Kisalföld logö

2016. 12. 05. hétfő - Vilma -6°C | 4°C

Megfúrtak egy magyar autót Szlovákiában

Nagymegyer, Szlovákia - Vasárnap reggelre ismeretlenek kifúrták egy magyar rendszámú gépkocsi üzemanyagtankját Nagymegyeren - írta Szlovákiából olvasó tudósítónk.


"Lehetséges, hogy csak a benzinre fájt a foguk, ez még nem derült ki. Az üzemanyag az aszfaltra folyt, amit a helyi tűzoltók semlegesítettek" - írta K. János. Olvasónk fotó is küldött a űzoltók munkájáról.


 

Olvasóink írták

 • 19. Tiger 2009. január 01. 20:12
  „Akit izgat még a téma: az én autómmal történt.”
 • 18. Hanuka 2008. november 12. 08:58
  „Mért is hír ez? Gondolkodjunk! Hány nem cigányt rabolnak ki, vernek meg, félemlítenek meg cigányok nap mint nap? Legnagyobb részéből soha nem lesz hír mert már sajnos "megszoktuk", semmi új nincs benne. De ha pár rövidhajú fiatal képel fel pár cigányt, akkor aztán zengedez ám a média!”
 • 17. keresztespók 2008. november 11. 00:13
  „Igazad van von Altenburg. Ez casus belli! Hétvégén mi ketten megtámadjuk Nagymegyert és visszafoglaljuk! Igaz sajnos felkoncolni valószínű sajnos senkit nem tudunk :( mert mindenki átjön az anyaországba árkádolni.”
 • 16. von Altenburg 2008. november 10. 22:45
  „no comment...”
 • 15. keresztespók 2008. november 10. 20:02
  „Nagymegyeren tüsszentett egyet egy szlovák és egy magyar elkapta az infulenzát.”
 • 14. megújuló energia 2008. november 10. 17:59
  „Náluk is drága az üzemanyag. Ennyi! Ezen nincs mit ragozni.”
 • 13. von Altenburg 2008. november 10. 17:28
  „Keresztespók! Azt hiszem a cikk egy tényt közöl, nem mondja, hogy ez egy kifejezetten magyarellenes tett lett volna. Viszont a nagymegyeri 95% magyar szlovák rendszámmal rendelkezik. Lehet beleesett a szórásba ez a magyar kocsi, de ha vki benzint lop, nem a flaszterra csorgatja ki... A szélsőséget a legmesszemenőbben elítélem, de a némaságot méginkább. Hogy hír-e?... Lehet, hogy nem eléggé szenzációgyanús, de tény. Jobb ha egy ilyen infó közkézre kerül, még ha az indítékot nem is ismerjük, hogy a kiutazó tudja mire számíthat a szomszédban.”
 • 12. Slota híve 2008. november 10. 17:04
  „Na megkaptátok sovinistak!!!”
 • 11. keresztespók 2008. november 10. 13:33
  „Édes Istenem! Ez egy hír? Napjába MO-n száz üzemanyagtartályt fúrnak meg naponta, gondolom Szlovákiában ugyanennyit, hogy egy magyar rendszámú autó volt, beleesett a szórásba... fölösleges összeesküvéselméleteket kreálni ezért a gaz szlovákokról, ráadásul Nagymegyeren 95%-ban megyar nemzetiségüek élnek...”
 • 10. lófaxslota 2008. november 10. 13:11
  „Gondolkodó baszki.. béke van??? Neked persze hogy jó mert elüldögélsz és nem találkozol biztos olyan emberekkel akik basz..gatnak..! Legalább valakik kiállnak a magyarságért, nem úgy mint akinek ki kéne állni a hasonló megnyilvánulásokra!! Mit csinál a kormány?? lófa...t.. de miért??”
 • 9. PrettyWoman 2008. november 10. 12:44
  „Igen, igazatok van. Nekem is az a véleményem, hogy nem kell szó nélkül hagyni a megaláztatást, meg a gyűlöletkeltést. Viszont nagyon nem mindegy, hogyan reagálunk. Annyira senki sem hülye, hogy tudják, akik most hétvégén mentek ki (nem magyar érdekeltségű) meccsre, azok valószínűleg provokálni akartak. Gondolkodónak sajnos sokban igaza van. Én sem vagyok MSZP-s, és egyáltalán nem szimpatizálok a jelenlegi kormánnyal, de a szélsőjobb szerintem is sok mindenért felelős. Ugyan én minden szélsőséget elítélek. Szélső balt is, meg mindenféle uszítást, gyűlöletkeltést, mert nagyon nagyon kártékony a hatása. Mindenféle gazdasági válságnál kártékonyabb. Nem azon kéne igyekezni, hogy lehet még jobban nemzeteket összeugrasztani. Milyen jó származik abból, ha egyre jobban gyűlöljük egymást a szomszédainkkal? Én csak azt látom, hogy már utáljuk az osztrákokat (ők is minket - ld. kihelyezett tábla-ügy), a szlovákokat. Nem lesz ez jó nekünk. Ha a szívet félretesszük, egyéb értelemben sem. Nem vagyunk mi olyan hatalmas, erős, stabil ország, hogy egyedül maradjunk. Ha szövetségeseket tudnánk szerezni, talán előbb kilábalnánk a bajból.
