Kisalföld logö

2017. 12. 14. csütörtök - Szilárda 0°C | 7°C Még több cikk.

Megasztáros segítség: Mónika még nem utazhat

A csütörtöki koncert után sincs elég pénz az üvegcsontokkal született kislány kölni műtétjére.


Tóth Vera, Torres Dani és Mujahid Zoltán lépett fel csütörtök délután öt órától a győri Bartók Béla Művelődési Központban. A jegyekből származó bevétellel a tényői üvegcsontokkal született kislány, Fekete Mónika őssejtbeültetésének költségeihez kívántak hozzájárulni.

Fekete MónikaMegasztárosok Mónikáért. Fotók: Cseh Róbert.

A németországi klinikán addig nem végzik el a műtétet, míg nem áll rendelkezésre közel ötmillió forint. Ennek eddig körülbelül egyharmada gyűlt össze.

Tóth Vera


A koncertre a média hívta fel a figyelmet, a család szórólapokat osztott, plakátokat ragasztottak. Bár közkedvelt sztárok léptek fel, s a rendezvény jó célt szolgált, mindössze nagyjából hetven belépőjegy kelt el. Az ezekből származó összeg a költségeket fedezi, így anyagi hozzájárulást nem jelent Mónika operációjához. Ha az est teltházas, 800 ezer forint jöhetett volna össze.

Torres DaniAz alacsony érdeklődésre a szervezők sem találtak magyarázatot. A tényői templomban korábban megrendezett előadássorozatra kétszer ekkora közönség volt kíváncsi, s több pénzt teremtett. Az eseményre tíz neves győri céget hívtak meg, ezek közül egyik képviselői sem jelentek meg. A Prominent adományozott 100 ezer forintot még az invitálás előtt - tudtuk meg Nyári Zoltán szervezőtől.

A jótékonysági fellépést eredetileg öt megasztár vállalta. Molnár Ferenc Caramel késve indult volna Budapestről, ezért és a csekély nézőszám miatt inkább lemondták a szervezők. Bencsik Tamarának sürgősen Szerbiába kellett utaznia, és nem ért vissza időben Magyarországra. A többiek örültek, hogy örömöt okozhattak Mónikának.

Adományt bárki elhelyezhet a 11600006-00000000-07010055-ös számlaszámon.

