Kisalföld logö

2017. 02. 22. szerda - Gerzson 3°C | 12°C Még több cikk.

Még színesebb Kisalföld

Győr-Moson-Sopron - A győri Kisalföld-nyomda 13 éves történetének legnagyszabásúbb fejlesztésébe fogott cégünk, a Lapcom kft. A beruházás természetesen az olvasók érdekét szolgálja, mert ezentúl akár minden oldalunk színesben jelenhet meg.

A héten érkezett meg Franciaországból az a két – összesen négy elemből álló – színes torony, amelynek köszönhetően akár 32 színes oldallal is megjelenhetünk naponta. Ezek tulajdonképpen vadonatúj utódjai azoknak az azonos gyártmányú monstrumoknak, amelyek már 1995 óta „festik meg" lapjainkat a négy alapszínnel.

A régi darabok még legalább egy évtizedig jó szolgálatot tehetnek, ám az újakkal kiegészülve értelemszerűen a színesen nyomtatható felület is megduplázódik: az eddigi 16 oldal helyett 32-re van lehetőségünk. Országszerte közismert és keresett nyomdánk fejlesztésével részben a kor követelményének, részben pedig a hirdetők és az olvasók igényeinek szeretnénk maradéktalanul megfelelni.

A torony két 11 és fél tonnás darabját daruval illesztettük egymásra. Fotó: Bertleff András


Már a beruházást kísérő munka sem amolyan „zsákemelgetés", a négy elem ugyanis egyenként 11 és fél tonna, s így a tornyok, amelyeket ezekben a hetekben egymásra szerelnek szakembereink, 22 tonnát nyomnak. A gépeknek már korábban előkészítettünk egy lebetonozott alapot, s ha a helyükön állnak, elkezdődhet a beüzemelés és a tesztelés időszaka. Ez az olvasókra nézve azt jelenti, hogy legkésőbb áprilistól már csupa színes oldalon futtathatják végig tekintetüket a reggeli kávé mellett.

Olvasóink írták

 • 3. lélekbúvár 2008. február 28. 17:38
  „Tibi csináld jobban ha tudod! Ne csak a szádat járasd. Én nagyon örűlök a lap színesebbé tételének. Hű olvasója vagyok Kisalföldnek.Ha a cikkek mellé még fotók is kerűlnek! Ennek külön örülök.Sok sikert.”
 • 2. Egy kisalföld-hű 2008. február 28. 13:32
  „Tibikém, ha más nagyívű látomásaidat is közkinccsé teszed, tudnod kell, fel kell fognod, meg kell értened, hogy a cikk a nyomda fejlesztéséről szól. Ha neked a színes fotó = bulvár, akkor inkább ne bölcselkedj.”
 • 1. aTibi 2008. február 28. 12:04
  „Hát egyre jobban bulvárosodik.
  Ez kell az eszement népnek.
  Minél több szenzáció, értelmetlen a számítógép előtt íródótt
  "helyszini" tudosítások.
  Elferdített hírek.
  Hasugságok tömkelege.”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Alternatív költségvetés a vitára

Győr - Módosító javaslatcsomagot terjeszt a mai győri közgyűlés elé a költségvetés tárgyalásakor az… Tovább olvasom