Kisalföld logö

2018. 06. 22. péntek - Paulina 16°C | 29°C Még több cikk.

Megasztár 5: Szíj Melinda elnézést kért a zsűritől továbbjutásáért

A győri hölgy nem nyújtott kiemelkedő teljesítményt produkcióival, a nézők azonban továbbra is bizalmat szavaztak az énekesnek. Szíj Melinda ezért elnézést kért a zsűritől.

23 óra 47 perc - Kállay-Saunders András könnyek között távozott a Megasztárból. Szíj Melindával a jövő héten is találkozhatunk a színpadon, az ˝Év női hangja˝ címet egyelőre nem birtokolja a győri hölgy, de a dobogós helyezést már elérte. A következő show után a finalistákat választja ki a közönség és a zsűri. Minden Kedves Olvasónknak kellemes éjszakát kívánunk!

23 óra 39 perc - Mester Tamás mondja ki a végszót: Tolvai Renáta a továbbjutó! Kállay-Saunders András búcsúzik a Megasztártól.

23 óra 33 perc - Lezárult a voksolás. A második kör egyetlen továbbjutója: Kökény Attila. A zsűri döntésén múlik, hogy Melinda lesz-e az Év női hangja, vagy továbbra is bent marad Tolvai Renáta, aki Kállay-Saunders Andrással ˝párbajozik˝.

23 óra 32 perc - Pillanatokon belül vége a második szavazási körnek is, a három énekes közül egy még továbbjut, a másik kettő a zsűri elé járul.

23 óra 25 perc - Borzalmas közös produkciót hallhattunk a még versenyben lévő énekesektől, véleményünk szerint ezeket végleg törölni kellene az est programjáról.

23 óra 21 perc- Szíj Melinda elnézést kért a zsűritől, amiért a nézők neki szavaztak bizalmat, pedig érzése szerint ő volt a legrosszabb ma este.

23 óra 20 perc - Vége az első voksolási körnek. Szííjjjj Melindaaa az egyetlen biztos továbbjutó ebben a részben.

23 óra 19 perc - Hamarosan lezárul a szavazás első köre. Egyetlen biztos továbbjutó lesz.

22 óra 59 perc - Megható pillanatok a stúdióban: az ex-megasztáros Magdi éneklését Weisz Fanni siket fotómodell jelelte végig sorstársainak.

22 óra 54 perc - A sztárvendég, Rúzsa Magdolna produkciója következik a Megasztár 5 színpadán.

22 óra 51 perc - Kállay-Saunders András az utolsó a szavazatok jelenlegi állásánál.

Liptai Claudia jótékonysági felhívását hallhattuk, amiről itt találnak részleteket.

22 óra 48 perc - A Megasztár ˝vadmacskája˝ most bevetette magát, erős produkció volt ez- egy zongora tetejéről.

Eszenyi Enikő Renit is meglepte kijelentésével: szerinte az énekesnő Megasztár, a versenyző elsírta magát. Mester Tamás már a jövőre gondol: előre félti a nagyváradi lányt a párbajtól. A másik két zsűritag is dícsérte az énekest.

22 óra 41 perc - Az utolsó egyéni előadás következik: Tolvai Renit hallhatjuk, amint a Summertime c. dalt énekli.

22 óra 30 perc - Az est legjobb produkcióját láthattuk/hallhattuk, Attila fantasztikusan énekelte a Ne félj (Adagio) dalt. A közönség fergeteges hangulatban.

Eszenyi szenzációsnak ítélte az előadást, Mester Tamásnak könnybe lábad a szeme, ha Attilát hallgatja, ez mindenképp érdekes kijelentés. Presser Gábor szerint a versenyző úgy énekel, ahogy nagyon kevesen. Friderikusz beleborzongott a produkcióba.

Tolvai Renáta továbbra is az utolsó helyen a szavazatok jelenlegi állásánál.

22 óra 21 perc - Kökény Attila jön a színpadra újabb egyéni előadásával.

22 óra 19 perc - A kisalfold.hu ˝házi szavazása˝ szerint - a cikk végén találják a voksolást -  ma Tolvai Renáta fog búcsúzni a döntő végén.

22 óra 13 perc - A győri hölgy felszabadult volt újabb produkciója alatt, s hangilag is megfelelt a felé támasztott követelményeknek, igaz dinamikájában talán elmaradt az eredeti ˝Sunny˝ c. számtól.

Friderikusz Sándor szerint Melinda olyan most, mint egy tinédzser, gratulált az énekesnek. Mester Tamás még mindig rágódik az elmúlt hét történésein, ˝békejobbot˝ nyújt Melindának és Fridinek is, akik még gondolkodnak azon, hogy ezt elfogadják-e.

