Kisalföld logö

2017. 11. 24. péntek - Emma 3°C | 8°C Még több cikk.

Lombtakarítási akció

Szerdától géppel és kézzel szedik össze tereken-parkokban a lehullott faleveleket, ágakat, száradt növényi maradványokat a Győr-Szol Zrt. munkatársai. Az ingatlantulajdonosokat kedvezményes árú műanyag zsákokkal segítik a lombgyűjtésben.
Őszi lombtakarítási akcióba kezdett a Győr-Szol Zrt. A társaság munkatársai az utak mentén és a város terein, parkjaiban nagy teljesítményű lombszívó és seprőgépekkel takarítják össze a lehullott faleveleket, a letört ágakat, az elszáradt növényi maradványokat. A közterületi zöldrészeken a hatékony munkát – a kézi erő mellett – többfunkciós kisgépek segítik, amelyekből kettő a belvárosban, öt pedig a különböző városrészekben dolgozik.

Az akcióról tegnap a Bem téren bemutatóval színesített sajtótájékoztatón számolt be Kövecses Péter, a cég városgazdálkodási igazgatója.

A Győr-Szol Zrt.   munkatársai  utak mentén,  tereken, parkokban takarítják össze a  faleveleket, a letört ágakat, s az elszáradt növényi maradványokat. fotó: M. M
A Győr-Szol Zrt. munkatársai utak mentén, tereken, parkokban takarítják össze a faleveleket, a letört ágakat, s az elszáradt növényi maradványokat. fotó: M. M


Elhangzott az is, hogy a megyeszékhely tisztaságának megőrzéséért a Győr-Szol Orgona, Jókai és Kodály utcai ügyfélszolgálati irodáiban december 31-ig az ingatlantulajdonosok kedvezményes áron (darabja 160 forint plusz áfa) vásárolhatnak a társaság logójával ellátott zsákokat, amelyekbe a társasházi udvarokban összegyűjtött zöldhulladékot, falevelet, kisebb gallyakat helyezhetik.

Ezt bejelentés után – a 96/888-500, -501, -502-es telefonszámon – péntekenként elszállítják. A családi házas környezetben a „zöldhulladék" feliratú zsákokban összegyűjtött kizárólag zöldhulladékot a barna biokukák mellé kell kihelyezni, amiket a társaság a szokásos gyűjtési napon szállíttat el.

Olvasóink írták

  • 1. anuvuk 2011. november 04. 21:15
    „Az önkéntesség évében, - akinek szív ügye:
    A téli madár etetéshez fekete dió gyűjtésére várok jelentkezőket! +36 30 573 7793”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lelkészek a megyei egyetemeken

Ökumenikus egyetemi lelkészség működik a Széchenyi-egyetemen és a Nyugat-magyarországi Egyetem Apáczai-karán. Tovább olvasom