Olvasóink írták

39 hozzászólás
12
 • 39. dudubaba 2009. november 02. 18:46
  „Köszönöm antistar a hozzászólásodat!Én személyesen beszélgettem mindegyik előadóval és ilyen tüneményes,megértő,segítőkész embereket ritkán találni!
  Mi hálásak vagyunk mindhárom művésznek,hogy eljött és segítette Mónikát!
  Nekünk sokkal nagyobb szívvájdalom,hogy a tíz megkeresett cégből egyetlenegy jelzett csak vissza!
  Minden tiszteletünk a Prominent Mo. Kft. vezetőségének és minden egyes dolgozójának,akik segítettek Mónikának és összeadták a pénzt!Köszönjük szépen!”
 • 38. antistar 2009. november 02. 14:01
  „itt meglátszódik az emberek hozzá állása itt sok ember nem is nézi hogy ezek a emberek segíteni akartak a kislányon,hanem inkább féltékenykedésből ocsmárolják azokat akik segíteni szeretnének ,attól hogy ők ismert emberek nem biztos hogy van akkora anyagi hátterük hogy kipótolják a hiányzó pénzt.!”
 • 37. Puditka 2009. november 02. 11:28
  „Köszönöm!”
 • 36. dudubaba 2009. november 02. 08:13
  „Mint már írtam az előzöekben is,sajnos egy jószándékú plakátoló csoport leragasztotta a plakátjainkat!Bemásolom Mónika oldalát reméllem ebből nem lesz baj!
  Itt sok-sok információ van róla és képeket is folyamatosan rakunk fel!
  http://www.feketemonika.hupont.hu/
  A szervezőknek külön nincs honlapja,az oldalon megadott e-mail cím azonban az egyik szervezőé.”
 • 35. Puditka 2009. november 02. 07:14
  „Sajnos én sem hallottam a koncertről pedig szívesen elmentem volna!nem tudom volt-e már a tv-ben?ha egy aktivba közzé tennék a számla számát ,riportot vele csak segitenének többen?!csodálatos az a kislány! a szervezőknek nincs honlapjuk? nem tudja valki?”
 • 34. SiLa 2009. október 31. 14:08
  „dudubaba! Kérlek üzenj a szülőknek, hogy vegyék fel a kapcsolatot a hegyeshalmi vasútállomáson dolgozókkal. Köszönöm!”
 • 33. dudubaba 2009. október 31. 11:05
  „Én nem tudok róla,hogy nem fogadták volna a kupakokat!Még múlt héten is rengeteg érkezett amit az általános iskolába személyesen vittem be!”
 • 32. SiLa 2009. október 31. 09:57
  „A hegyeshalmi vasutasok gyűjtötték a kupakokat a kislány kezelésének a támogatására, de egy ideje a család nem fogadja az össze gyűjtött kupakokat. Ha valaki tudja az okát, kérem írja meg! - Ha van olyan beteg kisgyerek, akinek szüksége lenne ilyen támogatásra. kérem itt jelezzék és mi igyekszünk fölvenni vele a kapcsolatot-”
 • 31. Dr.Horváth 2009. október 30. 14:35
  „AHA (30.hsz.) Teljesen egyetértek!”
 • 30. AHA 2009. október 30. 11:12
  „Egyébként van itt egy számlaszám.Bárki segíthet anélkül is ,hogy elmenne ilyen lepukkant "sztárok" nyavalygásait hallgatni.”
 • 29. gipsysucks 2009. október 30. 11:02
  „tornacipellőcske! <moderálva>
  Ez a meghívott pár "sztár" is jobbantette volna ha kiperkálja a hiányzó összeget.. nem lett volna túl megterhelő ezeknek a kis felkapott senkiknek,meg le se égették volna mgukat h senki nem kiváncsi rájuk..
  esetleg még a dunacenter,eto park megnyitójára 100ft-os belépőt kell volna szedni..bőven meglenne az 5milla....pedig válság van,emberek 10ezrei a totális csőd szélén... aha......”
 • 28. tornacipő 2009. október 30. 10:49
  „olvastam, láttam, ezen a portálon is megjelent a felhívás a koncertre, sajnálatos, hogy az itt hőzöngő kommentelők csak a cigányokkal, zsidókkal foglalkozó cikkeket képeseket megtalálni, és csak ott tudják kivenni részüket a "közmunkából" gyalázatos hozzászólásaival, ti vagytok a legszánalmasabbak”
 • 27. sure 2009. október 30. 10:48
  „Köszönet illeti a Kisalföld munkatársait is, hogy szerepet vállaltak, vállalnak abban, hogy Mónika és a hozzá hasonló beteg gyermekek számára elérhetővé váljanak a gyógykezelések. Több alkolommal is tudósítottak már jótékonysági rendezvényekről, felhívják a környezetünkben élők figyelmét.”
 • 26. bakke 2009. október 30. 10:32
  „Mindenki dob 1-2 ezret (aki olvassa a cikket) oszt hamar összejön pár százezer. Lets go!”
 • 25. dudubaba 2009. október 30. 09:39
  „Kedves Sure!
  A szervezők és család nevében nagyon szépen köszönjük Önnek,hogy megtisztelt bennünket jelenlétével!
  Bízom benne,hogy a sajnálatos események ellenére jól érezte magát!Őn látta akkor szemályesen is Mónikát és gondolom egyezik a véleményünk hogy egy elragadó tüneményes kislány!Igazán megérdemelné,hogy végre valaki meghallja a segítségérő kiáltásunkat és segítsen neki!”
 • 24. sure 2009. október 30. 09:26
  „Tisztelt Szervezők, Hozzászólók!