22 óra 10 perc - Szíj Melinda második éneklése következik a Megasztár színpadán.

22 óra 07 perc - A pihenő után a szavazatok állását mutatták meg nekünk, Tolvai Reni az utolsó helyen.

21 óra 57 perc - András előadása kellemes volt, s most nagyon szépen énekelt magyarul.

Presser Gábornak nagyon tetszett a produkció, Enikő szerint András egy Megasztár. Friderikusz is gratulált a versenyzőnek.

Kereskedelmi szünet.

21 óra 51 perc - Kezdődik az újabb kör, Kállay-Saunders András lép a színpadra második egyéni produkciójával.

21 óra 50 perc- A négy, még versenyben lévő énekes közös produkcióját hallhattuk. Ahogy azt - sajnos - megszokhattuk, ezek az előadások nem az est fénypontjai.

Friderikusz egyetért portálunk véleményével! Katasztrofálisnak nevezte a ˝közösködést˝, Presser Gábor szerint sem jók ezek az előadások.

A szavazatok jelenlegi állásánál Kállay-Saunders András az utolsó helyen.

21 óra 34 perc - All I Want For Christmas Is You c. számot énekelte Reni, átlagosnak mondhatóan. A versenyzőknek folyamatosan problémái vannak a ˝fülesükkel˝, talán ez is zavarja őket a produkció során.

Friderikusz szerint Reni a leginkább a ˝színpadra való˝ a négy énekes közül, Eszenyi Enikő egyetért ezzel a véleménnyel.

21 óra 23 perc - Tolvai Renáta jön a Megasztár színpadára, egy karácsonyi dallal a szünet után.

21 óra 22 perc - Gyönyörűen szólt Melinda hangja, bár egy-két hamis hang ˝becsúszott˝ a produkcióba. A győri hölgy egészen elvarázsolódott éneklése alatt, lassan tér vissza a jelenbe.

Friderikusz szerint a zene és Melinda külön életet élt, kicsit lejjebb volt a színvonal, mint amit Melindától elvárhatnánk. Eszenyi Enikő védelmébe vette a győri hölgyet, számára ő a magyar Piaf. Mester Tamás továbbra is tartja a távolságot Melindával.

21 óra 14 perc - Szíj Melinda következik, a Macskák című musical leghíresebb betétdalával, az Éjfél c. számmal.

21 óra 12 perc - ˝Majdnem szerelem volt˝ - hallhattuk Attilától, nagyszerűen. Igazán élvezetes előadás volt.

Mester Tamás elájult a produkciótól, Friderikusz Sándor szerint a versenyző visszatalált önmagához, jól állt neki a dal. Eszenyi szerint frenetikus volt.

A szavazatok jelenlegi állásánál Tolvai Renáta az utolsó helyen.

21 óra 04 perc - Kökény Attila követezik első produkciójával, egy Máté Péter számot fog előadni.

21 óra 03 perc - Nem volt annyira átütő az éneklése Andrásnak, mint amennyire arra eleinte számítottunk, bár a tinik így is megőrültek az izmos sráctól.

A zsűrinek tetszett a produkció. Mester Tamás szerint egyenesen szenzációs volt, Eszenyi Enikőre gyógyító hatást gyakorolt - ahogy ő mondja, Magyarország legszexisebb szemöldökű férfijának éneklése -, Friderikusz és Presser is dícsérő szavakat mondott.

20 óra 56 perc - Kállay-Saunders András lép elsőként a színpadra. A November Rain c. számot hallhatjuk tőle. A versenyzők egyébként ma is két egyéni produkciót adnak elő.

20 óra 52 perc - Eszenyi Enikő, Mester Tamás, Friderikusz Sándor ítéletre kész, Presser Gábor egyelőre a Mikulás szerepét tölti be, arany mikrofonokat osztogat a versenyzőknek - természetesen marcipánból.

A szavazatok jelenlegi állásánál Kökény Attila az utolsó helyen.

20 óra 47 perc - Szól a Hangrobbanás, elkezdődött a Megasztár újabb döntője. Szíj Melinda nagyon csinos kék ruhában eresztette ki a hangját.

Előzmények:

Elérkezett a Megasztár 5 tizedik döntőjének napja, s már csak négy énekes küzd a nézők szavazataiért. Szíj Melinda, Tolvai Renáta, Kállay-Saunders András és Kökény Attila versenyez pénteken este 20 óra 40 perctől a színpadon.

Szíj Melinda lehet az Év női hangja.
Szíj Melinda lehet az Év női hangja.

