Kisalföld logö

2018. 01. 20. szombat - Fábián, Sebestyén -4°C | 6°C Még több cikk.

Meghalt egy másfél éves kisfiú a győri kórházban: bántalmazták a szülei?

Halált okozó testi sértés miatt nyomoz a rendőrség egy másfél éves devecseri kisfiú halálával kapcsolatban. A kisfiút a győri Petz-kórházban próbálták megmenteni.

A gyereket súlyos agysérüléssel vitték a szülei orvoshoz, azt mondták, elesett játék közben. Később megoperálták, de nem tudták megmenteni. A Híradó értesülései szerint a kisfiún több helyen is sérülés nyomai látszódtak.

A másfél éves kisfiút szülei szerdán, eszméletlen állapotban vitték be a devecseri egészségházba. Az agysérülés tüneteit mutató gyerek fején az orvos három különböző sérülést is talált. A kisfiút mentőhelikopter vitte a győri kórházba.

"Vizsgálataink megmutatták, hogy egy koponyatáji sérülése volt és ezt a sérülést meg is kellett operálni, olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy két nappal később bele is halt a sérüléseibe" – nyilatkozta Tamás László János, a Petz Aladár kórház főigazgatója.

A szülők azt mondták, a gyerek két hete játék közben elesett és beverte a fejét az ágy sarkába.

"Február másodikán segítségnyújtás elmulasztása miatt indult ismeretlen tettes ellen eljárás és mivel tegnap meghalt a kisfiú, ezért halált okozó testi sértés gyanúja miatt nyomoz most már a megyei rendőr-főkapitányság" – közölte Frankó Marianna rendőrségi szóvivő.

A nyomozók egész nap tanúkat hallgattak ki, a helyszínelők pedig bántalmazás nyomait keresték a gyerek szülei házában.

Bővebb információkat ide kattintva olvashatnak a tragikus esetről!

Olvasóink írták

35 hozzászólás
12
 • 35. Losba 2011. február 10. 21:28
  „34.
  .....Egy idősebb női rokon ott üvöltözött a váróban, hogy kinyír valakit, ha a kisfiúnak baja esik......
  ... igen, ez jellemző a tücskökre...”
 • 34. Aranymag 2011. február 09. 16:18
  „Madarász: de bizony roma volt, ha nem is írták. Anyukám, aki Devecserben él, éppen a háziorvoshoz ment amikor látta a rendelő előtt a csődületet, mentőhelikoptert, miegymást. A kisfiút akkor totlák ki a doktornőtől mikor anyu a várótermebe ért. Azt mondta, hogy nagyon megrázta szegény kisfiúnak a látványa (pedig ápolónőként dolgozott világéletében). Egy idősebb női rokon ott üvöltözött a váróban, hogy kinyír valakit, ha a kisfiúnak baja esik......
  Egyébként tényleg teljesen mindegy, hogy cigány vagy fehér vagy bárki tesz ilyesmit, ennek nem szabadna soha megtörténni.”
 • 33. kisember1 2011. február 09. 15:45
  „13. kisokoska 2011.02.08. 18:29
  Másfél éves kisgyerek nem csinál bajt??? Nekem másfél évesen nekimotorozott egy bútoszélnek és szétnyílt a fejbőre. 2 évesen egy óvatlan pillanatban felmászott az asztalra és leugrott, bekékült az álla. És úgy ráugrott apukájára örömében, hogy zúzódásai lettek apának. Nekem, mikor megöleltem, felemelte a kicsi fejét és félbetört a fogam.
  A másik két gyermekem apróként nem volt ilyen élénk kisgyermek. Azonban amilyen aktív a kisfiunk olyan tüzesen tud szeretni is, nevetni is.
  Szóval nincs korosztályhoz kötve az elevenség.

