Kisalföld logö

2017. 11. 18. szombat - Jenő 3°C | 8°C Még több cikk.

Megkéselte a saját fiát

Kis híján tragédiával végződött egy családi dulakodás Győrszemerén. Az ötvenéves C. Dezsőt azzal gyanúsítják, hogy huszonnégy éves fiát többször megszúrta egy jókora konyhakéssel. Az alkoholista férfi maga is megsérült.
Rendszeres volt a veszekedés. Az eddig elhangzott vallomásokból kiderül: C. Dezső alkoholizmusa és a szeszes ital okozta agresszivitása miatt már régóta elhidegült közte és családja között a viszony. Ha ivott, akkor kiabálásával, csapkodásával megkeserítette felesége, huszonnégy éves fia és huszonegy éves lánya életét. Hétfőn éjjel fél tizenkettőkor ismét kikelt magából. Felesége és fia kezdték csitítgatni, s a szóváltást követő dulakodás során mind a hárman a földre kerültek. A rendőrség még vizsgálja: mi is történt ekkor, a fentről lesiető lány anyja hangját hallotta: „Vigyázz, kés van nála..."

A megyei rendőr-főkapitányság alapos gyanúja szerint C. Dezső többször megvágta fia karját, majd a húszcentis konyhakést a hasába szúrta. A fiatalembert életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba, állapota már nem válságos, de az apát így is emberölési kísérlet alapos gyanúja miatt vették őrizetbe, hiszen nem rajta múlott, hogy fia életben maradt. Egyelőre azonban a kórházban ápolják, mivel a dulakodás során maga is vágást kapott a nyaki ütőerén. A rendőrség indítványozza a férfi előzetes letartóztatását – ha majd ő maga is felépül.
A megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta: sem a családfőt, sem a fiát nem tudták még meghallgatni, így még sok a kérdőjel a szörnyű éjszakával kapcsolatban. Pillanatnyilag valószínű, hogy a férfi akkor sérült meg, amikor fia a szúrásokat igyekezett elhárítani.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Győr lett a lelkisegély-szolgálat nemzetközi központja

Győr lesz a központja a Közép- és Kelet-európai Lelkisegély Szolgálatok Szövetségének, erről egy… Tovább olvasom