Kisalföld logö

2015. 10. 04. vasárnap - Ferenc 14°C | 23°C

Megnyitotta kapuit az ETO Park Hotel - fotók, videó

A hotel Magyarország első olyan szállodája, melynek szobái a zöld-fehér focicsapat stadionjára néznek.


A négycsillagos hotel több mint 1000 négyzetméteres konferenciaközponttal, étteremmel és 103 szobával várja a kisalföldi megyeszékhelyre érkező vendégeket.


Videó: Cseh Róbert.

A beruházás a Nyugat-Dunántúli Regionális Operatív Program kereskedelmi szálláshely fejlesztési pályázata keretében, az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap 250 millió forint összegű társfinanszírozásával valósult meg.

A projekt hatvankilenc új munkahelyet teremtett.


Megnyitotta kapuit az ETO Park Hotel - fotók: Cseh Róbert.


1234 következő >> végére >>> 36 hozzászólás
Moderálásra küldöm 36. urbaniastapista 2012.07.30. 10:50

A külseje rettenetesen gagyi, a főbejárat környéke meg építészeti vicclapba való, ahogy sikerült, úgy puffant egymásba a lépcsőház, másik irányba csálén a főbejárat, mindezek gondolom valami konferenciatermek közé szorítottan. A legolcsóbb műanyag ablak is nagy kontrasztban van a szobák igényesnek tűnő berendezésével.

Moderálásra küldöm 35. pindla 2012.07.28. 15:16

A szálloda előterét is meg lehetett volna már csinálni rendesen. Pár napja sétáltam arrafelé, hiányzott az a parkolóból az aszfalt kopóréteg, emiatt 3-4 centis zökkenés van a parkolóhelyek és az aszfalt között. Továbbá az utcáról nézve egy "gyönyörű" szedett-vetett, horpadt zöld kerítést lát az ember. Ha én szállodát keresnék, erre a látványra azonnal megfordulnék és keresnék másikat. Valóban sokból tartana a kerítést lebontani?

Moderálásra küldöm 34. Babenko 2012.07.27. 21:50

ekkenekepen! Hallottad a videóban, meg csapatépítő találkozókra a multiknak, ahol ezzel a divatos takarószóval leplezik a hugyosra ivást. Azt meg mindenki tudja mit jelent.

Moderálásra küldöm 33. ekkenekepen 2012.07.27. 19:37

Igen, erre tényleg szükség volt a meglévő kb 6 hasonló kaliberű hodály mellé, elvégre akkora forgalmat bonyolít le a város, hogy ez is kellett.
Ettől független de nem elkeserítésképpen, a megszálló vendégcsapatok, meg a német nagykutyák maradnak a famulus mellett.

Moderálásra küldöm 32. @Gabben 2012.07.27. 19:28

minek és kinek???az eto park is kong az ürességtől

Moderálásra küldöm 31. ahaha 2012.07.27. 19:19

Ha lehetek őszinte, akkor elmondom, messze elmarad ez az egész ETO park a szinvonaltól. Alapvető hiányosságai vannak, és alapvető szolgáltató hiányosságok, emberi, iskolázottság, szakember téren.Mivel hogy rendszeresen utazok, vannak tapasztalataim, és összehasonlítási lehetőségeim is.
Az egész ETO park egy csúfság, és szánalom, ahogy működnek, vergődnek a boltok, szolgáltatói egységek.Nem sok keresnivalója van ott egy jóérzésű embernek, és ez a forgalmon is meglátszik....

Moderálásra küldöm 30. háté 2012.07.27. 18:10

Ennek az intézménynek nagyon szép neve van ETO Park. üzletekkel, szállóval "konferencia" teremmel.
- a pálya jó, de a lelátó az förtelmes, - semmi köze a stadionhoz, az arénához, - egy szeles székekkel ellátott, nézői rész!
A Budai u-i, a kornak megfelelő igazi stadion volt, - a mostani helyén lebontott, az stadion, az aréna volt!
Ez a mostani egy pályával ellátott, üzletközpont, minden hibájával, soha nem fogom megkedvelni.

18. ATX - lehet nagyságában igen, de létszámhoz viszonyítva nem!

Moderálásra küldöm 29. umberto 2012.07.27. 18:07

...egyébként meg négycsillagos hotelből hiány van a városban, szóval ha tényleg négycsillagos, akkor OK.

Bár a képek alapján szerintem inkább egy erős 3 csillag, de persze nem az én véleményem a mérvadó.

A belső építészek főnöke viszont vagy szabadságon volt, vagy odaadták a melót egy végzős egyetemistának diplomamunkának. Ennyi zavaros formát/anyagot/színt ritkán látni.

Nem azt mondom, hogy én jobbat tudnék csinálni, csak azt, hogy láttam már jobbat.

Moderálásra küldöm 28. umberto 2012.07.27. 17:58

"A hotel Magyarország első olyan szállodája, melynek szobái a zöld-fehér focicsapat stadionjára néznek."

A Volkswagen a világ első olyan autómárkája, aminek az emblémája egy körbe zárt stilizált V és W betű.

Moderálásra küldöm 27. révfaluiszúnyog 2012.07.27. 17:55

Túl azon, hogy rettentő csúnya, förtelmesek a színek (letisztult modern környezetnek hívják az ilyen borzalmat), iszonyú helyen van. Ha én bárhová utazom, kiváltképp egy nagy múltú városba, biztosan a történelmi belvárosban vagy közvetlen mellette keresek szállást. Ki a fene akar ott megszállni? Onnan kizárólag taxival tud bekeveredni a város értékelhető részébe. Ott mégis mi a túrót csinálna? Legfeljebb kurvázni lehet egy jót, ha vezényelnek oda ki lányokat. Normális esetben megérkezik egy üzletember s a barátnőjével, lotyójával, netán a feleségével vagy a barátaival el akar menni vacsorázni. Hová induljon? Nyilván nem a Marcal étterembe vagy a szintén periférikus -város peremén- található Famulus éttermébe.(az is letisztult modern hangulattalan toj) Kevésbé valószínű az is, hogy Szabadhegyet válassza. A történelmi belvárosba kívánkozik ilyenkor az ember. Boltíves kiskocsmákba, leanderes teraszokra. Ám a taxi oda sem tudja bevinni. A program tehát taxiból kiszállni és gyalogolni.… Tovább olvasom »


36 hozzászólás1234 következő >> végére >>>

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Kerékpáros baleset Győrben - mentő szállította el a sérültet - fotó

A következő cikk betöltéséhez görgessen lejjebb!