Kisalföld logö

2018. 06. 20. szerda - Rafael 18°C | 29°C Még több cikk.

Már pattog a labda: ilyen lett a műfüves focipálya Győr szívében! - fotók

Kazinczys diákok a rossz idő ellenére már kergették a labdát az Eötvös Parkban. Íme, a focipálya, melynek terve nem nyerte el Olvasóink tetszését. Szavazás.

Dec. 2.


Ilyen lett a műfüves focipálya az Eötvös parkban!
Nov. 20.

Alig egy hónappal a tereprendezés után, lassan elkészül a focipálya az Eötvös parkban. A műfüvet már lefektették a Kazinczy-gimnázium szomszédságában.

Ilyen lesz a műfüves focipálya a győri Eötvös parkban

Okt. 16. - Elkezdték építeni a műfüves focipályát a győri Eötvös Parkban 

Tavaszi szavazásunk során Olvasóink jelentős többsége elutasította a focipálya ötletét. Most elkezdődött az építés a kivágott fák helyen.

A kisalfold.hu május közepén írt arról, hogy 2013 tavaszán a Kazinczy-gimnázium előtti Eötvös parkban a Győr-Szol tucatnyi fát kivágott azért, hogy helyükön az önkormányzat műfüves focipályát építhessen.

A nem túlságosan nagy területű, ám annál szebb liget körülbelül harmadában estek a láncfűrész áldozatául a fák. A több mint 100 éves parkban több olyan fa is élt, mely elmúlt 60-65 éves.


Első körben tereprendezés, aztán jöhet a pálya
Első körben tereprendezés, aztán jöhet a pálya


A támogatási szerződést a Magyar Labdarúgó Szövetséggel nyáron kötötte meg a győri önkormányzat. Bár volt olyan elképzelés, hogy a pálya már a szeptemberi tanévre elkészül, ez mégsem jött össze.

Igaz, legalább már az első kapavágások megtörténtek, a pálya építése elkezdődött, így legalább nem vágták ki feleslegesen a fákat.


hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

`Színes tér´ a Győr Plázában: segítség a lelki gondokkal küzdőknek

A helyi felmérések tanúsága szerint a droghasználat szempontjából a legérintettebb területek közé tartoznak a lakótelepek (panelos városrészek), így Győrben Adyváros és Marcalváros. Tovább olvasom