Kisalföld logö

2018. 04. 23. hétfő - Béla 13°C | 25°C Még több cikk.

Már kapható a Kisalföld új hangoskönyve

Megvásárolható az Üzenet, a Kisalföld második verses hangoskönyve.

Új kiadványunkon harminc, hivatásában ismert megyei személyiség mondja el kedves versét, amelyek témája a szerelem és az élet csodája. A költeményeket Liszt Dante-szonátájának részletei kötik össze Rigó Ronald zongoraművész előadásában.

Az Üzenet megrendelhető a 80/504-504-es zöldszámon, a terjesztes@kisalfold.hu e-mail címen, a Kisalföldben megjelent képeslapon, illetve Győrött a Baross úti pavilonunkban és a szerkesztőség recepcióján (Újlak u. 4/A), előfizetőknek kedvezménnyel 1200, egyébként 1990 forintos áron. A CD hétfőtől a Csornai, a Mosonmagyaróvári és a Soproni szerkesztőségekben is beszerezhető.

Megvásárolható már a Kisalföld új verses hangoskönyve, többek között Győrött, a Baross úti pavilonunkban. Fotó: Mészáros Mátyás
Megvásárolható már a Kisalföld új verses hangoskönyve, többek között Győrött, a Baross úti pavilonunkban. Fotó: Mészáros Mátyás

A két évvel ezelőtt értékteremtő kezdeményezésként megjelent Kút című verses CD folytatásaként most is a Versek és arcok sorozat vendégeiből huszonnyolcan és két munkatársunk olvassák fel kedves költeményüket.

A hangoskönyv előadói: Antal Judit mentálhigiénés szaktanácsadó, Boros István filozófus, Czigány György költő, újságíró, Darkó Éva színművész, Ditrói Zoltán, a Magyar Rádió programszerkesztője, Fajkusz Attila népzenész, tanár, Gábor József zongoraművész, Horváth Péter matematikus, Jahoda Maja belsőépítész, Jankovits Béla nyugalmazott esperes, Kárpáti László nyugalmazott nemzetipark-igazgató, Kéry Klára szemész főorvos, Kovács András egyházjogász, Kun András közgazdász, Kuti József matematikus, Laczó Balázs újságíró, Lanczendorfer Zsuzsanna néprajzkutató, Markó Iván balettművész, Nagy Zoltán kollégiumvezető bíró, Oláh Attila sebészprofesszor, Ottófi Rudolfné vezető óvónő, P. Nagy Gabi előadóművész, Rechnitzer János közgazdászprofesszor, Révi Zsolt főépítész, Szabó Tamás főállatorvos, Tihanyi László mérnök, Töreki Imre néptánc-koreográfus, Ungvári István színművész, Vida István szerkesztőségvezető, Villányi László költő.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az iskolai közösségi szolgálat nem ingyenmunka

A köznevelési törvény írja elő, hogy 2016-tól csak az a fiatal szerezhet érettségi bizonyítványt,… Tovább olvasom