Kisalföld logö

2018. 05. 28. hétfő - Emil, Csanád 17°C | 27°C Még több cikk.

Lóerők Levente gyógyulásáért

Mosonszentmiklós–Győr - Hétfőn Kínába indul az az ötéves kisfiú, akinek gyógyulásában nagyon bíznak szülei és az őt segítő műanyagkupak-gyűjtők. Legutóbb a Győr és Környéke Motorosok Baráti Köre csatlakozott az adományozókhoz.
A kezelés és az oda-vissza út ötmillió forintba kerül, ebből négymillió gyűlt össze kupakokból, adományokból, a fennmaradó egymillió forintra pedig jobb híján hitelt vesznek fel a szülők.

– Eddig csak jót hallottunk a távol-keleti gyógymódokról – szögezte le Molnár Anikó, az édesanya –, a kupakgyűjtés, a zsákolás és a szállítás az utóbbi időben egyfajta életformánkká vált. Megható az emberek szeretete, adakozókedve, az a rengeteg műanyag kupak, amelyet az óvodákban, iskolákban nekünk gyűjtöttek.

A győri motorosokat hétvégén a balatonkenesei országos motorostalálkozóra várták, ám az országutak dübörgő vándorai előtte szerkesztőségünk udvarára robogtak be csak azért, hogy találkozhassanak Molnár Leventével, édesanyjának pedig átadhassák a kisfiú kezelésére gyűjtött összeget.

– Adománygyűjtő akcióink során mindannyiszor meghatározó a Kisalföld egy-egy írása – mondta Gecsei Győző. – Leventére is így találtunk, s biztosak vagyunk benne, hogy jó helyre kerül a pénz. Többször segítettünk már hasonló esetekben, számunkra is öröm, ha kisebb-nagyobb javulást látunk, tapasztalunk.

Molnár Anikó és kisfia, Levente a motorosokkal, akik jótékony adományaik révén egyre jobban belopják magukat az emberek szívébe. Fotó: H. B. E.
Molnár Anikó és kisfia, Levente a motorosokkal, akik jótékony adományaik révén egyre jobban belopják magukat az emberek szívébe. Fotó: H. B. E.

– Évente 2 millió forintot gyűjtünk és osztunk szét jótékony célra – sorolta Gömbi. – Nem titok, sokunk számára jobb adni, mint kapni, hisz a másik mosolyában így kicsit mi is ott lehetünk. Ugyanakkor manapság sok támadás éri a motorosokat. Mi ezt szeretnénk kiegyenlíteni a jótékonysággal, azzal az érzéssel, ami olyan, akár a motorozás.

Olvasóink írták

  • 3. raffy2 2008. július 02. 21:40
    „én is sok sikert kívánok a családnak.”
  • 2. Babi10 2008. július 02. 10:25
    „Nagyon szép dolog amikor az ember segít másokon, pláne ha gyerekről van szó. Sok sikert és kitartást kívánok a családnak.”
  • 1. Boróka 2008. július 02. 09:36
    „A szívet, a jószándékot, tenni akarást lóerőben nem lehet mérni. Gömbi, Kukori, Győző... és Ti valamennyien Győri Motorosok!! A motorjaitok lóerejénél, dübörgésénél a szívetek sokkal, de sokkal nagyobb!!! Bízom benne, hogy Levente kínai kezelése sikeres lesz, és hamarosan már valamelyik "bőrszerkós mocis" mögé ülhet a vasra egy sétamotorzásra is akár....”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nem a sör nyerte a foci EB-t

Győr-Moson-Sopron - A vendéglátók számára nem hozott jelentős forgalmat az Európa-bajnokság, sőt,… Tovább olvasom