  Az viszont sajnos valószínű, hogy jelen helyzetben nem az ágy sarkába ütötte be a kicsi gyermek a fejét, vay legalábbis nem egyedül és véletlenül. Belegondolni is szörnyű. Ember embernek farkasa, de hogyan van, hogy a saját gyermekünkkel követjük el ezeket a gaztetteket hovatartozásra való tekintet nélkül.”
 • 32. kisember1 2011. február 09. 15:37
  „8. vanessa 2011.02.08. 17:21
  A gyermeknek az élethez volt joga.”
 • 31. AHA 2011. február 09. 13:41
  „Madarász
  :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  ez a véleményem rólad.”
 • 30. csipita 2011. február 09. 12:12
  „Blaze
  Veled ellentétben én nem azt nézem hogy cigány vagy magyar.Itt egy másfél éves kisgyerekröl van szó és szerintem nem azzal kéne foglalkozni hogy mi lett volna 13 évesen belöle.Cigányba is van rossz ember meg magyarba is csak valahogy a magyarokrol nem irnak cikkeket,ha mégis akkor nincs ennyi irritálo hozzászólás mert hát akkor nem lehet szidni a cigányt.”
 • 29. RUDI 2011. február 09. 12:02
  „Nagyon szomorúan érint ilyen eset,mikor az ártatlan kis gyermekek szenvedik meg a szülök által keletkezett sérüléseket, bántalmazásokat, amiről ők nem tehetnek.Ezt nem is hinném el ha nem lenne igaz,a gyermek az életünkben az igazi kincs, mely minden nap ragyog és ezáltal , tölti meg életünket, szeretettel, öleléssel örömmel .,és ez által teljes az életünk.”
 • 28. kicsi32 2011. február 09. 11:21
  „Madarász teljesen igazad van! Az a csöppség nem tehet arrol hogy világra jött és arrol se hogy csak egy szenvedö alany! Ott volt agoynharapdálta a saját gyerekét. Az ilyeneknek nincs érzésük!?? Hogy képes valaki egy kis lényt bántani mert hisztizik sir stb.... EZ KEGYETLENSÉG!”
 • 27. anya2007 2011. február 09. 11:13
  „Madarász amúgy egyetértek veled, de jelen esetben sajnos nem arról van szó, amit írtál. Ezt a gyereket sajnos agyonverték.”
 • 26. Madarász 2011. február 09. 11:09
  „AHA!

  Szerintem az ilyen kulturálatlan fórumozóból kb. 8-10 van a fórumon, azért nem csak ennyien fórumoznak itt.
  Nagyon sok fórum működik normális elveken, mégis vannak hozzászólók, sőt, ha a renitenseket kitiltják, utána sokkal többen szólnak hozzá, akik nem szeretnének konfliktusba kerülni a renitensekkel.

  Amúgy meg:

  1. Senki nem mondta, hogy romákról van szó.

  2. Amíg a bíróság az ellenkezőjét be nem bizonyítja, a szülőket is megilleti az ártatlanság vélelme.

  3. A gyerekek elképesztő dolgokra képesek, benne van a pakliban, hogy a gyerek tényleg elesett, vagy leesett valahonnan, mivel az ő koponyacsontjuk fejlődik, sokkal puhább, egyes részeken még nem is záródott teljesen ebben a korban, ha szerencsétlen helyen érte az ütődés, okozhatott komoly sérülést.

