Kisalföld logö

2017. 02. 21. kedd - Eleonóra 2°C | 9°C Még több cikk.

Megjelent a Győr+, a városközösség új, korszerű, ingyenes hetilapja

Új ingyenes hetilapot adott ki a GYŐR-SZOL Zrt. A pénteken reggelente 56 ezer példányban megjelenő újság a társaság által korábban kiadott Győri Közéletet váltja.

A Győr+ néven megjelenő hetilap elődjéhez képest nagyobb méretben, modernebb arculati elemekkel, 32 oldalon jelenik meg június 3-tól minden pénteken.

Az újság szerkesztői figyelembe véve az olvasói szokások világszerte tapasztalható változását, tömörebb, olvasmányosabb cikkekkel, színesebb, beszédesebb fotókkal dolgozzák fel a városunkkal kapcsolatos témákat, információkat, eseményeket. A Győr közigazgatási területén belül minden postaládába eljutó, ingyenes lap újságírói rövid hírekben mutatják be a mögöttünk lévő hét történéseit, kiderül, ki miért szereti Győrt, a helyzete, sikerei és lehetőségei miatt országszerte irigyelt várost.

Lesz helye a közéleti történéseknek és gondolatoknak. A magazinban hétről hétre egymást váltó rovatokat az olvasók jelzései alapján alakították ki a szerkesztők. Így a feldolgozott témák között izgalmas emberek portéinterjúi, utazási-turisztikai oldalak, hölgyvilág, kulturális csemegék, kibővített sportoldalak, gasztronómiai kalandozások, egészségügyi cikkek és jogi esetek is megtalálhatók lesznek. Mindezekhez a város elismert szakértői nyújtják a szakmai hátteret.

Természetesen az újságban a megyeszékhely és környéke programjai, közérdekű címek, telefonszámok is helyet kapnak. A szórakozást, kikapcsolódást kereszt- és sudoku-rejtvények szolgálják, de a horoszkóp és heti tévéműsor is abba az irányba mutat, hogy a Győr+ egész héten a családok asztalán legyen.

A Győr+ remek lehetőséget kínál a hirdetőknek. A lap a már említett tulajdonságai miatt rendkívüli és egyedi módon értékes reklámhordozó.

A város új lapja az új Győr hírnöke. Azé a Győré, amely az elmúlt években végérvényesen ablakot nyitott Európára. Azé a Győré, amelyet méltán emlegetnek Magyarország motorjának, az új lehetőségek városának. A jövő Győrben épül, a Győr+ pedig ennek szolgálatában áll.

Olvasóink írták

  • 2. Tudós-1 2011. június 06. 13:29
    „Egy ilyen célra készülő lapnak min. önellátónak kell lennie! A piacon nincs kivétel. Aki jól csinálja, az hasznot kaszál egy ilyen "vegyes" lap megjelenéssel. Pl. Svájc-ban több tartomány, több városában jelenik meg hasonló kiadvány, de azok rentábilisek. Nem emésztik fel az adózók pénzét, a közpénzt.
    Remélhetően a lap felelős kiadója - Győr-Szol és S.G. - ezen az úton halad!”
  • 1. Accra 2011. június 04. 15:53
    „Jó sok üres, fehér felület van benne.
    Mellesleg ez már hányadik önkormányzati pénzen finanszírozott fideszes lap?? Miért nem elég 1 db, ennyire nem tudják hová tenni a pénzt, vagy csak néhány új állásra volt szükség?”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pincében összehordott szemét égett egy győri társasháznál

A Tompa út és a Bútorgyári út sarkán, egy társasház pincéjéből füst tört elő pénteken délután. A… Tovább olvasom