  Visszatérve a szélsőséges eszmékre. Tegnap felmentem az egyik oldalra, azt hiszem Obamáról szólt a cikk. Hát ott ledöbbentem, hogy mennyire fröcsög néhány emberből az utálat. Hogy miért, sose fogom megérteni. Bántott itt valakit Obama? Lehet, hogy hülye vagyok, de szerintem senkit. Inkább csak néhány szélsőséges embert az zavar, hogy színes bőrű elnökük lett. De hát a történész el is mondta, hogy Amerika a legkevésbé rasszista nemzet (no persze ott is akad még tennivaló). Lenne mit tanulnunk tőlük. Nem szégyen az.”
 • 8. mindigatutit 2008. november 10. 12:20
  „5-ös
  ha olyan lenne a mentalitásunk,mint a szerbeké már lerohantuk volna a szlovákokat,de szerencsére nem vagyunk olyanok.viszont nyulaknak sem szabad lennünk.igenis ki kell állnunk az igazunkért(mert amiket ez a fax slota nyilatkozik),nem tűrehetjük a folyamatos gyalázkodásait!!!DE,nem így ,ahogy ezek teszik,mert így (igazat adva 7-esnek),csak a kint élőkkel csesznek ki!!”
 • 7. pfabrik 2008. november 10. 12:08
  „Szlovákiai magyarként csak annyit tennék hozzá, hogy könnyű vernie a mellét azoknak, akik az Anyaországban élnek...bárhol balhét csinálnak, azt mindig a kisebbségi magyar szívja meg... Sokan el sem tudják képzelni, mekkora károkat okoznak/okoztak már eddig is nekünk. Amit pedig múlt hétvégén Dunaszerdahelyen és most Királyhelmecen műveltek... megáll az ember esze...Balhét csinálni úgy nagyon könnyű, hogy utána fogom magam és átlépem a határt és nem törődöm annak az 500 000 embernek a sorsával, akiken elverik (néha képletesen, néha szó szerint) a port...”
 • 6. mirror 2008. november 10. 11:56
  „5!
  és azt is tűrjük, hogy megaláznak, kárt okoznak nekünk/ bennünket csak azért mert így béke marad???”
 • 5. Gondolkodó 2008. november 10. 11:48
  „köszönhetitek a szélsöjobbnak,azok miatt utálják a magyrokat mindenhol,a nagy magyarsággal mindenhol csak a balhét csinálják,nekik eszük ágában sincs BÉKESSÉGBEN élni,Nem vagyok "komcsi" csak BÉKÉT szerető ember,,mint sokan mások,jó lenne ha normális hozzászolások lennének itt”
 • 4. Gondolkodó 2008. november 10. 11:48
  „köszönhetitek a szélsöjobbnak,azok miatt utálják a magyrokat mindenhol,a nagy magyarsággal mindenhol csak a balhét csinálják,nekik eszük ágában sincs BÉKESSÉGBEN élni,Nem vagyok "komcsi" csak BÉKÉT szerető ember,,mint sokan mások,jó lenne ha normális hozzászolások lennének itt”
 • 3. Bakony 2008. november 10. 11:41
  „móric,

  Absz. így van, töketlen a média! Bolhából csinálnak szlovákot.”
 • 2. Muaddib 2008. november 10. 11:19
  „Móric:Természetesen nem kell háboruzni de annyiba hagyni sem én jó ideje ezért nem megyek ki szlovákokhoz teli vagyok ilyen élményekkel,pld kerék kiszúrás,kocsi összefirkálás,stb.
  Igen is a médiának tudatni kell hogy emberek a Szlovákokhoz mentek igy járhattok,ebből még nem lessz háború csak nekik kevesebb forgalom az meg legyen az ő bajuk mért nem viselkednek ember módjára.”
 • 1. móric 2008. november 10. 10:49
  „Most aztán szlovákozni kell ilyenen is?
  Töketlen média! Találjatok jobb témát...
  Mindjárt háborút kell indítani, mert a hülyeségen lovagoltok!”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Családi megnyitó a Family Centerben

Győr - Bár már csütörtök óta lehet vásárolni az új bevásárlóközpont, a Family Center néhány… Tovább olvasom