Kisalföld logö

2017. 11. 23. csütörtök - Kelemen, Klementina 1°C | 12°C Még több cikk.

Magyarország három szépe

A győri élményfürdőben szombat éjszaka a Miss Magyarország Három Szépe Nemzeti Szépségverseny országos döntőjén tizenhárom ifjú hölgy indult. Nézze meg képriportunkat a lányokról >>

Jövő májusban, uniós tagságunkat köszöntendő, az európai döntőre ugyancsak Győrbe jönnek a szép lányok. Az országos döntő versenyzői három kategóriában – modell, tánc és fitnesz – vetélkedtek. A fiatal szépségek a közönség elé vonultak estélyi és fürdőruhában, valamint kategóriájuk szerint igencsak sokféle jelmezben. Hosszas tanácskozás után a zsűri a modell kategóriában a 16 éves szombathelyi gimnazistát, Döbörhegyi Annát, a táncosok közül a győri születésű, most Budapesten, a külkereskedelmi főiskolán tanuló, 20 éves Kiss Viktóriát találta a legszebbnek, míg a Miss Fitness győztese a 16 éves, Tökölről érkezett Kőszegi Vivien lett.

A szépségversenyre – mint arról csütörtöki számunkban beszámoltunk – Lipóton készültek, akkor még tizennyolcan, szombaton este az élményfürdő párás melegében már csak tizenhárman léptek a közönség és a zsűri elé. A vetélkedő műsorvezetője a legmuzikálisabbnak tartott magyar rendőr, Komáromi István volt, a zsűri elnöki tisztét Birkás Tivadar országgyűlési képviselő töltötte be. Uniós tagságunkkal a világszerte elismerten gyönyörű és kedves magyar lányokkal bizonyosan gyarapszik majd az európai közösség – mondta a jelenlévők köszöntéseként.

A versenyt szervező Antalovics János licenctulajdonos a Győri Dózsa gyermeksport-támogatására egymillió forintot ajánlott fel. A támogatást jelképesen Sillai László kiváló sportoló, az 1960-as évek birkózó-világbajnoka vette át. A verseny győzteseinek és helyezettjeinek sokféle díjat és különdíjat ajánlottak fel. A legszebbeknek például kétmillió forintos szerződést, míg udvarhölgyeiknek egymillió forintos modellszerződést. Utóbbiak között a ménfőcsanaki 17 éves gimnazista Sátori Nikolettnek is.

Az eredményhirdetés után a győztesek örömmel fogadták a gratulációt.

Kiss Viktória, akinek szülei a vendéglátásban dolgoznak, azt mondta, királynőség ide vagy oda, mindenekelőtt a tanulással foglalkozik továbbra is. A szombathelyi Döbörhegyi Anna fejére most helyezték az ötödik koronát. Addig szeretne versenyezni, amíg az lehetséges, s nem titkolta, az a legfőbb vágya, hogy egyszer eljusson egy világszépségversenyre. Kőszegi Viviennek a mostani volt az első szépségversenye. – Hogy mit kezdek ezzel a koronával?

Egyelőre örülök neki. Hét éve fitneszezem, s annyi biztos, hogy azt nem hagyom abba. De hogy a szépségiparhoz lesz-e közöm, az még a jövő titka. A három királynő képviselheti hazánkat a 2004. május 1-jei, szintén Győrött rendezendő döntőn Európa győztes lányai között.Kattintson a képekre >>

 
 
 
 
 
 
 
   


hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Angyali fájlok a Vöröskereszttől

Pénteken a gönyűi iskolában is kigyúltak az égők a fenyőfán és az intézmény apraja-nagyja… Tovább olvasom