Kisalföld logö

2018. 05. 28. hétfő - Emil, Csanád 18°C | 27°C Még több cikk.

Már csak hármat kell aludni...

...és megnyitja kapuit a XX. Győri Vásár! Csütörtökön 10:45-kor veszi kezdetét a rendezvény az ünnepélyes megnyitóval.


Csütörtökön délelőtt a Magvassy Mihály Sportcsarnok mellett felállított szabadtéri színpadon a város polgármestere, valamint Győr-Moson-Sopon megye közgyűlésének alelnöke nyitja meg a XX. jubileumi Győri Vásárt. Mint az várható volt, az időjárás is hangol már. A helyszínen Kiskút-liget pázsitjáról is tűnőben a tócsák, bár a talajvíz elég magas. Ma már épülnek a pavilonok, állnak a sátrak, tolatnak a teherjárművek...mindenki a Nagy Előadásra készül. Attól nem kell megijedni, hogy a háromtagú hölgy hegedűs-trió közreműködik a megnyitón, ők, azaz a Ladys Melodys együttes nem a kiállítók és a látogatók nótáját húzzák majd el. Sőt...

A XX. Győri Vásár megnyitója csütörtökön lesz
A XX. Győri Vásár megnyitója csütörtökön lesz

Magyar Vöröskereszt véradására is hangolnak egyben, melyre június 11-én, pénteken délelőtt 10 és délután 15 óra között várják a jólelkű s bátor magyar lányokat, asszonyokat, férfiakat.

Vásári belépő nincs, de aki regisztráltatja magát a helyszínen, csütörtökön és pénteken is belföldi wellness hétvégét nyerhet. Természetesen lesz sorsolás szombaton és vasárnap szintén. Ráadásul akkor húsz percenként. Csütörtöktől hétfőig szabad a vásár Győrött!

 A XX. Győri Vásár részletes programja itt megtekinthető.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Száz magyar baba Bécsben

A győri babakészítők munkái igencsak nagy tetszést arattak a bécsi Magyar Intézetben. Tovább olvasom