Kisalföld logö

2017. 11. 18. szombat - Jenő 3°C | 8°C Még több cikk.

Megkétszerezte raktárcsarnokát

Nyolc évvel ezelőtt kezdte meg működését a Hat-Agro Kft., az állathigiéniai termékek forgalmazását.
Új raktárcsarnokot avatott hétfőn a Győri Nemzetközi Ipari Parkban a Hat-Agro Kft., amely a profiljában a legkiválóbbak között számon tartott Big Dutchmann International GmbH partnerének mondhatja magát. Az állathigiéniai termékek forgalmazására szakosodott győri társaság meghökkentően gyorsan fejlődik, köszönhetően kvalifikált termékeinek. Ez tette szükségessé, hogy a Győri Nemzetközi Ipari Parkban meglévő raktárcsarnokának kapacitását egy új építésével megkétszerezze.
A kft. új részlegét tegnap avatták. Az avatóünnepségen Eredics Imre, Győr alpolgármestere sok szerencsét kívánt a vállalkozáshoz. A társaság idei forgalma rekordnövekedés után eléri és túlhaladja az egymilliárd forintot. A nemzetközi ipari park ügyvezető igazgatója, Balogh László a park mérlegét megvonva közölte a megjelentekkel: hatvanöt cég tevékenykedik már az ipari parkban, s hatezer foglalkoztatottjával tavalyi forgalma elérte a 220 milliárdot. Pásztor Attila, a Hat-Agro Kft. ügyvezetője nagy fejlődési lehetőséget vár a Big Dutchmann-nal való kapcsolattól.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Útfelújítási program októbertől

A város útkezelő szervezete évente felülvizsgálja a kezelésébe tartozó utak állapotát. Az adatok szerint az utak egyharmada abba a kategóriába tartozik, amit a legsürgősebben helyre kellene állítani. Győrben körülbelül 400 kilométernyi úthálózat van városi kezelésben, tíz év alatt rendbe lehetne tenni őket – évi másfél milliárdból... Októbertől 150 milliós felújítási program kezdődik. Tovább olvasom