Kisalföld logö

2017. 11. 18. szombat - Jenő 3°C | 8°C Még több cikk.

Megasztárok egymásról: Dávid állandóan telefonál

Lakatos Krisztián, Bencsik Tamara, Király Viktor és Fekete Dávid barátok. Mindig csak jókat mondanak egymásról. Azért mi megpróbáltunk egy-egy rossz szokásukra is fényt deríteni.
– Dávid valószínűleg telefonálás közben fogant, ez lehet az oka, hogy szinte állandóan mobil van a fülén – viccelődött Lakatos Krisztián, a TV2 legújabb Megasztár produkciójának versenyzője, mikor megkértük, árulja el, mi legjobb barátjának, Fekete Dávidnak a legrosszabb szokása. A 18 éves szegedi fiú és a győri születésű, 21 éves Dávid egy szobában lakik a Megasztár-rezidencián. Elmesélték, mindig a hasukat fogják a nevetéstől, amikor Dávid műsorvezetőt imitál. „Egy a lelkünk, egy a szívünk" – mondták a fiúk.

Nagyon szeretik egymást. Persze nem csak Krisztiánt hagytuk szóhoz jutni. Csak dicsérő szavakat mondanak a másikról, de azért nagy nehezen mégiscsak kibukott, hogy valami Dávidot is zavarja legkedvesebb szobatársában: Krisztián rettenetesen horkol. – Szeretem a roma vérét, azt, hogy olyan temperamentumos és talpraesett. A humora fantasztikus – foglalta össze Krisztián tulajdonságait a 21 éves Bencsik Tamara, a csapat vadmacskája.

Király Viktor és Lakatos Krisztián közös albumot tervez. Fotó: TV2
Király Viktor és Lakatos Krisztián közös albumot tervez. Fotó: TV2


– Egyik szemem sír, a másik nevet – beszélt a múlt hét végi műsorral kapcsolatban a szabadkai születésű lány. Elárulta: nagyon ideges volt, pedig nem ő a legizgulósabb a bandában. A show végén kimondhatatlanul örült neki, hogy továbbjutott, de sajnálta, hogy kiesett Hien, akivel jó barátságban volt.

Király Viktor a produkció előrehaladtával egyre vagányabb. Beszélgetésünk közben Krisztián viccelődött is a 24 éves versenytársával: – Leutánoztad a frizurámat.

Az elmúlt szombaton ő is idegeskedett. Megmutatta kabaláit, a karjára csatolt vastag ezüst karkötőket, amelyeket az édesapjától kapott ajándékba. A két fiú mindig kibeszéli a problémákat.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Amerika másik arca Natali könyvében

Győr - Még nyomdaszagú az a könyv, amelyben kendőzetlenül mutatja be Amerika sokunk számára… Tovább olvasom