek ők. Kell ez nekünk, ja és van főnökük is ő autót kapott és mobilt. Ez egy 2000 lelkes településen van. Várom a T. Munkásőrség tiltakozását”
 • 1. Mankapunka 2012. szeptember 05. 16:12
  „NÉha bírom ezeket az igazi polgárőröket. Nagy balhé van,ők futnak el legelőször. Volt már itt rá példa a lakótelepen.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szabad az út a tigrisrománc előtt a győri állatkertben

Kedden elvégezték a győri állatkertben azt a vizsgálatot Kámán, a bengáli tigrishölgyön, amelynek… Tovább olvasom