Kisalföld logö

2017. 12. 16. szombat - Etelka, Aletta 2°C | 6°C Még több cikk.

McDonald`s tipszmikszűté? - megkóstoltuk az új hamburgert - fotók

A kisalfold.hu tesztelte a Trollfoci kultikus alakjáról elnevezett szendvicset: összességében jobban kedveljük Csabit, mint a McDonald's hamburgerét.

McTipszmiksz - A brutál

A Trollfoci egyik legendás alakjának - Csabi - szavajárásáról elnevezett legújabb szendvics a McDonald's-os adagokhoz képest nagyobb és táplálóbb. (A hamburgert Lakatos András tervezte.) A két nagy húspogácsa és a sajt a szezámmagos zsemlével megtölti a gyomrot, főként, ha az ember menüben gyűri le.


McDonald`s tipszmikszültél? - Csabi legendás mondatát kicsit átköltöttük
McDonald`s tipszmikszültél? - Csabi legendás mondatát kicsit átköltöttük


Viszont a hús és a zsemle íze semmi újat nem ad a szendvicshez, ahogy a sajt se. A hamburgerbe kent papikás szósz már karakteresebb, kár, hogy fanyar utóízt érezni, és majdnem biztos, hogy porból keverték ügyes emberek, akik figyeltek kémiaórán. A lilahagyma a legüdítöbb a szendvicsben, jó ötlet. Sajnos ez a frissesség hamar elillan.A hamburger fogyasztását tiszta kézzel szinte lehetetlen megoldani, ezért érdemes több szalvétát a tálcára tenni, majd étkezés után alaposan kezet mosni. (-j-)

"Fiatal barátaim, Csabi ennél azért többet érdemel!"


Húzott végre egy hatalmasat a világ egyik legismertebb multija. A PR-fogás annyira jól sikerült, hogy a kisalfold.hu csapata egy nappal később rögtön összeverbuválódott, s egymás kezébe adtuk az egyik győri McDonald's kilincsét.

Összességében ez a legjobb, amit Tipszmiksz Csabiról elnevezett hamburgerről írni tudok. A húspogácsa a többi mekis szendvicshez képest valóban ütősebb - meg is feküdte a gyomrom, dolgoztak az adalékanyagok rendesen -, de a pocsék íz ugyanaz. A Cheddar-sajtszeletek és a zsemle teljesen átlagos, jégsaláta és lilahagyma hellyel-közel rendben, de a "paprikás szósz" maga a mélypont.

A nyolcvanas évek boldogult élelmiszeriparának gulyáskrémjeit nemhogy megidézi, de még le is körözi a paprikát valószínűleg sohasem látott, piros színű borzalom. Fiatal barátaim, Csabi ennél azért többet érdemel! A bdsrstnt! (szb)

McTipszmiksz a dobozban...
McTipszmiksz a dobozban...

...és az utcai és virtuális reklámokon
...és az utcai és virtuális reklámokon


Nem csak a nyelvnek nehéz...

Nem egyszerű kimondani a pultnál, hogy egy McTipszmiksz menüt kérek, simán elmegy nyelvtörőnek. Megemészteni viszont még ennél is nehezebb a hamburgert. (Két óra elteltével is szúros szemmel néztem mindenkire, ha fel kellett állnom a székemből.)

Az első néhány falatnál csak a dupla húspogácsa és a Cheddar-sajtszeletek ízét érzem, ekkor még nincs is semmi probléma...
Ám amint ízlelőbimbóim találkoznak a kollégák által már "beharangozott" paprikás szósszal, közel állok hozzá, hogy hagyjam a Tipszmikszet a fenébe és a tuti lilahagymát megmenekítve elrágcsáljam azt a sültkrumplikkal. Brrrr, de nem kellene bele ez a piros krém...

Nagy reményekkel vágtam bele a kalandba, de nincs olyan indok, amiért legközelebb önszántamból tipszmikszelnék. Sajtburger forever! (szj)

A McTipszmiksz szendvics ára 1090, nagy menüben 1620 forint. 

 

A McTipszmiksz hamburger tápértéke - forrás: Mcdonalds.hu
A McTipszmiksz hamburger tápértéke - forrás: Mcdonalds.hu


hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Győri orvos mentette meg a királyi bölcsőfaragó életét

Rostás Árpád a főváros egyik parkolóházában lett rosszul. Dr. Pellek Sándor pont arra járt... Tovább olvasom