Kisalföld logö

2018. 05. 26. szombat - Fülöp, Evelin 13°C | 24°C Még több cikk.

Megérkezett a győri Mikulás

Idén is tetemes mennyiségű, csaknem másfél ezer levelet kapott a gyerekektől a győri Mikulás.
Idén is tetemes mennyiségű, csaknem másfél ezer levelet kapott a gyerekektől (örömeikről, gondjaikról, kéréseikkel) a győri Mikulás. Ők, meg persze testvéreik is, a válaszként érkező jegyekkel részesei lehettek a vasárnapi ünnepi műsornak, ahol az élményen túl ajándékcsomagot is kaptak. A tavalyi „kitérő" után idén ismét a Győri Nemzeti Színház adott otthont a négy előadásnak, az ünnepségeken több mint háromezer gyerek vett részt.

A Mikulással Győrben mások is sokan, sok helyen találkozhatnak. A Varga Zoltán abdai fogathajtó versenyző vezette hintó hétfőn reggel indul, a Mikulást a városháza előtt 9 órakor hagyományosan a polgármester indítja útnak óvodások, kisiskolások társaságában. Három napon át (hétfőn, kedden és szerdán) a Mikulás reggeltől estig a város különböző intézményeit látogatja meg ajándékaival: óvodákba, iskolákba, szociális otthonokba megy el. A program már teljesen kész, és a támogatóktól folyamatosan érkeznek a majd csomagokba kerülő ajándékok.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Újvárosban is lesz részönkormányzat

Győrben jelenleg Ménfőcsanakon, Gyirmóton, Likócson, Győrszentivánon, Kismegyeren és Bácsán működik részönkormányzat, s elvileg Pinnyéden is működhetne. A szám jövőre bővülhet, ugyanis a közgyűlés csütörtöki ülésén elfogadta, hogy Újvárosban is alakuljon ilyen, miután az érintett választópolgárok több mint 10 százaléka írásban kérte Tovább olvasom