Kisalföld logö

2017. 02. 27. hétfő - Ákos, Bátor 2°C | 14°C Még több cikk.

Marina: sikeres versenyév után

A napokban tartották a győri PÁGISZ ÁMK színháztermében a Marina TSE tizennegyedik, eddig legsikeresebb versenyévének évzáróját.
A közönség az eredményes Marina-táncosok 2004. évre készülő versenyszámai közül láthatott több mint harmincat a pergő és szórakoztató műsorban, amelynek során a legeredményesebb versenyzők díjazására is sor került. Molnár Péter, a győri sportigazgatóság igazgatója méltatta az egyesület idén elért eredményeit: tizenkilenc magyar bajnoki, tizenöt „Magyarország legjobb táncosa" címet szereztek a versenyzők és huszonkilenc nemzetközi versenygyőzelem, tizenhárom EB-arany, tizenkét EB-ezüst és tizenegy -bronz gazdagította a csapat eredménylistáját.

Szabó Jenő, az önkormányzat sportbizottságának elnöke és Molnár Péter adták át a legeredményesebb versenyzőknek a különdíjakat, amelyeket az Európa-bajnoki címet szerzettek közül Nagy Orsolya, V. Nagy Franciska és Török Eszter kaptak. Kiemelkedően eredményes nemzetközi szereplésükért különdíjjal jutalmazták Hornberger Szabina, EB- és ob-győztes, EB-helyezett;

Weisz Rebeka többszörös EB- és ob-győztes, EB-helyezett; Barna Zsuzsanna többszörös nemzetközi versenygyőztes, a Hungarian Masters győztese, kétszeres országos bajnok, többszörös EB-helyezett; Ölveczky Ildikó többszörös nemzetközi versenygyőztes, kétszeres országos bajnok, EB-győztes és -helyezett teljesítményét, akiknek a díjakat Erőss Bulcsú, az International Dance Federation alelnöke és Lőrinc Katalin, a tánc- és művészeti iskola tagozatvezetője adta át. Ezenkívül a táncszakma kiemelkedő alakja, Demcsák Ottó Harangozó-díjas balettművész, a Marina művészeti tanácsadója a szakma képviseletében, Stangl Péterrel, az MTMSZ marketingmenedzserével együtt díjazta a többi eredményes kisebb és nagyobb táncost.

Az eseményen egyperces néma felállással adóztak a közelmúltban autóbalesetben elhunyt Horváth Károly, a Modern Táncsportok Magyarországi Szövetsége szakmai alelnöke emlékének.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sok száz új adófizető lesz

A mai győri közgyűlés módosítja a helyi iparűzési adóról szóló rendeletet, amelynek következtében… Tovább olvasom