Kisalföld logö

2017. 12. 18. hétfő - Auguszta -3°C | 3°C Még több cikk.

Magával vitte álmait

A fehér koporsót – amelyben az egy hete meggyilkolt Barcsik Juditot temették el – a család és mintegy háromszáz gyászoló követte szombaton a gönyűi temetőben. A huszonkét éves lányt volt élettársa, K. Tamás ölte meg január 10-én, a gyilkost a rendőrség még a helyszínen elfogta.
A polgári temetésen búcsúbeszédet mondó Judit álmait kérte számon a sorstól és a férfitől, aki nem tudta elfogadni, hogy a nő, akit bizonyára szeretett, már nem az övé.

Judit és családja egy Veszprém megyei kistelepülésről érkezett Győrbe, abban a reményben, hogy itt több lehetőség közül választhat a táncosálmokat dédelgető kislány.

A gyászbeszédben felelevenítették a rövid élet legfontosabb állomásait, az elvégzett iskolát, az ott szerzett barátokat, az első munkahelyet és az igaznak hitt szerelmet. Bár a búcsúztató feltette a szomorú, szónoki kérdést – ez a szép és okos nő hogyan adhatta a szívét egy olyan embernek, aki nem volt méltó erre? –, a választ már senki nem adhatta meg. Judit élete tragikusan véget ért, álmait magával vitte a sírba.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sikertelen postásrablásuk adta az ötletet

Ugyanaz a testvérpár érintett – egyikük elkövetőként – a 2002. márciusban egy győri… Tovább olvasom