Kisalföld logö

2018. 01. 19. péntek - Sára, Márió 3°C | 7°C Még több cikk.

MEDIAWAVE 2013 nevezési felhívás - íme, a speciális tematikák

A MEDIAWAVE Fesztivál- FÉNYÍRÓK FESZTIVÁLJA olyan alkotók jelentkezését várja, akik divatoktól független, egyéni úton járnak, akik számára a technika nem cél, hanem eszköz.

A MEDIAWAVE Fesztivál- FÉNYÍRÓK FESZTIVÁLJA olyan alkotók jelentkezését várja, akik divatoktól független, egyéni úton járnak, akik számára a technika nem cél, hanem eszköz.

Akik öntörvényű filmnyelvet akarnak teremteni, éljenek bárhol a világban, kisebbségben vagy kevésbé reflektorfényben lévő tájakon.

Olyan fesztivált szeretnénk, ahol nem az egzotikum, a trükk játssza a főszerepet, hanem az eredeti, a friss, az életteli szemlélet, ahol sokféle gondolkodású, szabad szellemű alkotók találkozhatnak egymással.

Geográfiai határhelyzetünk lehetőséget biztosít arra, hogy tudatosan közvetítsünk a ma is egymástól meglehetősen elzárt kelet- és nyugat-európai régió művészeti mozgásai között.

Célunk nem az egységesítés, hanem sokkal inkább a helyi értékek, sajátosságok bemutatása.

Kelet és nyugat határán, az egykori politikai és a legújabb kori kulturális és gazdasági vasfüggöny keleti végvárában megkíséreljük felmutatni a jelenkori filmes népvándorlás eredményeit, amelyet más vizuális előadások (színház, mozgásszínház, kiállítások), valamint népzenei, improvizatív és alternatív zenei koncertek egészítenek ki.

Speciális tematikák: "A NAGY HÁBORÚ", "A NŐISÉG", "KISEBBSÉGI", "PORLEPTE DOBOZOK".

Bővebb információ, online nevezési lap és nevezési feltételek www.mediawavefestival.hu

Nevezési határidő: 2013. január 10.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ismét baleset a 821-es felüljárónál: három autó koccant össze

Alig egy nappal a hétfői baleset után újra három autó koccant össze a Benczúr utcai felüljárónál… Tovább olvasom