Kisalföld logö

2017. 02. 25. szombat - Géza -1°C | 7°C Még több cikk.

Magyar Termék Nagydíj: megyei gyártók nagydíjas sikere

Három megyei vállalkozás nyerte el a Magyar Termék Nagydíjat ebben az évben.
A díjazottak élelmiszer-ipari, építőipari és egészségügyi kategóriákban vehették át a parlamentben az elismerő oklevelet és a hollóházi porcelán trófeát.

Az élelmiszer-ipari kategóriában a győri Hajnal Húskombinát Kereskedelmi Kft. a Dán szalámi mix és a Hajnal párizsi termékéért két nagydíjat vehetett át. A cég családi vállalkozás is, amire Hajnal László tulajdonos cégvezető külön hangsúlyt fektet.

– Több mint huszonegy éve alapítottam a vállalkozást, ez az életem. Először pályáztunk. Nagyon büszke vagyok a díjra, főleg a párizsi esetében, mert azt én raktam össze már régen – mondta Hajnal László.
A Hajnal Húskombinát Kft. 120 embert foglalkoztat. Saját üzletein kívül kisebb üzleteknek, kisüzemeknek, éttermeknek szállít, valamint több multinacionális cég beszállítója.

Az egészségügyi kategóriában a győri Dent-Art – Technik Szolgáltató Kereskedelmi Kft. harmadszor vehette át a Magyar Termék Nagydíjat. A cég fogászati termékeket állít elő, fogtechnikai pótlásokat készít 21 éve. A cég ügyvezető tulajdonosa, Kónya János mottójukat hangsúlyozta: „Minőségi alapanyagokkal, minőségi felszereléssel, jól felkészült, jó szaktudású szakemberekkel a legjobbat tudjuk létrehozni."

– Termékeinkben törekszünk az egyediségre, a saját fejlesztés megjelenítésére. Idén a préstechnika fogászati alkalmazásával, illetve annak használatával indultunk. Méltó elismerést jelent számunkra a nagydíj – mondta Kónya János.

Egyedi igényekre szabott, energiahatékony nyílászárócsaládjával – a két- és háromrétegű üvegezéssel ellátott Megastar és Prestige termékeivel – nyerte el a Magyar Termék Nagydíjat a soproni székhelyű Foton Kft. A magyar tulajdonú vállalatot a gyártott termékek minősége miatt és a komplett szolgáltatásaiért is díjazták.

– Üzletpolitikánk alapja, hogy ellenőrzött minőségű alapanyagokból teljesítünk kiemelkedő minőségben egyedi megrendelői igényeket és a vásárlást követően is folyamatos szervizelést biztosítunk. A díj megerősít bennünket abban, hogy ezen az irányvonalon fejlődjünk tovább – mondta Bojtor Gyula, a Foton Kft. ügyvezető igazgatója.

A Foton Kft. 19 évvel ezelőtt indult, Sopronban két, Sárospatakon egy gyártóüzemet működtet, jelenleg 52 dolgozójuk van, napi 600–700 ablak gyártására képesek.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Győri Könyvszalon nulladik nappal

A napokban elkészült a XIII. Győri Könyvszalon plakátja és programja. Október 25-től 27-ig negyven… Tovább olvasom