Ha a közönség a mai döntő után is bizalmat szavaz a győri hölgynek- aki eddig soha nem állt a zsűri előtt, mindig biztosan jutott tovább - s Tolvai Renátára nem érkezik elegendő szavazat, valamint az ítészek sem mellette teszik le voksukat, akkor Szíj Melinda az ˝Év női hangja˝ cím birtokosa lehet. Ugyanez érvényes akkor is, ha Melinda és Reni esetleges párbajából a győri hölgy kerül ki győztesen.

A tizedik döntőben évszakokhoz kötődő dalokkal készülnek az énekesek, s a sztárvendég Rúzsa Magdolna lesz, aki egy siket szépséggel lép a színpadra. Portálunk online közvetít.

Melinda a múlt héten nagyon feltöltődött és az eddigi legörömtelibb Megasztár döntőt élte végig, hiszen az édesanyja a stúdióban szurkolt neki. Járt fényterápiás kezelésen is, ami elősegíti, hogy ellenállóbb legyen a betegségekkel szemben és oldja a stresszt. A mai döntőn Melinda két önálló dallal és több közös produkcióval is elkápráztatja a nézőket. A saját dalok egyike a Macskák című musical leghíresebb betétdala, az Éjfél, valamint tempósabb slágerrel, a Sunny-val, amelyben szerepet kap majd a kultikussá vált kék kardigán is.


Olvasóink írták

123 hozzászólás
 • 123. Aimer 2010. december 09. 18:06
  „"116. hozzászólás mamaangyal 2010.12.05. 18:34

  Szerintem meg eldöntötték hogy a Melindát fikázzák a zsűri tagjai, de nem sikerült nekik hál istennek első lett aki tovább mehet.Én úgy éreztem a műsor alatt hogy csak őt bántották pedig olyan jó volt mint eddig is...
  Gratulálok neki és most már csak azért is ő nyerje meg a Megasztárt hogy legyen miért a Mester Tamásnak sírni.... "

  Komolyan mondom nem értelek!

  Jó volt?????

  Hol hagytad a füledet?

  Hallasz egyáltalán? :D

  Szerintem Te tévedsz!!!

  117-120-nak igaza van!

  Én nem vagyok énektanár,de fel áll a hátamon(a nem létező)szőr is amikor a magas hangoknál el kezd üvölteni!

  Tényleg gyakran hamis,főleg a többiekhez képest!

  Arra én is kíváncsi vagyok hogy kik fogják meg venni a cd.-jét. :D

  Még együtt dolgozni se egyszerű vele...

