Kisalföld logö

2018. 04. 24. kedd - György 15°C | 23°C Még több cikk.

Már 300 jelentkező a parttakarításra

Győr - A Mosoni-Duna 9 kilométeres győri szakaszának partjáról szedik össze a szemetet azok az önkéntesek, akik jelentkeztek a Kereszténydemokrata Néppárt most szombati „takarítási" akciójára. Már háromszázan tették meg ezt: a legaktívabbak a város iskolái voltak, de számos civil szervezet, párt is jelezte érkezési szándékát.
A gyülekező délelőtt fél tízkor az Aranypart I. szabad strandján lesz. Rövid eligazítás, munkavédelmi oktatás után várhatóan délután egy óráig tart a munka, amelyhez a Győri Kommunális Szolgáltató Kft. kesztyűket és zsákokat, a rendőrség pedig – a szállításhoz – gumitestű csónakot biztosít. A vízben lévő szemetet a kajak-kenusok szedik össze. A résztvevőket fél kettőkor bográcsban főtt pörköltre látják vendégül.

A takarításra még lehet jelentkezni. További információval Molnár István KDNP elnökségi tag (30/9271-918), Szarvas Klára szervező (30/4974-310) vagy Herkely Ákos KDNP-szóvivő (20/9290-918) szolgál az érdeklődőknek.

Olvasóink írták

  • 1. győri polgár 2008. október 09. 09:16
    „A szemétszedéssel egyet kell érteni, de úgy gondolom, hogy ennek lebonyolítására csak egy erre a tevékenységre szakosodott szervezetnek kell hogy legyen jogosítványa és kötelezettsége.Még akkor is furcsa tevékenység ez egy politikai párt részéről, ha tudjuk azt is, hogy csak egy "leányszervezetről" van szó.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mesterségek vására – Eljöve Mátyás király

Győr - A Magyar Évezredek Baráti Társaság szervezésében október 11-én 9 órakor a mesterségek… Tovább olvasom