Kisalföld logö

2017. 06. 27. kedd - László 20°C | 30°C Még több cikk.

Librások találkoztak Győrben

Távhőszolgáltatás terén egyre több cég alkalmazza a Libra elnevezésű szoftvert. A program használói és fejlesztői ezúttal személyesen is megoszthatták egymással tapasztalataikat a közelmúltban A távhő Libra Felhasználói Klub által megrendezett tavaszi győri találkozón.
A programokon részt vetek többek között a Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Kft., Mihő Kft., a Kecskeméti Termostat Kft. és a Komtávhő szakemberei.

Librások találkoztak Győrben
Librások találkoztak Győrben

A felhasználói klub elnöke, Rákosi Zsolt elmondta: a magas szintű ügyfélkiszolgálás érdekében fontos, hogy a használt programok a lehető legjobbak legyenek, ezért is van nagy jelentősége, hogy a szoftvert használók és az azt fejlesztők rendszeresen találkozzanak. Rákosi Zsolt, a GYŐR-SZOL Zrt. számlázási és díjbeszedési osztályának csoportvezetőjeként saját maga is jól ismeri a programot, amit munkatársaival együtt napi szinten használ is.

A konferencia házigazdájaként a GYŐR-SZOL Zrt. elnök-vezérigazgatója, Sági Géza ismertette az általa vezetett cég létrejöttének körülményeit, beszélt a részvénytársaság által ellátott sokszínű feladatokról, ezen belül a távhőszolgáltatás közelmúltban és napjainkban tapasztalható nehézségeiről.

Az előadások során a népszerű szoftver továbbfejlesztési lehetőségeiről kezdődött párbeszéd a szakma és a fejlesztők között. A munka lezárásaként A távhő Libra Felhasználói Klub győri elnökének szervezésében az ország több részéről érkezett szakemberek megtekintették a csodálatos győri belvárost, illetve látogatást tettek az Audi győri üzemében.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Programajánló: Öt Templom Fesztivál 2012

Május 10- én, csütörtökön indul és a következő hétfőig tart Győr-Újváros templomainak ünnepe az Öt… Tovább olvasom