Kisalföld logö

2017. 12. 17. vasárnap - Lázár, Olimpia -2°C | 4°C Még több cikk.

Lottóötös és a Neoton

A Neoton tagjai is vadásszák a szerencsét, megyénkben járt Csepregi Éva, aki egy győri lottózóban járt.

Megyénk lottózóinak a forgalma jelentősen megnövekedett, amióta halmozódik a jackpot. Jönnek a Szlovákiában, sőt, még az Ausztriában élők is, hogy kitöltsék heti szelvényüket. Talán ők még nem tudják, a lottózókban nemcsak játszani, de szórakoztató rendezvényekre, koncertekre is lehet jegyet váltani.

A lottó főnyereménye ezen a héten egy szerencsés nyertes esetében 1 milliárd 588 millió forint. A halmozódás már 19. hete tart. Erre a határon túl is felfigyeltek, mint azt a Kisalföld megírta a halmozódás 16. hetében is. A lottózók forgalma azonban úgy tűnik, nem pusztán ettől, vagy a héten tartó akciótól – ma és holnap például autót sorsolnak ki óránként azok között, akik ötöslottót játszanak – fokozódik.

Szerdán a megyénkben járt, Sopronban és Győrött a közönséggel is találkozott a népszerű Neoton együttes. Akik nem tudtak róla, hogy jönnek, csodálkoztak, akik számítottak rájuk, aláírást kértek a sztároktól. Ám mindkét csoport tagjai megkérdezték tőlük: mit is keresnek a lottózókban?

A válaszból kiderült, azon kívül, hogy a napi akciót – szerdán a skandináv lottót játszók között óránként 3 millió forintot sorsoltak ki – népszerűsítik, saját koncertjegyeiket is árulják. Persze csak képletesen, hiszen a munka javát a Szerencsejáték Rt. új jegyárusító online rendszere végzi, megbízhatóan, és pontosan az ország egész területén.

A Neoton tagjai is vadásszák a szerencsét. Csepregi Éva  elmondta: számára legfontosabb a közönség szeretete,  az, hogy lemezeik jól fogyjanak,  telt házas legyen nagy,  fővárosi koncertjük, emellett azonban nem mond le arról, hogy Fortunával kezet fogjon. Az együttes tagjai, ha úgy adódik, szintén megveszik a saját lottószelvényüket. Mert csak az nem nyerhet, aki nem játszik...

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jelentkező a jachtkikötőre

Jachtkikötőt építene egy cég a győri Iparcsatorna bejáratánál. A beruházás több tízmillió forintba kerülne. A vállalkozás vízitaxi-szolgáltatást, kishajóvezető-tanfolyamokat, valamint vízi túrákat is tervez.
Tovább olvasom