Kisalföld logö

2018. 11. 13. kedd - Szilvia 9°C | 17°C Még több cikk.

Másodkézből olcsóbban

Televíziótól, amit soha az életben nem tudott volna megszabadulni tulajdonosa, karácsonyi ajándék lesz a Kisalföld segítségével. Hasonló sorsra jut egy fotel, egy konyhai mosogatógép és mikrosütő, valamint számítógépek tucatja is. Beindult a szenzációs Másodkézből akció! Olvasóinkat kérdeztük erről az egyedülálló lehetőségről.

Használt tévé jó áron

Kissné Tonka Ágnes nyugdíjas a gyerekeitől kap ajándékba karácsonyra egy új televíziót. „Olyan lesz, amelyet a falra is fel lehet szerelni a garzonomban. Nem foglal annyi helyet, mint a régi. Az még teljesen tökéletes, színes, távirányítós, de nem tudtam, mit csináljak vele. Akkor mondták a szomszédok, hogy van a Kisalföldnek ez a Másodkézből akciója! Én mondom, igazán aranyos dolog. Meg is hirdetem a televíziómat, ennyi pénzt nekem is megér!"

Kissné nincs egyedül ezzel a felfedezéssel. 720 forintért meghirdetni maximum ötvenezer forintos háztartási eszközeinket hihetetlen kedvezmény. A vidék legnagyobb példányszámú, így hirdetési szempontból is az egyik leghatékonyabb napilapja ezt kínálja november 30-ig!

A dédi vaskályhája vagy egy működő televízió, esetleg a régi képkeret is jó áron elkelhet a Kisalföld Másodkézből akciójában!


Dédi vaskályháját is meghirdetik

Szelve Károly egy egészen különleges háztartási eszközt, dédnagymamája öntöttvas kályháját fogja meghirdetni. A kályha mostanáig virágtartó volt, de a család úgy döntött, elköltözik egy nagyobb lakásba, oda már nem szeretnék cipelni.

„A dédi ennek a tetején sütötte a smarnit. Nincs szívem elvinni valamilyen fémgyűjtő telepre. Azt szeretném, ha valahol esetleg még használnák is. Régóta szerettem volna eladni, de ilyen kedvező lehetőségem erre még nem volt. Nem kérek sokat érte, de annyit igen, nehogy fémvadászok prédája legyen. Ez a kályha nekem emlék, történelem, jó lenne, ha az maradna új tulajdonosánál is. Ezért hirdetem meg a Másodkézből akcióban!"

A házasság már a múlté, de megvan a képkeret

Győri házaspár, akik ma már csak barátok, furcsa kérdéssel hívta fel a Másodkézből akciót is szervező kisalföldi hirdetési részleget. Egy értékes, de ötvenezer forintot meg nem haladó értékű képkeret van a birtokukban. Cirádáit bármelyik főúri kastély megirigyelhetné. Csak a kép hiányzik belőle. A kép, amelyen egyszer régen ők ketten mosolyogtak. A férfi szmokingban, a nő talpig tüllfátyolban az esküvőjük napján. Amikor nem éppen viharmentesen elváltak, a képet közösen vágták szét apró darabokra. A keret a falon maradt a lakásban, ahol továbbra is ketten éltek. Az évek teltek, bár nem házaspárként, de egymás mellett maradtak. A keret azonban kicsit zavarja őket. Most a Másodkézből akcióban el tudják passzolni olcsó hirdetési áron. „Hétszázhúsz forint? Alig hittük. A keretért tizenötezret, húszezret kérünk. Vacsorázni megyünk belőle" – mondja az egykori férj.

Ünnepi hirdetési lehetőség családoknak

Kiss Tamás, a Kisalföld értékesítési vezetője szerint a Másodkézből akció nagyban segíthet a családoknak kipucolni a régi, de még jó háztartási cikkeket a pincékből, sufnikból. A Másodkézből akcióban rendkívül kedvező áron lehet feladni hirdetést, és akár jókora haszonnal lehet megszabadulni régi kacatoktól. „Ez az az akció, amely mindenki számára hasznos lehet karácsony előtt. Valaki ajándékhoz juthat, vagy az ajándék megvásárlásához szükséges pénzhez."

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kósa Lajos: Ma sem tennénk másként

Debrecen - Másoknak is csak ajánlani tudom, hogy a városi cégeket szervezzék holdingba –… Tovább olvasom