Kisalföld logö

2018. 01. 17. szerda - Antal, Antónia 1°C | 6°C Még több cikk.

Meghalt egy hajléktalan Győrben

Győr - A mentők még élve szállították kórházba, ám egy óra múlva meghalt az a hajléktalan, akire Győrben, a Szigethy Attila út 62-es számú ház előtt találtak rá hétfőn reggel 5 óra körül.

Az elsődleges vizsgálatok szerint a 34 éves Cs. Zsolt, nagy valószínűséggel kihűlt, de elrendelték igazságügyi orvos szakértői boncolását.

Olvasóink írták

23 hozzászólás
12
 • 23. Cseter János 2008. február 02. 11:25
  „Mit lehet várni egy " pancser"-től és egy "gyakor"-tól mindig azok után loholnak, mit a pincsikutyák és leugatják az olvasótársaikat! Viszont nincs egyetlen egy normális megnyilvánulásuk sem!”
 • 22. Plakátmagány 2008. január 31. 09:23
  „Pancser, lépjél már ki a bíró szerepéből.”
 • 21. pancser 2008. január 31. 08:10
  „Kedves Nagy István! Hol voltál és mit tettél Zsoltért? Vajon azért történt vele ami történt mert nem tötődtek, törődtél vele, vagy benne volt a hiba, mlért nem volt tartása? Mindegy már neki, nyugodjék békében!”
 • 20. Nagy István 2008. január 30. 23:03
  „Úgy bírálnak itt sokan mintha megtudnák váltani a világot!!!!
  Pedig egy túrót!!!
  Én együtt nőttem fel a Zsoltal!
  35 éves volt!
  Nem a rossz emberekközé tartozott,mindig jó lelkü volt!
  Én sajnálom és sajnos megtörténhet bárkivel!!
  Soha ne mond hogy soha,EBBEN A VILÁGBAN!
  Őszinte részvétem a szülőknek

