Kisalföld logö

2018. 04. 21. szombat - Konrád 11°C | 25°C Még több cikk.

Lurkó-kuckó oviismerkedő programok a Benedek Elek óvodában - Galéria

A Marcalvárosi Közoktatási Főigazgatóság Sün Balázs óvoda Benedek Elek tagóvodájában rendszeresen Lurkó-kuckó programra várja az óvoda iránt érdeklődő két, három éves gyermekeket és szüleiket.

A játszóház jellegű programokon a kisgyermekek szüleik biztonságos közelségében ismerkedhetnek az óvodával, óvó nénikkel.

Kipróbálhatják az óvoda játékait, mozgásfejlesztő eszközeit, részt vehetnek egy kis közös éneklésben, mondókázásban, lehet rajzolni, gyurmázni, barkácsolni. A foglalkozásokon az óvó nénik mindig kedveskednek a kicsiknek egy-egy rövid mesével, bábjátékkal.

Programjainkon lehetőség van arra, hogy a szülők megismerkedjenek az óvónőkkel, az óvoda nyújtotta lehetőségekkel, választ kapjanak az óvodakezdéssel kapcsolatos kérdéseikre.

Az érdeklődő szülőket gyermekeikkel legközelebb február 16-án 15.30-tól 16.30-ig, majd március 6-án ugyanebben az időpontban várjuk.

Előzetes bejelentkezés alapján bármely időszakban szívesen fogadunk érdeklődő szülőket és adunk tájékoztatást óvodánkról, vagy biztosítjuk az óvodai életbe való betekintés lehetőségét.

Az óvodába lépés nagy változás a kisgyermek és az egész család életében. A szülőktől való elválást, a gyermekközösségbe való beilleszkedést a jól szervezett előzetes ismerkedés, készülődés nagymértékben megkönnyítheti.

Fotó: Szük Ödön

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gallai Rezsőt köszöntötték - Galéria

Állami gondozott, vagy ahogyan ő mondja, "menhelyi gyerek" volt, talán ezért is becsülte minden… Tovább olvasom