Kisalföld logö

2018. 08. 15. szerda - Mária 19°C | 28°C Még több cikk.

Már költöznek a Városrét első lakói

Győr - Az előzetesen tervezett határidők megtartásával az Engel- csoport tegnap megkezdte a Városrét első épületének, az Amarillisz Kertnek az átadását. A lakók már költözködnek.
A lakások és az üzletek közel 90 százalékát már értékesítette az Engel-csoport. A házat fiatalos lakóközösség veszi birtokba, a beköltözők zöme 25 és 35 év közötti. Az Amarillisz Kert, a Városrét első lakóépülete a következő néhány hétben megtelik élettel.

Az Engel-csoport szakértői elmondták: a lakásvásárlók zöme nem szereti, ha a beköltözés után nyugalmukat megzavarja a lakásátalakítások zaja. Így a beruházó Engel-Csoport arra vállalkozott, hogy a Városréten minden lakást kulcsrakész állapotban ad át. Emellett azt is megtudtuk, hogy a vevők a végső átadás előtt egy műszaki bejáráson vettek részt. Ekkor már kulcsrakész állapotban láthatták leendő otthonukat. Az épületen egyedülálló módon még az átadás előtt elvégezték a garanciális javításokat.

A házat körülvevő utak is hiánytalanul elkészültek. Győr új városrésze így akadálytalanul megközelíthető a belvárosból. Ez a tény több vevőnek is egyértelművé tette a választást. Mint azt az Amarillisz Kert első beköltözőinek egyike, Győrvári Judit rajzfilmgrafikus is elmondta: „Számomra a legfontosabb az volt, hogy jelenlegi környezetemből egy jobb és modernebb életminőséget nyújtó helyre költözhessek. Emellett fontos volt a belváros közelsége, hogy a különböző rendezvényekre pár perc alatt elsétálhassak. A Városrét mindezt nyújtja számomra."

Az Engel kutatásai szerint Győrben a lakások iránt érdeklődők több mint 95 százaléka szereti látni azt, amit megvásárol, ezért a Városréten már berendezett mintalakásban fogadják az új városrész iránt érdeklődőket.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

20 éves a szerecsenyi Idősek Nyugdíjas Klubja

Húsz évvel ezelőtti megalakulását nyugdíjas kulturális és baráti találkozóval ünnepli szeptember… Tovább olvasom