Kisalföld logö

2018. 05. 28. hétfő - Emil, Csanád 17°C | 27°C Még több cikk.

Megemlékezés és fesztivál

Varga Miklós és a Kormorán együttes közreműködésével nyitja meg a város a Tavaszi Fesztivált március 15-én délután hatkor a győri Városház téren – harangozta be az általunk már korábban is hírül adott eseményt a városvezetés pénteken.
Serfőzőné Tóth Andrea kulturális igazgató közölte: tíz órakor tartják a koszorúzási ünnepséget a Honvéd ligetben, a polgármester beszédet mond, a Stúdió Társulat műsort ad.

A forgatókönyv a hagyományos: ezután felvonul a 12. Arrabona légvédelmi rakétaezred díszalegysége, a Veres-iskola lovas díszszakasza, s a Nádasdy-huszárbandérium. A déli díszközgyűlésen átadják a Pro Urbe Győr díjakat és a Győr díszpolgára címeket.

Olvasóink írták

 • 2. OrbanGyöngyi 2011. március 14. 12:22
  „Sajnos így van! Gyanútlanul -nagy örömmel- vásároltam meg a jegyet a mosonmagyaróvári március 13.-i Kormorán koncertre. Abból indultam ki, hogy az előző évi életem egyik legnagyobb koncertélményét-adta. Az énekesek szívből, meggyőződésből énekeltek, tisztán szólt a gitár, a dob, az ének..., a hegedűszó pedig leírhatatlanul szép volt a közel négy órás szinte szünet nélküli eseményen..
  Ehhez képest ebben az évben... Koltay Gergely szerint "néhány hónapja ÚJRA jó magyarnak lenni..."
  A koncert így indult: "Köszönöm Önöknek, hogy együtt választottunk, hogy egyet értünk a kettős állampolgársággal..."
  Majdnem felálltam, és kivonultam a teremből, egyrészt hiányzott a régi gárda, jók az új hangok, DE Imi túl erős orgánuma elnyomja Nóra tiszta hangját, és kezdők révén kicsit túl játszották a színpadi beleélést. Mielőtt támadás érne: nem a két énekes ellen beszélek, tényleg jók, ügyesek, lelkesek
  Viszont ezzel a védő- illetve köszönőbeszéddel Koltay Gergely elérte, hogy soha többé nem szeretném látni a produkcióit. Milyen dolog az, hogy a zenekar elkezd játszani, és leállítja, hogy akart még valamit mondani. Na meg az sem szép, hogy ez volt az első közös koncert az új tagokkal, és közli a közönséggel, hogy túl gyorsan játszanak, ami biztos az izgalomnak tudható be, és a következő számban jó lesz a tempó, mert ő kíséri gitárral...
  Volt egy helyi táncos pá, akik felkészültek a Magyar Kettősből, és a nevüket is papírról olvasta... két név, amit ráadásul nem is nehéz megjegyezni, és gondolom előre kitalált dolog volt, vagyis nem akkor hallotta először a neveket...
  Utálom, hogy egy olyan esemény, amely a hétköznapokból való kiszakadást, a zene és az élet szeretetét célozni, megmérgeznek a politikával...Elég azt a saját bőrünkön tapasztalni, legalább egy-egy ilyen alkalom során ne ezen járjon az agyunk...Érdekes...Kovács Ákos zenéi is politikai tartalmúak gyönyörű köntösbe bújtatva, de koncerten még egyszer nem hallottam nézeteit szó szerint propagálni...Pedig Ákos is sztorizós...sokat mesél családjáról, más fellépéseiről, de a politikáról sosem.
  Ehhez képest Koltay újabban szereti hangoztatni, hogy a bosszú népe, hogy tenne jégre...amihez még partner is...GRATULÁLOK NEKI!
  Remélem a kivált tagok alapítanak valami új, igaz MAGYAR együttest, mert Wass Albert forogna sírjában az új Kormorán végett. Még egyszer szeretném hangsúlyozni, hogy nem az új tagok személyével, hanem az alapító viselkedésével van a fő probléma...
  Egyébként a hegedűszó most is szívet tépő volt....csak a koncertnek lett vége sok szünet után 2,5 óra múlva.
  Életem egyik legnagyobb csalódása volT!”
 • 1. tibi02 2011. március 12. 12:02
  „Csalódottak lesznek akik valóban a Kormoránt várják.
  http://www.tothreni.com/official/orokseg/comment-page-1/#comment-296

  Ezt miért nem írta le a tisztelt firkász???”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A digitális bűnözés nyomában

Az interneten és a különböző digitális technikákkal elkövetett bűnözés felderítését, megelőzését… Tovább olvasom