Kisalföld logö

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 13°C | 23°C Még több cikk.

Már a tipegőknek is játékos angol tanulás

A Tappancs Minibölcsiben családias, angol nyelvi környezetben van lehetőség a nyelv ösztönös, magától értetődő elsajátítására.
A folyamatos angol nyelvi közeget diplomás pedagógusok biztosítják a foglalkozásokon. A kis létszámú csoportban a különleges bánásmódot igénylő gyermekek szükségletei is jobban kielégíthetők. A szakmai programunk tartalmazza a mozgásfejlesztő órákat, a korai nyelvoktatást, illetve a zenei foglalkozásokat.

A legkisebbeket (1-4 éves korig) baba-mama, Csiri-biri és Soft Gym Szivacstornával is várják, valamint a Dallamvár, a Művészpalánta képzés, a Baby English Gym- az angol nyelvű torna programok is a minibölcsi repertoárján vannak. Ez utóbbi az első olyan mozgásra, aktív tevékenységre késztető foglalkozás, amely angol nyelven ösztönzi a bébiket a feladatok teljesítésére.

Galéria! Fotók: Szük Ödöm


Az óvodások vidám tornával tanulnak nyelvet

Óvodásoknak Fantázia aerobicot és Kids English Gym and Fun foglalkozásokat tartunk. Az aerobicon pörgő zenére, vidám hangulatban új és izgalmas mozgásprogramot sajátíthatnak el a gyerekek, melyen felfedezik a mozgás örömét, kialakítva az egészséges életmód iránti vágyat, fejleszti a koordinációs, kondicionális képességeket, javítja a térérzékelést, továbbfejleszti a ritmusérzéket. A Gym and Fun foglalkozásokon angolul ösztönözzük a gyerekeket a feladatok teljesítésére, játszásra, éneklésre, a gym-szett használatára.

Kisiskolásoknak intenzív mesés-angol

A 6-10 éves gyermekeket intenzív nyelvoktatási programmal várjuk a Kölyökcentrumban. A Tappancs oktatók a gyerekek specialistái. A 10 éves tanítási tapasztalattal rendelkező angolnyelv oktató tanárok a mesék köré szervezik a tananyagot.

Programok minden korosztálynak

Az ÉSZ-KUCKÓ-ban a korai fejlesztés tervszerűen felépített fejlesztőprogramja várja a külsős családokat, illetve a bölcsiseinket, amely komplex diagnosztikai vizsgálatot, gyógypedagógiai oktatást és különböző terápiás szolgáltatásokat foglalnak magukba. Zenés mozgásfejlesztő foglalkozásokra is várjuk a mozgáskoordinációs, finom mozgásos vagy ritmikus, nagymozgásos problémákkal küzdő gyerekeket. Emellett iskolára felkészítő foglalkozásokat is tartunk okleveles fejlesztő-, és gyógypedagógussal.

A különleges fejlesztő foglalkozások mellett születésnapi party lebonyolítására is alkalmas a Kölyökcentrum: szakképzett, humoros animátor szervezi a felejthetetlen szülinapokat.


Nyári tábor

Speciális, témákra bontott nyári táboraink az angol nyelv és a mozgás köré csoportosulnak. A nyár folyamán intenzíven foglalkozunk a nyelvvel, izgalmas és vidám angol nyelvű feladatokkal, játékokkal, dalokkal, és kreatív foglalkozásokkal színesítjük a szünidőt.

Olvasóink írták

  • 2. elemér 2011. július 26. 17:41
    „Anyanyelvem nem is használlnám ha nem lenne internet. Angolul sokkal több info. van a net-n, mint bármi más nyelven. Azt a linket is angolul találtam és utána kattintotam Magyar forditásra. Aki hosszab ideje külföldön él, az persze annak az országnak a nyelvét használlja, és ez a norma. Az eröltetett magyaroskodást külföldön mindig is betegnek tartottam. Spanyolul se tudnak eladni.”
  • 1. elemér 2011. július 26. 17:29
    „A kisgyermekkorban, kisiskoláskorban elkezdett nyelvtanulás kedvezően befolyásolja a gyermekek intellektuális és személyes fejlődését. A minél előbb, lehetőleg 12 éves kor előtt induló idegennyelv-oktatás az idegen nyelv gyorsabb elsajátítása mellett az anyanyelvi készségeket is fejleszti, és más területeken is jobb teljesítményt eredményezhet. http://snipurl.com/tdnna

    Az USA-ban végeztem már az ellemit. Azért használlom anyanyelvem, mert 2 nyelv rendszeres használata élénken tartja az agymüködést.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Glaser Ferenc építész (1938–2011) emlékére

Bizonyára nincs olyan győri, aki ne ismerné a város "tornyos házát", melyet jó száz éve, 1900.… Tovább olvasom