Kisalföld logö

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 19°C | 28°C Még több cikk.

Még a MÁV sem tudja, lesz-e a győri vasútállomáson ingyenes wifi

A vasúttársaság vigasztalásképp annyit közölt, már 700 kocsit szerelt fel a MÁV-START wifi routerrel.

A múlt héten Made in Hungary blogunk foglalkozott azzal, hogy a MÁV több nagyváros vasútállomására tervez ingyenes wifit.

Szegeden a Szegedi Ifjúsági Napok kezdetére, augusztus 27-re, Miskolcon decemberre készülhet el a szükséges hálózat, Pécsen pedig a jövő évben, az új főépület átadását követően lesz elérhető  az internetszolgáltatás - írta a vasúttársaság.

Jól láthatóan Győr, pontosabban a győri vasútállomás kimarad a fejleszésből, s a szerdán e-mail-ben, a MÁV-tól kapott tájékoztatás szerint egyelőre nincs is tervben az ingyenes wifi a pályaudvaron.

A MÁV válasza: "az idei évben még Szeged állomáson és Miskolc-Tiszai pályaudvaron épít ki ingyenesen használható wifi-hálózatot a vasúttársaság. A fejlesztések ajövő évben is folytatódnak, a MÁV a nagyobb forgalmú állomásokon tervezi bevezetni a szolgáltatást, ennek ütemtervét a jövőben állítjuk össze. Egyébiránt a díjtalan internetezés lehetőségét az állomások területén túl utazás közben is élvezhetik az utasok: már több mint 700 kocsit szerelt fel a MÁV-START wifi routerrel, komfortosabbá téve így a közlekedést, számos Győr térségében közlekedő vonat esetében is."

 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A győri Széchenyi egyetemre mész? Figyelj! Változtak a beiratkozási időpontok

A Széchenyi István Egyetemen az augusztus 29-én NAPPALI tagozaton tartandó beiratkozási időpontok… Tovább olvasom