Kisalföld logö

2017. 11. 24. péntek - Emma 3°C | 8°C Még több cikk.

Meghallgatták a megyei kórház két igazgatójelöltjét

A megyei önkormányzat erre a feladatra létrehozott bizottsága szerdán délután hallgatta meg a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház főigazgatói pályázatára jelentkezőket.

A pályázók között van a jelenlegi igazgató, dr. Varga Gábor, valamint dr. Tamás László, aki szintén a győri kórházban dolgozik, sebészként ismert, s öt évvel ezelőtt már pályázott erre a posztra, de nem ő lett akkor a befutó, hanem Varga Gábor. A sors tehát ismét összehozta őket.

A meghallgatás zárt ülésen zajlott, a kilenctagú bizottság több kérdést is feltett a pályázóknak, akik szinte percre pontosan 45–45 percig ecsetelték elképzeléseiket. Firtl Mátyás megyei alelnök a bizottság nevében annyit árulhatott el, hogy a pályázatok között jelentős különbség nincs:

Ismét összehozta őket a sors: Dr. Varga Gábor (b) és dr. Tamás László újból egymással versenyez a kórház-igazgatói posztért. Fotó: Krizsán
Ismét összehozta őket a sors: Dr. Varga Gábor (b) és dr. Tamás László újból egymással versenyez a kórház-igazgatói posztért. Fotó: Krizsán

˝A magyar egészségügy, s abban a kórház helyzetét reálisan értékelik a jelöltek, ahhoz is igazodnak, így alapvető eltéréseket nem is mutatnak az elképzeléseik.˝

A testület egyhangúlag úgy döntött, hogy mindkét pályázatot alkalmasnak találja arra, hogy azokat a megyei közgyűlés június elejei ülésén vitára bocsássa. Mindez azt is jelenti, hogy nagy valószínűséggel ezen az ülésen hoznak döntést a képviselők a kórházigazgató személyéről, aki onnantól öt évig látja el ezt a feladatot.

Olvasóink írták

 • 11. nane 2010. május 25. 18:09
  „Ha látnok vagy IQ nem mondanád meg a lottószámokat??”
 • 10. iq 2010. május 24. 20:45
  „9NANE,TÉVETSZ ,ÉN LÁTNOK VAGYOK ÉS DR. VARGA GÁBOR LESZ AZ IGAZGATÓ AKÁR MENNYIRE FÁJ IS, NEM ÉN DÖNTÖK MAJD A BÖLCSEK VILÁGOS MOSTMÁR ÉRTED???”
 • 9. nane 2010. május 24. 18:48
  „-iq-nak: Ha dr Vargá-nak fejére esne egy tégla,megszűnne a Győri kórház? Ja, biztos te lennél a legalkalmasabb !Ekkora IQ-val!Csak ne felejtsd el az igazságosztókorbácsot magaddal vinni! Mi vagy te ,megmondóember,biztos szemtől-szemben is jól megmondanád.Egyébként hogy ki a jobb /két b/szerencsére nem te döntöd el,neked legfeljebb véleményed lehet,amit kúltúráltan előadhatsz.”
 • 8. Levi104 2010. május 23. 20:31
  „Dr. Mengele és csapata lenne a megfelelő...”
 • 7. iq 2010. május 23. 14:49
  „1-esnek, job ha az agyadba vésed hogy az mind igaz sőt még továb is mennék, de most elégedl meg ennyivel§§§ 666.”
 • 6. csoli 2010. május 22. 23:29
  „1-es nek: Nincs igazad, és ezt te is tudod!”
 • 5. iq 2010. május 21. 18:03
  „3-as nak dr. tamás még az osztályvezetői tendőket sem tudta ellátni,saját dolgozói fordultak ellene ,nem egy főigazgatói állást gondolkodj ember, ERRE A FELADATRA CSAK EGGYETLEN EMBER ALKALMAS Dr.VARGA GÁBOR JOB HA BELENYUGODTOK ÉS MEG ÉRTITEK VILÁGOS!!!”
 • 4. igazszó 2010. május 21. 10:18
  „Az igazság fáj mi, kedves moderátor, ez a demokrácia, pedig a csalók a hivatalokba vannak!!

  Én is remélem, galamblelkü, mert sokan akarnak végre változtatást a korházba, réges régen kellett volna már!”
 • 3. galamblelkü 2010. május 21. 09:28
  „Nagyon remélem,hogy Dr.Tamás László kapja a feladatot.Mint volt betege csak a legjobbat mondhatom.”
 • 2. igazszó 2010. május 20. 20:50
  „<moderálva> Legalább írd ki a nevedet! Dehogy kell az am, és aki van most....húzzon el aki korrupt, és tehetetlen! Mit tett eddig, és kicsoda?”
 • 1. iq 2010. május 20. 17:23
  „Nagyon reméljük hogy továbra is Dr.Varga Gábor főigazgató főorvos ,kiváló psychiater neurológus marad a kórház élén ,ő már tett az asztalra és csak az intézmény javát szolgálta minden területen érezhetően,nehezen kitaposot utatra méltatlan lenne csak ugy kényelmesen ráirányitani valaki mást bárkit is akinek már csak sétálgatni kellene rajta remélem bölcs emberek döntenek e-kérdésben !!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

`Huszonnyolc évünk volt a házban, most úszott el az árral´ - videóval

Szomorú családlátogatások: felvételeinken megnézhetik, milyen szörnyű pusztítást végzett belül a… Tovább olvasom