  Minden elismerésem a szervezőke, azoké az embereké, szervezeteké, fellépőké, akik segítenek Mónikának, hogy összejöjjön a gyógykezelésére a pénz. Ők idejüket, energiájukat, pénzüket nem sajnálva álltak Mónika és a család mellé. Sok-sok ilyen EMBER-re van, lenne szükség ebben az országban.

  Én ott voltam a tegnapi koncerten. A fellépők kedvesek, közvetlenek, önzetlenek voltak. Ezúton is köszönjük nekik.
  Továbbra is bízom benne, hogy aki tud, segít és megvalósul a nagy álom. Ez a kislány megérdemli.”
 • 23. lr 2009. október 30. 09:11
  „Nekem kinyilt a bicska a zsebemben.
  Tegnap este olvastam itt, a leggazdagabb megyei magyarokról.
  mi lenne ha ez a pár milliárdos belenyúlna a mellényzsebébe is összedobná?
  Nekik a párszázezer annyi , mint nekünk párszáz forint.”
 • 22. dudubaba 2009. október 30. 09:07
  „pit001!
  Igazad van a gyűjtődobozokkal kapcsolatban!Ki lett helyezve Győr számos patikájában egy ilyen gyűjtődoboz,de sajnos ebbe sem gyűlt a pénzt!Az egyik helyen egy hónap alatt 1600ft gyűlt össze!”
 • 21. Shaki 2009. október 30. 08:59
  „Láttam egyik nap a kislányt a Mokkában, Esztergályos Cecíliával együtt volt ott. Esztergályos is mondta, majdnem szó szerint idézem: "Bele kéne nyúlniuk a zsebükbe azoknak, akiknek van miből adni, mert amennyit adni kéne az az összeg nekik <moderálva>!"Borzasztó volt látni azt a kislányt, és hihetetlen, de 13 éves!És ilyenkor eszembe jutnak a milliárdos magyarok, akikről még hír is születik, hogy pl. hányadik a ranglistán a leggazdagabb magyarok között!! Ilyenkor arról kéne írni, hogy hányadikak a ranglistán az EMBEREK között!!!”
 • 20. dudubaba 2009. október 30. 08:57
  „Kedves hozzászolók!
  Mint egyik szervező szeretnék Önöknek egy párt sort írni!Mi úgy gondoltuk,hogy elég neves zenészeket hívtunk meg,hogy segítsenek Mónikának!Sajnos az Önök által említett nagyobb zenészek/magyarok/Még válaszra sem méltattak minket.Rengeteg levelet küldtünk el,de sajnos a válaszok nem érkeztek meg.
  Azok a zenészek akik tegnap itt voltak emberséges és megértő Emberek és minden tiszteletünk és köszönetünk az övék!Köszönjük szépen azoknak az embereknek akik tegnap jelen voltak a koncerten hogy megtiszteltek bennünket és Mónikát.
  A hírdetésről annyit tudok írni,hogy közel 200db plakát lett kihelyezve a város több részén és a környező településeken is!Iskolákba,kollégiumokba is vittünk be plakátokat és a médiában is többszőr elhangzott a koncert hírdetése.Sajnálatos módon a kihelyezett plakátok 95%-a még aznap de legkésöbb másnap vagy eltűnt vagy egy közelgő koncert plakátjával lett leragasztva.Mindenesetre köszönjük ezeknek a plakátoló személyeknek , hogy több ember munkáját tették tönkre!
  Úgy érzem mi mindent megtettünk annak érdekében hogy ez a koncert sikeres legyen!Még kedden egyeztettünk minden fellépővel a koncert véglegesítéséről ahol mindenkitől azt a választ kaptuk hogy itt lesznek!Ez nem így tőrtént amit nagyon sajnálunk!Elsősorban azért mert ez a tüneményes kislány nagyon várta őket !”
39 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Molnár és Borkai együtt: startol a 7 milliárdos egyetemi beruházás

Magas fordulatszámra kapcsol a SZE hét milliárdos fejlesztése. Ünnepélyes alapkőletétel Pálinkással,… Tovább olvasom