  4. Az agysérülések, sokszor nem azonnal látszódnak, nem rohan mindenki azonnal egy gyerekkel a kórházba, ha elesik, az alvadék elmozdulása, újabb rázkódás is okozhatta az agyi katasztrófa bekövetkeztét. Másrészt, ha bántalmaznak egy gyereket, annak nem csak a fején van sérülés és többről nem írnak.”
 • 25. anya2007 2011. február 09. 11:07
  „AHA!
  Nem tudok felsorolni, mert nem ismerem pontosan az összes bűncselekményt, amit elkövetnek. Te biztosan jobban tudod! Számomra gyerek van, nem fehér meg fekete. Elég csekély intelligenciájú és korlátolt emberke vagy, hogy te csak ezt a két színt ismered. De, hangsúlyozom, ezek a tettek mélységesen felháborítanak! AKÁRKI csinálja! Belátom veled képtelenség vitatkozni, mert mint írtam, egyszerű gondolkodású és lelkivilágú valaki vagy.
  Egyébként akkor még annyit csak, hogy talán neked sem kellett volna megszületned, mert valamiért te sem vagy hasznos a világ számára és tettél már kárt ebben a világban-----> próbálkozom a te logikáddal gondolkozni. De utoljára, mert undorító!”
 • 24. AHA 2011. február 09. 10:47
  „anya2007
  Lécci sorold fel hány 13 éves fehér gyerek vert halálra egy nap alatt fél tucatnyi idős embert?
  Bizonyára tudsz sorolni.Hiszen mindig ezzel jössz.”
 • 23. AHA 2011. február 09. 10:44
  „Madarász
  Bogaram.Akkor már nem lenne hozzászóló ha a te elveden működne.Tisztában van ezzel a szerkesztőség is.Sőt! Akkor már saját magukat is ki kellett volna tiltani droidozó szeghalmival az élen.
  Meg miből gondolod hogy neked van igazad?
  Nem a gyerek a halálának örülök.
  Hanem ez már nem lesz segélyes,és nem tesz kárt senkibe.Szerinted milyen felnőtt lett volna ha ilyen "családba" nőtt volna fel?
  Ahol képesek agyonütni a sajátjukat?”
 • 22. Madarász 2011. február 09. 10:39
  „Komolyan nem értem, hogy lehet ennyi mentálisan beteg ember ezen a fórumon, aki képes örülni egy gyerek halálának.

  Szerintem a moderátornak ilyenkor nem kimoderálni kéne a hozzászólásokat, hanem az ilyen hozzászólókat kitiltani véglegesen a fórumról. Minden normális fórumon így működik: figyelmeztetés, büntetés, ha még ebből sem ért, végleges kitiltás. Itt sem ártana bevezetni.”
 • 21. Patriot 2011. február 09. 10:06
  „Szempillantásnyi idő alatt megöltek három idős embert fiatal és gyerekkorú cigányok, nehéz nem antiszemitának lenni.”
 • 20. anya2007 2011. február 09. 08:59
  „Nem is értem, hogy lehet itt antiszemita hozzászólásoknak megjelenni? Más ember halálát kívánja illetve örül neki, mert más a bőrszíne??????? Nem a cselekedet alapján kéne ítélni???? Mit vétett az a kisgyerek? Igen, az említett cselekedeteket (!!!!!) én is elítélem, bárki csinálja, de ne legyünk már álszentek, Nem csak "ők" rosszak!”
 • 19. senkialadár 2011. február 09. 08:38
  „nem moderálni kéne volt az enyémnél durvább komment is :S csak tényeket közöltem... inkább a sok reklámtól kéne megválni mert 20x annyi idő alatt tölt be az oldal és szarrá fagy a böngészőm”
 • 18. AHA 2011. február 09. 08:13
  „csipita
  Nem minden két évesnek kívánom.<moderálva>
  Mert 13 évesen képesek agyonverni egy idős embert!
  Nem hiszed? Költözz Borsodba! Ja,és nincs kivétel! Csak a mesében!
  Lehet rizsázni meg meghatódni,meg becsapni saját magadat,de te sem költöznél közéjük 80 évesen.”
 • 17. antalszabo 2011. február 09. 04:34
  „Undorító egyes emberek érzéketlensége. Kinek vétett egy másfél éves kisgyermek??
  Tartozzon bárhova szerencsétlen, akkor is egy védtelen ártatlan gyermekről van szó.”
 • 16. blaze 2011. február 08. 23:54
  „csipita

  A robogóst is ennyire sajnálod, akit agyonvertek ma a cigányok? Mert a hozzád hasonlóknak általában a megvert, megölt magyarok sorsa nem számít ennyire mint a saját felmenője által másvilágra küldött cigánygyereké.”
35 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Február 15-én hirdetik ki a győri kórházfejlesztés közbeszerzésének eredményét

A megyei önkormányzat február 15-én hirdeti ki a több milliárd forintos közbeszerzés eredményét. Tovább olvasom