Kisalföld logö

2018. 08. 14. kedd - Marcell 20°C | 29°C Még több cikk.

Mégis Győrbe költözik a regionális stúdió

Az MTV soproni regionális stúdiója mégis Győrbe költözik, az adásokat várhatóan a nyár végétől sugározzák a megyeszékhelyről.
A Kisalföld az elmúlt napokban többször írt arról, hogy az MTV hat éve Sopronban működő regionális stúdiója esetleg Győrbe költözik. Biztosat azonban senki sem tudott (mert) mondani munkatársaink érdeklődésére. Hallgatott az MTV vezetése is, de tegnap megtört a jég. Holub Katalin ugyanis válaszolt a már napokkal ezelőtt elküldött kérdéseinkre és ebből kiderült, az MTV vezetése már az elmúlt évben döntött: a stúdió Sopronból Győrbe költözik.

„ A Magyar Televízió menedzsmentje tavaly kialakította a regionális televíziózás és a regionális stúdiók fejlesztésének hosszú távú tervét. Ennek egyik meghatározó eleme, hogy a még szerződéssel üzemeltetett stúdiókat is (ilyen a soproni – a szerk. megjegyzése) saját tulajdonú eszközökkel felszerelve saját, belső működtetésbe vonja. Első lépésként Győrben, a nyugat-dunántúli régió központjában kerül sor ilyen beruházásra, amelynek eredményeként a tervek szerint már nyár végétől innen sugározza adásait a körzeti szerkesztőség. A jelenleg Sopronban működő, jól felkészült, fiatal, dinamikus szerkesztőségi csapat munkájára a Magyar Televízió a továbbiakban is számít."

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rakétások segítenek Szolnokon

A győri rakétadandár katonái közül tegnap délután 2 órakor 204-en indultak Szolnokra, a közép-tiszai árvíz elleni védekezés segítésére. Az az ár hosszától függ, meddig maradnak a katonáink, de akik érintettek a választások második fordulójában, azokat leváltják. Tovább olvasom