Kisalföld logö

2018. 03. 19. hétfő - József, Bánk -8°C | 2°C Még több cikk.

Majdnem nyertek 4 és fél milliót A Széfben

A Széf hétfő esti adásában két győri hölgy szállt harcba a milliókért. A jelenleg hatvan éves Fodor Imréné Marika menyével, Szilágyi Mária Teréziával jelentkezett a vetélkedőbe. A döntőben voltak, viszont rossz széfet nyitottak. Kicsit több, mint 4 és fél millió bánta...
Marika már nyugdíjas, míg ellenben Mária Terézia fuvarszervezőként dolgozik férje cégénél. Nagyon jó a kapcsolatuk, Marika szerint ismeretségük eddigi három éve alatt még sosem veszekedtek egymással. Ezt Mária Terézia is alátámasztotta.

– Mindig szerettem a műsort, eleinte úgy volt, hogy férjemmel szerepelek, de aztán ő meggondolta magát, és ekkor jött Marika a képbe. Nagyon kedves, jópofa és vicces az anyósom, ráadásul nagyon fiatalos is – kezdte beszélgetésünket Szilágyi Mária Terézia.

A győri versenyzőknek ugyan akadt ellenfelük, de ők már a hatodik kérdést elrontották, így az anyós-meny párosé lett a lehetőség, hogy válaszoljanak Balázs kérdéseire.

– Eleinte nagyon izgultunk, és fel kellett oldódnunk. Amikor ott áll az ember, sokszor azt sem tudja, hányadik kérdésnél tart, illetve hogy mennyi pénznél – folytatta a győri asszony, aki januárra várja második gyermekét.

Fodor Imréné Marika menyével, Szilágyi Mária Teréziával
Fodor Imréné Marika menyével, Szilágyi Mária Teréziával


Marikáék ügyesen válaszolgatták meg a kérdéseket, és szerencséjükre a tizedik után már bombától sem kellett tartaniuk, ugyanis azok már hamarabb elfogytak. Így kerültek be a döntőbe.

– Balázs egy nagyon kedves, és jópofa műsorvezető, teljesen olyan, mint a televízióban. Nevetgél és segít, hogy feloldódjanak a játékosok és élvezhető, izgalmas legyen a műsor.

A fináléban viszont már nem voltak annyira magabiztosak, az első kérdés után megálltak és kinyitották a 3-as széfet.

– Nekem volt egy tervem, méghozzá az, hogy a családhoz tartozó fontosabb számokat részesítem előnyben. Sajnos a 3-as széfet nyitottuk, pedig a négyesben volt a kicsivel több mint 4 és fél millió forint. Ráadásul a gyermekem a negyedik hónapban, áprilisban született, így nagyon bosszantó, hogy nem vettem észre a szerencsét, mely tálcán kínálta magát – tette hozzá Mária.

Természetesen a pénznek lett volna helye a családban, bár Mária eltökélt célja az volt, hogy a nyereményük rá eső részét a felét a Győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház gyermekosztályának, illetve újszülött osztályának adományozza. Utólag azért hozzátette: nagyon jó kis verseny volt, melyen mindketten nagyon jól érezték magukat.

Olvasóink írták

 • 17. Gery83 2009. december 02. 20:52
  „Hhe:) Én meg majdnem elmentem Amerikába:) Nagy hír... Meg majdnem megmásztam a Mount Everest-et...”
 • 16. mais 2009. december 02. 11:02
  „Aranyosak és szimpatikusak voltak ... sajnálom ,hogy nem nyertek!”
 • 15. Griffin 2009. december 01. 17:13
  „én is nyertem majdnem 4 és fél milliót, csak nem sikerült, mert nem jeletkeztem a műsorba! Kérem a Kisalföldet, írják meg az én megható történetemet, hogy miért nem jelentkeztem a tévében és hogy ezért miért nem nyertem meg majdnem a négy és fél milliót!”
 • 14. Accentos 2009. december 01. 16:28
  „"Természetesen a pénznek lett volna helye a családban, bár Mária eltökélt célja az volt, hogy a nyereményük rá eső részét a felét a Győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház gyermekosztályának, illetve újszülött osztályának adományozza."
  ez is benne volt a cikkben,és akkor se sajnálom,ha milliomos,teljesen egyszerüen néztek ki,normálisak voltak,nem ugy,mint egyesek,akik még a szomszéd aranyát is magukra aggatják,mert mennek a tv-be...”
 • 13. rivotril2mg 2009. december 01. 15:07
  „hát igen pont az ilyen milliomos vállalkozóknak van legjobban szükségük némi apróhoz ami másnak a jövő megalapozására elég lenne...”
 • 12. Accentos 2009. december 01. 11:40
  „szerintem nagyon aranyosak voltak,és azért a kérdések se voltak pofonegyszeruek,mint néha.kár,hogy megálltak,ők megérdemelték volna.”
 • 11. nanemá 2009. december 01. 11:01
  „Hírnek nem hír,de szimpatikus emberek voltak.
  Valamikor olyan idiótákat válogatnak be,hogy az embernek nincs kedve végig nézni.”
 • 10. Truder 2009. december 01. 09:02
  „Sajnos a majdnemhez még sok kell, hogy valami legyen belőle...így ez nem is hír!”
 • 9. Szilágyi_Zsolt 2009. december 01. 07:37
  „"... De hamarosan követte őt sok más neves személyiség is: Sir Lancelot, a bátor, Sir Galahad, az érintetlen, Sir Robin, a nem annyira bátor, mint Sir Lancelot, aki majdnem legyőzte az angnori sárkányt, aki majdnem kiállt az ádáz bristoli tyúkok ellen, és aki berezelt a Badon Hill-i csatában." :D”
 • 8. bius23 2009. december 01. 07:35
  „A majdnem a semminek a rokona!a döntőt meg elkapkodták..sajnos :(”
 • 7. igazmondó 2009. december 01. 07:15
  „Mondjuk a csajszi nyuszija jópofa volt.”
 • 6. omm 2009. december 01. 00:22
  „majdnem stage diver voltam a bécsi Green Day koncertem, csak az a baj, hogy anyám fogta kezemet és nem tudtam felmenni. ROTFL”
 • 5. unkown 2009. november 30. 23:04
  „énmeg majdnem nyertem az ötösön, sokszor, majdnem ... csak rossz számokat ixeltem be :)”
 • 4. anita29 2009. november 30. 22:15
  „Én is néztem őket ,nagyon ügyesek voltak.Sokan idáig se jutnak el.”
 • 3. mir 2009. november 30. 21:58
  „De ez most hogy? és miért hír ez hogy majdnem nyert valaki?”
 • 2. hehe08 2009. november 30. 21:58
  „majdnem..... :D:D:D:D:D
  én meg majdnem felmásztam a mount everest-re...... majnem.... :D:D:D:D:D

  ez a cikk még bulvárnak is ....”
 • 1. Jandex 2009. november 30. 20:22
  „Épp most néztem,aranyosak voltak!: )))))))))
  Kár a rossz nyitásért! :(((((((((((”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ha a számlán van betétdíj, akkor visszajár

Az természetes dolog, hogy a betétdíjas csomagolóeszközöket vissza kell váltani, erről… Tovább olvasom