Kisalföld logö

2018. 01. 24. szerda - Timót -1°C | 6°C Még több cikk.

Megrúgott egy nyugdíjas rendőrt Hajszán Gyula?

A győri önkormányzati képviselő a gyanú szerint megrúgott egy nyugalmazott rendőrt, aki ezért feljelentést tett - írja az Index. Hajszán Gyula (FIDESZ-KDNP) tagad, és ő is feljelent.
Dr. Máté Kinga bírósági szóvivő úgy tájékoztatta a Kisalföldet: Hajszán Gyula ellen könnyű testi sértés vétsége miatt indult magánvádas eljárás.

Az iratok január végén érkeztek meg a bíróságra és március végén tartanak az ügyben személyes meghallgatást. Hozzátette: a Be. 234. § alapján az ülésen a bíróság tagjain, a jegyzőkönyvvezetőn, a vádlón, vádlotton és védőn kívül csak azok vehetnek részt, akiket a bíróság beidéz.

Korábban

Az Index pénteken számolt be róla, hogy a feljelentés szerint az 51 éves rokkantnyugdíjas rendőr tavaly november végén, napközben sportolni indult a helyi Barátság Parkba, amelyet Hajszán Gyula (Fidesz-KDNP) önkormányzati képviselő irányít. Miközben az ismerőseire várt, bement az épületbe, ahol összefutott Hajszánnal, akivel távolról ismerik egymást.

A köszönés után - a vallomás szerint - egy érdekes párbeszéd zajlott közöttük, Hajszán ingyenélőnek nevezte a nyugdíjast. Majd felszólította a férfit, hogy hagyja el az épületet, majd az ajtón kilépve megjegyezte, hogy itt nincsenek kamerák, és megrúgta a férfit. Benárd előbb az ügyeletre, majd a rendőrségre ment feljelentést tenni.

Hajszán az Indexnek tagadta, hogy megrúgta volna, viszont azt mondta, éppen a férfi az, aki már máskor is okozott botrányt, volt hogy másokat megráncigált. Hajszán Gyula rágalmazásért pert indítana.

Benárd teljesen kibukott, hogy Hajszán éppen őt vádolja azzal, hogy erőszakoskodna. Az Indexnek kiegészítette a vallomásban írtakat. A teljes cikket itt olvashatja.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rühesség miatt bezárt a győri kollégium

Szinte teljesen kihalt volt a győri Veres Péter Mezőgazdasági és Élelmiszer-ipari Szakképző Iskola… Tovább olvasom