  Lehet hogy kedves és aranyos nő a valóságban...de hogy nem színpadra való az már biztos.”
 • 122. kleopatra 2010. december 07. 11:31
  „121. todoer! Ez igy van, mindent leirtál”
 • 121. todoer 2010. december 06. 11:23
  „O K legyen Szíj Melinda a Megasztár nyertese de vajon hányan fogják megvenni a CD-jét ? A hölgy nem az az előadó akiért a fiatalabb korosztály (a tizen-huszon évesek ) megtöltenék a PECSA-t vagy akár csak a győri sportcsarnokot .A cd és koncert piacot nagyrészt ez a korosztály tartja el .Szerintem egyáltalán nem színpad képes és a megnyilatkozásasiból úgy tűnik , nem tudja helyén kezelni az esetleges sikert .”
 • 120. annobon 2010. december 06. 08:38
  „118-hoz: "Ne eröltesd,a többség máskép lása a helyzetet. " A botfülüek és elfogultak biztosan. Kérdezz meg egy énektanárt róla! Persze én is tisztában vagyok vele, hogy megnyeretik vele a versenyt, és direkt írtam, hogy megnyeretik. Mert azt remélem senki nem hiszi el, hogy a nézői szavazatok bármit is számítanak. (Max. a TV2-nek és a telefontársaságoknak.) Melinda - az állandó jelenlétével - kell a nézettséghez és ennyi. Már az elején próbáltak belőle magyar Susan Boyle-t csinálni. Az angol tehetségkutató Susan miatt soha nem látott nézettségeket produkált. Ezt próbáljuk - jó magyr módra - lekoppintani. Egyetlen "apró" különbséget hagytak csak figyelmen kívül, hogy S. Boyle-nak iszonyatosan jó énekhangja van és tud zenei kísérettel is énekelni. Már a 2. lemeze jelenik meg és énekelt többek között az angol királynőnek és a római pápának is! Hát nem hiszem, hogy Melindára kíváncsi lenne a magyar államfő... :)”
 • 119. Accentos 2010. december 05. 22:57
  „http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101205-szij-melinda-igazi-arca-teljesen-elszalt-magatol.html?forum_page_index=1”
 • 118. fortuna54 2010. december 05. 19:27
  „117-es,Ne eröltesd,a többség máskép lása a helyzetet. Azért jogod van a kritikára,nem gond,mindenki tévedhet.”
 • 117. annobon 2010. december 05. 18:46
  „Mélyebb részeknél hamis, magasabb részeknél meg kénytelen üvölteni. A "jó hang" fogalmától messzevan!”
 • 116. mamaangyal 2010. december 05. 18:34
  „Szerintem meg eldöntötték hogy a Melindát fikázzák a zsűri tagjai, de nem sikerült nekik hál istennek első lett aki tovább mehet.Én úgy éreztem a műsor alatt hogy csak őt bántották pedig olyan jó volt mint eddig is...
  Gratulálok neki és most már csak azért is ő nyerje meg a Megasztárt hogy legyen miért a Mester Tamásnak sírni....”
 • 115. xverax 2010. december 05. 17:28
  „év hangja???
  csak a tv2 szerint!
  az rtl szerint meg a zizilaboros bácsi lánya!
  azért van pár szebb, tisztább hangú énekesnő mindkettőnél az országban!”
 • 114. kriszil 2010. december 05. 16:16
  „113 fortuna54
  szerintem is jó hangja van,a többi meg nem egészen rajta múlik,én szurkolok neki az biztos...”
 • 113. fortuna54 2010. december 05. 15:20
  „111 kriszil.Magasztár,vagy év hangja,nem érdekel.Szeretem halgatni,mikor magyarul énekel.”
 • 112. Truder 2010. december 05. 14:25
  „Igazságtalan ez az egész ! :(”
 • 111. kriszil 2010. december 05. 11:40
  „108
  a meglátásom hogy a TV2 szerkesztői úgy gondolták,hogy aki a megasztár az egyben az év hangja is.....
  ha nem így lesz akkor maguk sem tudják mit akarnak...:)”
 • 110. Ancsop 2010. december 05. 11:29
  „Tény h jó hangja van Szíj Melindának,de nem a Megasztárba való!!!!!!!!!!!!!!!!!”
 • 109. Vanderer 2010. december 05. 11:21
  „Elemérnek. Nem Ámerika csak ámerika így helyes.”
 • 108. fortuna54 2010. december 05. 11:17
  „105-ös elemér.Énekeljen csak magyar szöveggel,legalább is nekem az tetszik.Nem hiszem,hogy ö világsikerre pájázik.Az itt éllö idösebb magyaroknak,a magyar dalokra van jobban igényük. Örülök,hogy a sértö kritikák,kihalófélben vannak.”
 • 107. annobon 2010. december 05. 10:04
  „106-hoz: "légy megasztár az év hangja" Most akkor melyik is? Mert a kettő nem ugyanaz! Sajnos, hogy a TV2 szerkesztői maguk sem tudják ezt az egyszerű kérdést megválaszolni...”
 • 106. kriszil 2010. december 05. 08:58
  „105 vélemény Melinda csak gratulálni tudok
  csak ezen az oldalon és ebbe a régióba közel 100 embert sarkalltál véleményformálásra...
  de olvasom a honlapod és más egyéb fórumot,hatalmas tömeget tart lázban,így vagy úgy a sorsod.
  HAJRÁ Melinda nyerd meg légy megasztár az év hangja,és törj ki a hétköznapokból,mutasd meg a sok hitetlenkedőnek hogy ki vagy,bár aki vak és süket...:)”
 • 105. elemér 2010. december 05. 02:04
  „Eszenyi Enikő frizuja most normális, mert azelött nagyon süketül nézett ki. Az Éjfél c. szám Melindátol nekem annyira tetszett Magyarul, hogy észre se vettem az állitolagos hibákat benne. A forditás az egy külön müvészet. Angolul ez a dal engem hidegen hagy. Igy voltam Lakatos Krisztiánnal is, mikor énekelte az Öt. Angolul az nekem nulla, de Magyarul remek jó volt. Baj csak ott van, hogy Magyarul bajossan van világsiker. Mindenki az angolt nyomja, még a rizsások is.”
 • 104. georgbob 2010. december 04. 23:14
  „Nem állt szándékomban, csak én nem a kalapács józsira, ferire, -vagy hogyan hívják magukat az ilyen "rockerek"-gondoltam. Estleg hallgasdd meg, utána irogassál.”
123 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Két baleset péntek este: átszakított elválasztósáv, kigyulladt kamion

Péntek este két baleset is történt az ítéletidőben: az M1-esen egy kamion átszakította az… Tovább olvasom