Kisalföld logö

2017. 11. 24. péntek - Emma 3°C | 8°C Még több cikk.

''Már nem mondhatják rám: önjelölt''

Összegyűjtötte és tegnap elsőként átadta Győr aljegyzőjének, dr. Horváth Klárának a polgármester-jelöltséghez szükséges kétezer ajánlószelvényt Kovacsics Imre független induló.
– Mivel nem valamelyik párt vagy szervezet jelölt a polgármesteri posztra, hanem függetlenként indulok, eddig többször megkaptam, hogy „önjelöltként" vennék részt a választásokon. Mától ez hivatalosan sem igaz, hiszen bebizonyosodott: nem a magam, hanem a győri emberek jelöltje vagyok. Ez azt jelenti, hogy a győriek változást akarnak, s olyan embert a város élére, aki nem valamelyik párt, hanem valóban az itt élők érdekeit képviseli – mondta Kovacsics Imre, aki a győri városházán adta át Horváth Klára aljegyzőnek a kétezer – pontosabban 2033 – kopogtatócédulát.

A szükséges szelvények alig négy nap alatt gyűltek össze, s a polgármesterjelölt tájékoztatása szerint azóta is folyamatosan érkeznek munkatársaihoz. Kovacsics Imre egyúttal bejelentette, hogy – immár hivatalos jelöltként – szeptember 15-re vitára invitálja a többi polgármesterjelöltet, hogy a nyilvánosság előtt mondják el véleményüket a város jövőjéről és ismertessék programjukat, terveiket.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Befejezetlenül nem mentesít

Miért nem fejezik be a Bácsára vezető új utat a tervek szerint? – tette fel a kérdést a… Tovább olvasom