Kisalföld logö

2018. 01. 18. csütörtök - Piroska 0°C | 7°C Még több cikk.

Megint bombariadó a buszokon

A rendőrség a járatok leállítása nélkül vizsgálta át Győrben a Kisalföld Volán autóbuszait péntek este, miután újabb bombafenyegetés érkezett a rendőrségre.
A megyei főkapitányság ügyeletes szóvivője lapunk érdeklődésére elmondta, egy ismeretlen telefonáló este háromnegyed 6-kor a 107-es segélyhívót tárcsázta egy nyilvános telefonfülkéből, s azt mondta, bombát helyezett el a társaság helyi és távolsági járatain egyaránt. A rendőrség úgy döntött a csúcsidőben nem állíttatja le a buszokat, azokat forgalmi helyzetben vizsgálják át. Mint arról a Kisalföld beszámolt, szerdán este mintegy 100 busz vesztegelt, s több ezer utas fagyoskodott a megállókban, mert valaki egy szabadhegyi telefonfülkéből azt jelentette a rendőrség ügyeletére, hogy az egyik városi járaton bomba van. Robbanószert sem akkor, sem pénteken nem találtak a buszokon.

Olvasóink írták

 • 19. hogger 2009. február 21. 17:45
  „Ekkora idijóta embert...
  Mikor lesz a következő bombariadó? Vagy már magához tért az unatkozó -moderálva.”
 • 18. NCZIF 2009. február 21. 17:38
  „most mar en is cserokokat gyanulom :)”
 • 17. arany 2009. február 21. 16:16
  „miracle
  Te ott voltál? Mert én épp a pályaudvaron voltam és engem épp érintett! Én tudom, hogy leszállították az utasokat buszról, ámbár a kedves újságíró nem ezt írta le a fő címben. Mert épp a járatok leállítása után vizsgálták át. Egyáltalán mit nevez leállításnak? Mert leállíthatja épp ahol amelyik megállóhoz ér és addig nem engedi tovább amíg meg nem nézték, vagy buszpályaudvarra való beérkezéskor állítja le. itt ez történt a buszok beérkeztek utasok le átvizsgálás, vissza mindenki és mehetünk. Én speciel nem érzem az ilyen helyzeteket úgy, hogy rettegésben kell élnem. Vannak érveid, de a kis százalék mindig ott van nemde? Mondom 1* történjen meg akkor mit mondasz? Erre nem válaszolsz, pedig megtörténhet.
  KockSzerinted nem kell tenni semmit, ha több ilyen telefon van, vagy akkor sem, ha szállodákra mondják momba van, vagy ha korházakra mondják bomba van, vagy metróban van bomba vagy repülőn van bomba stb.
  Mert ezek is elképzelhetetlenek. Ugyanmár ki rakna bombát repülőgépbe? vagy ki rakna bombát korházba? stb.
  Mivel ezek lehetelnek kicsi a kockázat meg ki szórakozna ilyennel fölösleges foglalkozni vele. Igazad van. De ne rijjon senki ha mégis valamellik állatból kitör robbangatósdi oszt 150m körzetben tarol.

  Másik ha valaki megfigyelte én legutóbb akkor emlékszem bombariadósdira, amikor választás előtt álltunk, most megint közeleg a választás kedves lejáratósdit játszó emberkék ismét aktivitásban vannak.”
 • 16. Judytka 2009. február 21. 14:36
  „Inkább művelődne az ostoba,míg másokkal szórakozik..”
 • 15. miracle 2009. február 21. 12:00
  „k
  Nem lehet állandó rettegésben élni. Ha Afganisztánban vagy Baszkföldön telefonál valaki azt komolyan kell venni. Ha Győrben a Kisalföld Volánt fenyegetik, azt nem. Hány bombát találtak eddig Mo-on, nullát? Mennyi is akkor a kockázat? Többen meghalnak autóbalesetben, méhcsípésben, mégsem hőbörög senki, hogy miért nem néznek a méhészek körmére vagy, hogy miért nem csak 1 autót engednek fel egyszerre az autópályára, mert 2 már kockázatos (sőt mindkettő sokkal kockázatosabb, mint évente 1000 km-t buszozni és félni, hogy robban)
  Mindig a kockázat mértékének kell eldöntenie, hogy mi a teendő. A bomba az olyan borzasztóan hangzik, meg félelmetes, de a meteorbecsapódás is az, mégsem csipkedi magát senki, hogy 50 km-rel a föld alatt éljünk egy atombunkerban, mert kicsi a becsapódás esélye.”
 • 14. k 2009. február 21. 11:35
  „Mi van hülyegyerek, nincs otthon legó? Azzal kéne játszani.
  Megint szívott jó pár ember. Remek. Büszkeség töltheti el az ilyen majmot.
  Akár mennyire tetszik vagy nem, ezt sajnos valamennyire komolyan kell venni a rendőrségnek.
  Mert ki tudja..egyszer nem vennék komolyan , és akkor ha tényleg lenne valami.. Akkor azok akik ezt most lefitymálják ők lennének a legjobban felháborodva, hogy milyen a rendőrség. Tudták és még sem tettek semmit.
  Egyébként nem vagyok rendőr, csak néha gondolkodom.”
 • 13. miracle 2009. február 21. 10:27
  „drága arany
  1. Ha nem tűnt volna fel éppenhogy az történt, hogy senkit nem szállítottak le, semmi nem állt meg, vagyis pontosan hogy vállalták a felelősséget, mivel mérlegelték a kockázatot és azt állapították meg, hogy pont akkora, minthogy a te házadról a egy járókelő fejére esik egy tetőcserép.
  2. Ezek után hogyan mertél a házadra tetőcserepet tenni...? :)
  3. Aki robbantani akar tényleg, az nem fog előtte telefonálni, ebben biztos lehetsz. Aki telefonál az meg hülyéskedni akar, ebben is biztos lehetsz.”
 • 12. arany 2009. február 21. 10:07
  „Kedves Aranyközépút!