  Nagy István
  Sopron 2008.01.30.”
 • 19. Plakátmagány 2008. január 30. 11:34
  „Én sem hiszem, hogy hajléktalan leszek azért, mert egy-két tényezőre rá próbáltam irányítani a figyelmedet. Egyébként honnan tudjam, hogy neked nem gombás a lábad és az élméynfürdőben bemehetek-e utánad a zuhanyzóba? Egy szóval nagyon elszomorító, ha "100 ezer embert" csak egyszerüen tetvesként defíniálsz.”
 • 18. pancser 2008. január 30. 11:20
  „Plakátmagány gratulálok! Lesz belőlük még több ha te úgy akarod, majd egyszer rád másznak a tetvei, meg a gyerekedre, egy kis tífusz neked meg sem kottyan. Hajléktalan előbb leszel nálam, mert első a mentalítás, aki megérti a leküket az nem baj, de hogy igazolja is őket az már igen! Ezért te hajléktalan lehetsz egyszer de én soha, meg még legalább 9 milió 900 ezren!”
 • 17. Plakátmagány 2008. január 30. 10:27
  „Pancser, azért feltétetelezem, hogy te nem a gyiviben nőttél fel. Én sem, ezért szerencsések vagyunk. A hajléktalanság ritkán fenyegeti a szerencsés helyre születetteket. Van példa erre is nyilván, de a fél kezem elég megszámolni, hogy hány olyat ismerek, aki jó helyről csúszott le és - ahogy te fogalmaztál - "hajléktalanságra tört". A gettóelméletedet nem ragozom, bár elég fertőzésveszélyes a beszéded, sajnos téged sem lehet "erőszakkal" kirakni a fórumról. De szerintem ne aggódj, tudod folytatni mákszemnyi életedetet úgyis, hogy hajléktalanokkal kell megosztanod az Úr szabad egét.”
 • 16. gyakor 2008. január 29. 20:11
  „Le sem írom gondolataimat, mert pancser ugyanazt fogalmazta meg. Teljesen, sőt maximálisan egyetértek. Ehhez nem kell hozzátenni semmit, csak felső vezetésünknek ebben a szellemben intézkedni. Egyébként emberséges megoldás.”
 • 15. pancser 2008. január 29. 19:06
  „Olvasok a francia törvénytervezetről, ahol büntetni szándékoznak az utcán alvást, természetesen akkor ha felajánlott alvóhelyet nem fogadják el. Szerintem is el kell távolítani őket az utcáról. Kétségtelen, hogy a lecsúszást legkönnyebb másra fogni, társadalomra, elvált feleségre, miegymásra, de a fő hiba a személyiségben van. A hajléktalanságra törő magatartást nem kell támogatni, sőt tűrni sem szerintem. Éjjeli menedékbe őket, ha kell erőszakkal. Tetves, fertőzésveszélyes, fél, vagy egészen bűnöző, fekáliával szennyezett, vizelettől, alkoholtól bűzló, hányadékukban fekvő alakokat nem szabad megtűrni az utcákon és az aluljárókban!”
 • 14. plakátmagány 2008. január 29. 15:59
  „Nem állástalanságról, nem is autótlanságról vagy telefontalanságról van szó, hanem hajléktalanságról. Eszméletlen, hogy milyen könnyű azzá válni, aztán gyere ki belőle.
  Reggelenként borotválkozz és mosakodj mondjuk a Mc Donaldsban, hogy megfelelj az állásinterjún, mert hülye, aki nem talál munkát. Vagy hordjál téglát, aztán persze, hogy kapsz hitelt a banktól lakásvásárlásra, egyenesen imádják az alkalmi munkából élőket tömni. S ha nem megy, a cseresznyét kortyolgató értelmiség még ki is oktat, hogy ne igyál a mínusz öt fokban. Ki a jóisten neveli ki ezt a fensőbbséges nemzedéket?”
 • 13. Cseter János 2008. január 29. 15:49
  „Kedves "Lívia"! Az állatoknak van gazdájuk, de a hajléktalanokat még annyíra sem tartják e rendszerben az illetékesek, mint az állatokat! Lehet a "gazda" szerepét nem jól értelmezni, de a tény attól még az marad!Sőt a hajléktalanok irigyelhetik azokat az állatokat akiknek van jó gazdájuk!”
 • 12. Lívia 2008. január 29. 15:16
  „Kíváncsi lennék a sok okos hozzászóló mennyire ismeri egy-egy hajléktalan történetét... ha így lenne, biztosan többen is másként fogalmaznának.
  Nem megvetni kell őket, hanem törődni velük. Nem a gazdájuknak kell lenni, mint valami állatnak.”
 • 11. tricse 2008. január 29. 14:51
  „34 éves férfi---hmmm

  pékségekben mindig keresnek betanított munkásokat--van kaja és van -sőt kötelező-tisztálkodási lehetőség és még meleg is van és a fizetés se olyan rossz(albérletre bőven futja belőle)

