Kisalföld logö

2017. 07. 22. szombat - Magdolna 21°C | 34°C Még több cikk.

Magyarország Szépe: a győri Pető Laura is királynő lehet - fotók

Tizenhat szépség verseng a Miss World Hungary címért, köztük a győri Pető Laura is. A vasárnapi nagyszabású fináléig a lányok egy táborban készülnek, ahol svédasztal is próbára teszi őket...
 
Több száz jelentkező közül jutott a Magyarország Szépe vasárnapi döntőjébe Pető Laura, akit a sárvári felkészítő táborban értük utol. "A finálé koreográfiáját tanuljuk a héten, korábban pedig alversenyeken vettünk részt. Egész nap tartanak a programok, sűrű a menetrend, de nagyon jól érzem magam. Kirándulni is voltunk, élveztem a sétahajózást a Fertő tavon és a soproni Tűztoronyba is felmehettünk" - mondja Laura, akit a Miss Beauty Face harmadik helyezettjének választottak és egy sminkversenyt is megnyert a táborban. 
Fotók: Borzi Vivien
A szépség Veszprémben született, a középiskolát és az egyetemet azonban Győrben végezte, ma is ezer szállal kötődik a városhoz. "Két éve a fővárosba költöztem, ahol kozmetikusként dolgozom, de rendszeresen hazajárok Győrbe, a párom ott lakik. A szépségipar mellett a szociális terület is közel áll a szívemhez, a Széchenyi István Egyetem ifjúságsegítő szakán végeztem. Édesanyám egyedül nevelt fel minket, gyakran szembesültem azzal, hogy milyen kihívásokkal jár ez a mindennapokban, ezért is választottam ezt a hivatást" - fogalmazott.
 
Magyarország Szépe: a győri Pető Laura is királynő lehet. Fotók: Borzi Vivien


Pető Laura hét éve indult először szépségversenyen, azóta rendszeresen jó eredményeket ért el - egy győri döntőn királynővé is választották -, most azonban úgy érzi, eljött az ideje, hogy feltegye a koronát pályafutása csúcsára. "Huszonötéves vagyok, egy álmom már valóra vált azzal, hogy saját kozmetikai szalont nyitottam. A Magyarország Szépe lesz az utolsó megmérettetésem. Kicsit félve jelentkeztem, párom és édesanyám biztatott, ám most úgy érzem, jól tettem, magabiztosan várom a finálét. Egyértelműen a korona a célom, csak így lehet hozzáállni, de természetesen az első három hely egyikével is megelégszem" - fűzte hozzá mosolyogva.

Lauráról megtudtuk még, hogy szeret sportolni, a futás kikapcsolja. Az arcával és kreol bőrével elégedett a leginkább -  szerencsés, mert utóbbihoz nem kell szoláriumba járnia. Édesszájú, de ezt a tulajdonságát jól kordában tartja. Mint elárulta, a táborban svédasztal várja a lányokat, ami egyfajta teszt is: mindenki maga dönti el, hogy mit eszik, mennyire ismeri a testét. Nevetve hozzátette, hogy cukormentes desszertet is kapnak, ami a napjuk fénypontja.
A nagyszabású élő show-ban a tizenhat versenyző négy különböző szettben lépnek majd színpadra, Laura a nemzeti öltözékben való felvonulást várja a leginkább. A finálét a Duna közvetíti vasárnap este. Az ország legszebb hölgye egy évig a Miss World Hungary címet viseli és decemberben képviseli Magyarországot Kínában, a verseny világdöntőjén.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kövekkel dobálta a munkásokat egy 22 éves fiatal Győrben a Radnóti utcában

Kövekkel dobálta a munkásokat egy 22 éves fiatal Győrben a Radnóti utcában
Egy videót keres a rendőrség. Tovább olvasom