  Te is tudod, mai igenszép életünkben, bárki tehet bárhová, bármikor.
  Elég nevetségesnek tűnik, ha meg baj van hogyan is van ez? Igenis komolyan kell venni.
  Akkor miért vegyük komolyan pl azt is, ha valaki egy pisztolyt tart a kezében és hadonász. Játékpisztoly felfoghatjuk így nemde? Mikor tudhatod játékról ostoba "poénról" van e szó, vagy komoly? Elég sok példa van arra, hogy nem fordítunk nem tulajdonítunk figyelmet jópár dolognak csak onnantól, amikor baj van.”
 • 11. Ms.Wolf 2009. február 21. 10:06
  „Mi van gyerekek? Jön a román maffia? :D”
 • 10. AranyKözépút 2009. február 21. 08:40
  „arany,
  Óvatosan az ilyen hozzászólásokkal, mert gyanús leszel.
  Józanul belegondolva: vajon mikor és hova tenne bombát valaki??
  Az utastérbe? A járatok alá?? Elég nevetséges!”
 • 9. arany 2009. február 21. 06:54
  „drága miracle!

  Ugyan már, felrobban egy busz és akkor, majd tre azt mondod, hogy tévedtem ugye?
  Vállalnád felelősséget amikor csak1* bekövetekezik robbanás? Légy oly szíves gondolt át mélyen magadban.
  Ha felrobban egy bomba akkor meg azt írod, hogy én megmondtam, hogy át kell vizsgálni a buszokat. Az már megfigyelhető hozzáaszólásaidból, hogy mindig épp az ellenkezője a véleményed.”
 • 8. sambalambabummbumm 2009. február 21. 05:49
  „107 MONNYON LE!”
 • 7. Löw 2009. február 20. 22:41
  „amennyiben az emberek elvesztegetett idejét felszámláznák neki(k), ha elkapják,-akkor alighanem elmenne a kedve az ilyen mafla majom viccektöl.
  Egyet elkapnék, arra az egészet rávasalnám. Legközelebb már lejebb adná.”
 • 6. Accentos 2009. február 20. 22:21
  „biztos valami unatkozo kisköcsög,aki telefonálgatás helyett inkább gyurna hoembert...”
 • 5. miracle 2009. február 20. 21:56
  „Na ugye, ugye, hogy is van ez?
  Már 1000 éve szajkózom, hogy teljesen fölösleges az ilyesmit komolyan venni, de ha a köcsögök olvassák, hogy 1 db telefon után leáll minden, kiürítik a fél várost, plázát, akármit, akkor persze, hogy telefonálgatnak.
  Persze nagy lelkesen ürítettek is mindent, mert a szabál az szabál, még ha semmi értelme sincs. Aztán ugye a 2.-3. kör után csak rájövünk, hogy drága és fölösleges mulatság ez és mégsem lehet így létezni...és akkor már nem szabál a szabál.”
 • 4. raffy2 2009. február 20. 21:52
  „a múltkor csendben maradtam.aki ilyet csinál,az csak egy unatkozó faszkalap lehet,korra ,nemre való tekintet nélkül.neki ez lehet,hogy jó vicc,mert nem tud az idejével mit kezdeni.abban nem reménykedem,hogy ezt valaha is elkapják.az ilyen ökör állatot addig gyalogoltatnám,amíg ki nem köpi a tüdejét.olcsó játék hülye gyerekeknek.a butaságnak tényleg nincs határa!és ezt csinálni is fogja a parasztja,mert neki ez egy szórakozás.ha meg el is kapják,mi fog történni vele?undorító,semmire való bunkó aki ezzel szórakozik.”
 • 3. Cancer 2009. február 20. 21:39
  „irigylem azt, akinek van erre ideje h ezzel szorakozzon...”
 • 2. schumy77 2009. február 20. 21:16
  „Háhh :)
  Ezen csak röhögni tudok. Szerencsére most nem ültem buszon,mint az előző esetben.
  Istenem...ekkora IQ-lightos emberkéket, akik ezzel játszanak.
  Amúgy a kisalföld volán megérdemli a szivatást, csak az utasokkal nem kéne kitolni.”
 • 1. pemozsu 2009. február 20. 21:12
  „Micsoda buta vicc! nem hiszem el, hogy valaki ezzel szórakozik! csípjék már el!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fidesz: Az MSZP a jogállamon kívül van

Győr - Az MSZP győri szervezetéről és magáról az MSZP-ről bebizonyosodott, hogy a jogállam keretein… Tovább olvasom