Kisalföld logö

2017. 12. 17. vasárnap - Lázár, Olimpia -2°C | 4°C Még több cikk.

Lions: Gazdálkodókat és hátrányos helyzetűeket segítettek

A gazdálkodókat és a hátrányos helyzetűeket egyaránt segítette az Első Győri Lions Club tizenharmadik vállalkozói estje, amit a hétvégén a Rába Hotelben tartottak.

Negyvenegy támogató cég vett részt, azaz főként vezetőik, igazgatók, elnökök. A belépőikből befolyt összegből juttat a klub alapítványán keresztül mintegy másfél millió forintot hátrányos helyzetűeknek, fogyatékkal élőknek. Az is vonzotta azonban a vállalkozókat, hogy Kürti Sándornak, a Kürt Zrt. vezetőjének, a nemzetközileg is elismert vállalkozónak meghallgathatták többek közt az alkalmazottak megbecsülésében rejlő haszonról szóló fejtegetését és arra is alkalmat teremtett a vacsorával egybekötött est, hogy üzleti partnereik körét bővítsék.

Fotó: Magassy Gábor
Fotó: Magassy Gábor

Minderről lapunknak Molnár Gábor, a klub titkára beszélt és azt is elmondta, hogy csak néhány olyan cég volt, amelyik az est szervezésekor a recesszióra hivatkozva hárította el a meghívást. A lionok úgy gondolják, a gazdasági válság miatt még inkább értékes a civil szervezetek tevékenysége, az, hogy a rászorulókat igyekeznek adománygyűjtéssel támogatni. Ha csak kisebb összeget is ajánl fel egy-egy adományozó, arra egyre nagyobb a szükség.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A címszereplő és a szerző a médiaklubban

A Győri Médiaklub legutóbbi összejövetelének témája a „Kovacsicsimre" című könyv volt. Tovább olvasom