  ja hogy dolgozni kell keményen napi 9-10 őrát és főleg éjjel--hát igen”
 • 10. cseter János 2008. január 29. 11:26
  „Mi kell ahhoz, hiogy valaki hajléktalan legyen! Egy megtörtént eset!
  Az "ingyenélő" egy-két hónap leforgása alatt hajléktalan lett! Mivel egy Igazgató sofőrje volt Őt sosem ellenőrizte a porta a kilépésekor! Viszont jött egy új rendész a céghez aki,még nem volt beavatva arra, hogy kit kell és kit nem szabad ellenőrizni. Így a csomagtartóból előkerűlt a sokezer forintnyi érték! Mivel a sofőr nemsaját magának vitte a szajrét hanem az Ígazgató és a párttársai részére, no és kitudódott nem csak repűlta sofőr, hanem a tette utánment a "drót" és sehova nem vették föl dolgozni, Közben a felesége is azonnal elvált, hisz megszünt a jóvilág! Naná, hogy a közös lakásból mis neki kellett menni! Igaz azóta "rendszerváltás" lett ma már csak a hűlt helye van az olyan cégeknek, ahol tejhatalma volt az Igazgatóknak és protekciós társadalmának! Valóban így van ez ?”
 • 9. belvárosi 2008. január 29. 10:47
  „Én csatlakoznék az előttem szólóhoz én is megvetem őket. Nem hiszem el hogy nem találnak munkát ezek az emberek.Engedjük be a lépcsőházainkba??????
  Nemrég egyik este mentem le a pincénkbe és két fiatal hajléktalan ott feküdt, mellettük az ürülékükkel?Milyen dolog ez?Nem szégyenlik magukat?Lelopták az ajtóról a kilincset és már azt sem lehet bezárni , pedig ez egy zárt lépcsőház!Felháborító, hogy egyesek mit nművelnek!Inkább keressenek munkát ezek az ingyenélők!!!!!!”
 • 8. pancser 2008. január 29. 10:32
  „Az állomás környékén, egy harmincas-negyvenes éveiben járó férfi 100 ft-t kért tőlem. A szemébe néztem, közöltem nem adok. Kérdezett: Ugye megvet engem? Válaszoltam: Igen, egy ilyen fiatal embernek Győrben nem koldulni kell, hanem munkát keresni. Nem válaszolt, hanem újabb kuncsaftokat keresett. Személy szerint megtiltanám az utcán alvást. Emberéleteket lehetne menteni ezzel, sajnos néha az erőszak sem nélkülözhető ha az illető szánt szándékkal akar kárt tenni magában!”
 • 7. Cseter János 2008. január 29. 09:07
  „Kedves Olvasótársaim! Nem véletlenűl nem írtam a klub nevét, mivel megírtam, hogy hol olvasható! Nem véletlenűl nem írtam ,azt sem, hogy még a vadállatoknak is van gazdája! Ők védik az állatokat, azért, hogy ne tudjanak az autópályákra feljutni nem úgy mint a hajléktalanok!Nemis beszálve a házi állatokról! Ezek a szerencsétlen hajléktalanok, akik valamikor jobb sorsra születtek, mai társadalmunk vezetése annyira sem tartja őket érdemesnek, hogy nem vállaja a "gazda" szerepét! Az ennyire leszakdt emberi csoportoknál az nem megoldás,hogy néha lökünk nekik egy-egy falatot, vagy beengedjük egy-egy lépcsőházba vagy pincébe a hideg elől! Minél többen emeljük fel szavunkat az érdekükben talán eljut az "Illetékes" elvtárs-urak füléhez is!”
 • 6. ESZMERALDA 2008. január 29. 02:58
  „nem csak az illetekesek, hanem mi ( TARSADALOM) is figyelhetunk rajuk. Meleg szoval es tettekkel ( meleg etel,forro tea ,takaro,ruha).Sok lepcsohazban a pincekben is lenne hely (sok uressen all) ott is meghuzhatnak magukat a szerencsetlenek. Egyre tobben lesznek a kegyetlen politikusaink vegett. MUNKALEHETOSEG SZINTE MAR NINCS ! HOGYAN TUDNANAK VISSZAILLESZKEDNI OK!!!!???”
 • 5. anita 2008. január 28. 23:59
  „sjnos ez nem ritka..a világba akárhol van ilyen..csak ők nem hirdetik..és azabaj..h seholnemtesznek ellene..”
 • 4. Zuppony 2008. január 28. 21:26
  „"..hogy a Győr hires klubbjában.." ?
  Tényleg Cseter? Aztán kik vótak ott abanaja klubbjában? Mind aki Győr? vagy az is akik Sopron?”
23 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Heveny tüdőgyulladás okozta az öt hónapos kisfiú halálát

Győr - A szakértők véleménye alapján a rendőrség megállapította: légzési elégtelenség és nem… Tovább olvasom