Kisalföld logö

2018. 11. 15. csütörtök - Albert, Lipót 2°C | 11°C Még több cikk.

Megérkezett az ÉNYKK több mint négyezer dolgozójának fizetése

A banki rendszer hibája miatt nem kapták meg időben bérüket a dolgozók.
13.59 - Egy, az ÉNYKK-nál dolgozó olvasónk jelzése szerint megérkezett az utalás szerda délután. Az ÉNYKK is úgy tájékoztatta lapunkat, hogy az alkalmazottak megkapták a bérüket.

10.05 - Több mint négyezer dolgozó nem kapta meg kedden a fizetését az ÉNYKK-nál. A jogszabályok szerint a júniusi bérüket legkésőbb július 10-ig kell megkapniuk a munkavállalóknak, azonban az ÉNYKK Északnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. dolgozói azt jelezték ma szerkesztőségünknek, hogy tegnap nem érkezett meg számláikra a pénz.

Hegedüs-Kuti Piroska, a társaság kommunikáció-, PR- és marketing csoportjának vezetője elmondta, hogy sajnos rajtuk kívül álló okból, a banki rendszer hibája miatt tegnap valóban nem kapták meg a bért dolgozóik. Ez mintegy 4300 embert érint.

„A banki rendszer nem tudta kezelni az utalást, mi mindent ugyanúgy tettünk, ahogy eddig, időben elvégeztük a bérszámfejtést, elindítottuk az utalást, hogy tizedikén mindenkinek a számláján rajta legyen a fizetése. Mivel ez mégsem történt meg, jeleztük a hibát dolgozóinknak és folyamatosan azon dolgozunk, hogy minél előbb hozzájuthassanak pénzükhöz. Mindent megteszünk ezért és ez még ma valamilyen módon meg is történik, megoldódik a gond. Egy másik bankkal is felvettük a kapcsolatot" – fogalmazott a csoportvezető.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Soprontól Győrig mérnek a rendőrök szerdán

Soprontól Győrig mérnek a rendőrök szerdán
Traffipax-infó. Tovább olvasom