Kisalföld logö

2018. 01. 18. csütörtök - Piroska 0°C | 7°C Még több cikk.

Majdnem megölte áldozatát a húst kérő öregember Győr közelében

Emberölési kísérlet miatt vádat emelt az ügyészség annak az idős férfinek az ügyében, aki kalapácsos támadással akart húst szerezni egy falusi asszonytól Győr közelében.

A vádlott biciklire ült, a kalapács már nála volt, amikor húst kért az egyik Győr környéki faluban élő asszonytól tavaly júniusban. Áldozata már a fagyasztóládában keresgélt, amikor a 78 éves vendég egyszerűen ütni kezdte fejét.

Korábban gyakran vásárolt húst a 69 éves falubeliétől, volt, hogy hitelre is, amikor csak pár száz forintot érzett zsebében. Ezért ment hozzá júniusban, először hús helyett csak hájat kapott, majd amikor a kutyái részére is kért húsos csontot, áldozata benyúlt a fagyasztóba és a lendülő kezű támadó ezt kiabálta neki: "nesze, nesze, nesze!".

A sértett vérzett, kiabált, menekülni akart, de csak a teraszig jutott, miközben a begőzölt öregember folyamatosan ütötte. Ezután bement a házba, a hájat visszatette a ládába, kivett egy elképzelésének megfelelő húscsomagot, majd újra a teraszra sietett, s ököllel csépelte tovább a kétségbeesett asszony arcát.

A sértett ekkor visszajutott a házba és magára zárta az ajtót, amit támadója már hiába rugdosott tovább. Hamarosan elfogták a rendőrök.

Az áldozat életveszélyes sérüléseket szenvedett el, s nem zárható ki a vád szerint, hogy maradandó fogyatékosság is kialakult nála. A főügyészség nyereségvágyból elkövetett emberölés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat az előzetes letartóztatásban lévő idős ellen.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szexi lányok és Dér Heni a győri éjszakában - sok-sok partyfotó

Több mint 300 fotón mutatjuk meg a hétvége legjobb partyjait és legszebb lányait. Tovább olvasom